- 27 Eylül 2019
- 139
- 68
- 38
-
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
Ben bunu dalga gecin diye anlatmadim. Dedesinin resmini atti dememdeki sebep samimiyyetimizi anlamaniz.tabi dede fotoğrafı telefon numarasından önemli
Adam doğru değilAnlamadim?
28 yasinda. Evet30 yaşında ranzada mı yatıyor?
Her gece goruntulu konusuyirduk.Adam doğru değil
Kandırmışmışsın
Müdür dediği karısı/sevgilisi olabilir
Hiç uğraşmaya bile değmez
Eeee neyin kanıtı buHer gece goruntulu konusuyirduk.
Arkadaşım sen nasıl bir yokluktasınArkadaslar ben sizden muzeyle ilgilenebilecek bir arkadas varmi diye konu actim. Iliskimi sorgulayin diye degil
Neden müzeyi arayıp sormuyorsun?Arkadaslar ben sizden muzeyle ilgilenebilecek bir arkadas varmi diye konu actim. Iliskimi sorgulayin diye degil
Kendisinin de evli olabileceği geliyor benim aklıma...evli oldugunu biliyordunuz yani baska ozel neden olamaz
Ben bunu dalga gecin diye anlatmadim. Dedesinin resmini atti dememdeki sebep samimiyyetimizi anlamaniz.
Böyle davranmış birinden nasıl emin oluyorsunuz? Akıl var mantık var. Adam işsiz güçsüz sanal takılan biriymiş. Telefon kontrol etme diye bir durum hiçbir meslekte olmaz. Alıp günlerce el koyamazlar. Özel hayatın gizliliği diye birşey var. Ancak bir suç şüphesi olduğunda yargı sürecinde falan konulabilir. Ama çok ta şaşırmıyorum. Sizin gibi bir arkadaşımız vardı 4 sene biri ile görüştü. Adam aleni yalan söylüyor bir ortalarda bir yok. Ben ve çevresindeki birkaç kişi onu aralıklarla uyardı. ben ona çok güveniyorum diyordu, adamın kimliğine bile bakmamış çok güvendiğinden. sonunda adamın yalancı olduğuna inandı adam ortalıklardan kayboldu. Kullanılmışlık hissi ve boşa geçen 4 seneye mal oldu bu durum. Aklınızı başınıza toplayın.Bakin ben artik endise etmekten aglamaktan o kadar kotu bir hale gelmisimki yeterki sag olsun beni terketsin diyorum.kabulum. ona fmda email attim. Terkettiysen boyle yapma. Bir kelmen yeter yeminle rahatsiz etmem dedim. Ama canim benim yerime kendini koy. Emin oldugun bir erkek arkadasin var ve irtibatini kaybettin aniden. Hemen yalancimi oluyor o. Basina bisey gelmis olamazmi?
Yok artık:))İkinizde evlisiniz dimi? O yüzden numara yok hesap üzerinden ya da uygulama üzerinden yazıştınız ki eşleriniz görecek olursa hemen silebilesiniz. Onun yakalandjğını biliyosun ve ne oldu merak ediyosun. O yüzden bu çaba. Başka açıklaması yok
Neden siz bu kadar değersiz misiniz? Gelip kandıracak sonra yok onun canı sağolsun....Cok tesekkur ederim arkadasim. Ama malesef sosyal medya kullanmiyor ,ne kardesi ne o. Zaten kardesi kullansa abisinin erkek arkadasiymisim gibi yazar sorarim da o da yok. Nerden duyucam kotu bisey olduysa? Arkadaslar beni kandirdigini ama benim buna inanmadigimi dusunuyorlar ya keske oyle olsa. Keske biri cikip deseki sapa saglam. Sadece seninle konusmak istemiyor. O sag olsun bu bile beni mutlu eder. Ben buna da hazirim. Bir tek basina bisey gelmesinden korkuyorum.