Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inanmışsın adama tamam.ama bari şu yazılanları bi düşünsen bi tartsan da kendine gelsen.herkes aynı şeyi hissettiğine göre vardır doğruluğu.zararin neresinden dönersen kârdır.

Ayy ben üzüldüm size bu kadar temiz saf olunmamalı yaa yani ya konu gerçek değil yada siz aşırı safsınız.
Asla mantıklı değil. Adam ne olursa olsun bir şekilde ulaşırdı işin içinde başka birşey olmasa. Yani tamam mantıksız hadi telefonları topladılar diyelim adresi niye kapatsın? Adam hapis hayatımı yaşıyor bunca zaman bir mesaj bile atamayacak? Görüntülü konuşmak resim atmak falan da hiç tatmin edici değil. Çok çabuk kapılmışsınız 2 ayda çabuk güvenmişsiniz.

Böyle davranmış birinden nasıl emin oluyorsunuz? Akıl var mantık var. Adam işsiz güçsüz sanal takılan biriymiş. Telefon kontrol etme diye bir durum hiçbir meslekte olmaz. Alıp günlerce el koyamazlar. Özel hayatın gizliliği diye birşey var. Ancak bir suç şüphesi olduğunda yargı sürecinde falan konulabilir. Ama çok ta şaşırmıyorum. Sizin gibi bir arkadaşımız vardı 4 sene biri ile görüştü. Adam aleni yalan söylüyor bir ortalarda bir yok. Ben ve çevresindeki birkaç kişi onu aralıklarla uyardı. ben ona çok güveniyorum diyordu, adamın kimliğine bile bakmamış çok güvendiğinden. sonunda adamın yalancı olduğuna inandı adam ortalıklardan kayboldu. Kullanılmışlık hissi ve boşa geçen 4 seneye mal oldu bu durum. Aklınızı başınıza toplayın.

Yok artık:))
Biz ona kandırıldı diye üzülürken
Oda bizimi kandırmış:))
Oyun içinde oyun

Neden siz bu kadar değersiz misiniz? Gelip kandıracak sonra yok onun canı sağolsun....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…