• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasımı en yakın kız arkadaşımdan kıskanıyorum haksız mıyım?

ozcan0706

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
3
Erkek arkadaşımla ocak ayından beri yani 5 aydır beraberiz. 1 ay önce akşam çıkacaktık buluşacaktık yine busefer ' sen bir arkadasını cağın bende cağırayım kalabalık olalım bu sefer değişiklik olur hem eğlenceli olur' dedi. Tamam dedim. Ve arkadaşlarımızda geldi. O akşam rakı balığa çıktık.
Erkek arkadasımın meslegi inşaat mühendisi, kız arkadaşımınki ise mimar. Ben ise çok alakasız bir meslekteyim herneyse. Bunlar bir muhabbete tutuştular, ben çok sıkıldım ve çoğu zamanda sinirim geldi. Sürekli işten bişeyler konuşuyorlar gülüşüyorlar hatta bikere arkadasım eline telefonunu aldı sevgilimde eliyle benim arkadasımın eline vurup 'bırak kız telefonu masayla ilgilen' dedi. Aşşşırı rahatsız oldum....
Sonra, arkadaşım ailesiyle yaşıyor bu nedenle bizden daha erken kalkacaktı, çokta içmedi, erkek arkadasımda sürekli, 'ben benim evin anahtarını vereyim Ozcan0706 ile bende kalın erken kalkma alkollu araba kullanma falan diye çok ısrar etti belki bir 5 kere söylemiştir. Arkadasım kabul etmedi.. Ve en son arkadasım kalktı gitti .. Bizde kalktık 1 saat sonra, ve ben eve gittim.. Ben hersefinde tek dönüyorum. Ben kac sefer alkollu araba kullandım.. Bana gık demedi öpüştük ayrıldık....O günden sonra soğudum biraz ama ne diyeceğimi de bilemedim.. Hiçde kızın adı aramızda geçmeyince. Neyse ben kuruntu yapıyorum çok takıyorum heralde dedim normale döndüm..
Ama bugun bana mesaj attı sevgilim ' şimdi yeni bir projeye başlayacağız, deneyimli mimara ihtiyacımız var arkadasının numarasını versene bir sorayım tanıdığı varmı diye' dedi...
REsmen kudurdum. Herhalükarda vermeyecektim numarayı. Ve 'aramız bozuk azcık acil mi ' dedim. Oda ' aaaa noldu canıım' dedi. cevap vermedim saatlerce. şimdide 'neden cevap vermiyosun' dedi bende 'çok mu önemli 'dedim..Şimdi ise yazdı birsürü ' hayır vereceğin cevap önemli değilde, okuyup mesajımı öyle boş bırakmanı anlamlandıramadım sanki birşey yapmışım gibi ' dedi...
Sizce yanlış mı hissediyorumdur?
Yada nasıl bir cevap vermeliyim bu en son mesajına? Aslında içimde kalacak ve hep huzursuz edecek bu duygu beni, ama açık açık söylersemde kabul etmeyecek hatta belki bitarafı kalkıcak, zaytinyağı gibi üste çıkmaya çalışacak. Ne yapmalıyım sizce kızlar?

bikere arkadasım eline telefonunu aldı sevgilimde eliyle benim arkadasımın eline vurup 'bırak kız telefonu masayla ilgilen' dedi.

Ortak ilgi alanlari olunca konusmaya konussunlar ama asker arkadasi gibi bu rahatlik neden. Belki... Temkinli ol.

Ayrica sen de alkollu araba kullanma. Erkek arkadasin mi uyarmali her zaman. Sonra gidiyorsunuz kaza yapiyorsunuz, baskalarinin canini da acitmayin.

Ortak ilgi alanlari olunca konusmaya konussunlar ama asker arkadasi gibi bu rahatlik neden. Belki... Temkinli ol.

Ayrica sen de alkollu araba kullanma. Erkek arkadasin mi uyarmali her zaman. Sonra gidiyorsunuz kaza yapiyorsunuz, baskalarinin canini da acitmayin.
tabii, limitinde içip kullanıyorum tabiki, kendime güvenmediğimde kullanmıyorum..
Evet ortak ilgi alanlarından konuşmalarına bende kabulum, ama o el kol hareketleri beni çıldırtmıştı..

sevgilin biraz tuhaf bence
ben de kıllandım ve sana hak verdim...
sen defalarca alkollü araç kullanmışken o kıza teklif etmesi bunu ve bence kız da farketmiştir yani açıkçası
sevgilin hala ergen gibi bence kıza yazarsa hiç şaşırmazdım verseydin numarasını

Su an ilgisi olmasa bile meslekleri nedeniyle daha çok görüşme ihtimalleri yüksek. Üstelik neden arıyor veya neden aradın falan gibi bir şeyler sorarsan da iş icabı der, seni de kıskançlıkla suçlar. bence simdiden önünü al bu konunun. erkek arkadaşına değil de madem yakın kız arkadaşın, arkadaşına söyle. niyeti yoksa uzak durur.

ha bir de eklemek isterim nedense inşaat mühendisi erkekler mimar kızlara ayrı bir bakıyorlar ileride artık beraber büro açarız mantığı mıdır nedir bilmiyorum ama öyle bir şey var yani..

Aralarında bir etkileşim olmuş sanki
Ama bişey olmadan bişey söylemek zor
Gözleyeceksiniz mecbur
Ama alkollü araba kullanmayın, canınızın kıymetini bilin (kamu spotu :KK48:)

Canı gitmiyor ki sadece kendilerinin, hiç suçu olmayan insanları da öldürüyorlar...

tabii, limitinde içip kullanıyorum tabiki, kendime güvenmediğimde kullanmıyorum..
Evet ortak ilgi alanlarından konuşmalarına bende kabulum, ama o el kol hareketleri beni çıldırtmıştı..

Limiti mi var onun . Alkolun yan etkisi zaten sana guven vermesidir. Bu konuda tartismayalim.

Erkek arkadasinda bir seyler var bence. Ben oyle hissettim. 6. his.

Bende huylandim ne yalan söyliyim, o nasil istir ya kizin eline vurup ilgilen masayla desin bir erkek agir olmali dokunmak vs dogru bulmuyorum sonucta sizin arkadasiniz.
Hic mimar lazim olmamisda simdimi lazim olmus vede numara istiyor sorda demiyor hic normal gelmedi bana bunlarin hepsi .. resmen kizla ilgileniyor malesef.

Su an ilgisi olmasa bile meslekleri nedeniyle daha çok görüşme ihtimalleri yüksek. Üstelik neden arıyor veya neden aradın falan gibi bir şeyler sorarsan da iş icabı der, seni de kıskançlıkla suçlar. bence simdiden önünü al bu konunun. erkek arkadaşına değil de madem yakın kız arkadaşın, arkadaşına söyle. niyeti yoksa uzak durur.
nasıl önünü alabilirim ki açık açık söylemeli miyim sizce? kıza ne diyeceğim ki , sevgilimin senden hoşlandığını düşünüyorum uzak dur mu diyeceğim. ben onda bişey hissetmedim ki , erkek arkadasım beni kıllandırıyor

Bende huylandim ne yalan söyliyim, o nasil istir ya kizin eline vurup ilgilen masayla desin bir erkek agir olmali dokunmak vs dogru bulmuyorum sonucta sizin arkadasiniz.
Hic mimar lazim olmamisda simdimi lazim olmus vede numara istiyor sorda demiyor hic normal gelmedi bana bunlarin hepsi .. resmen kizla ilgileniyor malesef.
ama ne yapabilirim .çok rahatsız oldum.. ona yazması gibi bir adiliği kabul edemem. bu çok psikoloji bozabilecek bir durum...Erkek arkadasıma birşeyler söylesemmi ayarında?

ve biliyor musun çocuk sevgilisinin anladığını da farketmiş ki hemen ne manada öyle yaptın diyor
karşıdaki anladı mı diye yokluyor bir de

Back