Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söyleyeceklerimi, "Kandırıldım," adlı açılacak konuya saklamak istiyorum.

Yine de bir iki kelime edeyim. 40 yaşındaki ablam kaç erkek taafından kandırıldı bir bilsen. Bir taneside evli barklı, çocuklu bir adamdı. Sabahlara kadar telefonda konuşur, mesajlalırlardı. Ben o zamanlar 14-15 yaşlarındayım. Neden huylandım bilmiyorum ama bir şeyden huylanıp ablama da garip bulduğumu söyledim. Daha el kadar bebe olduğumdan mütevellit ablam beni takmadı. Birkaç hafta sonra ablam öğrendi ki, adam meğer boynuzu hem eşine hem de ablama takmış. Yeter mi yetmeeeez! Bir de ablamı biz boşanma aşamasındayız, mahkememiz sürüyor çocuklar için aynı evdeyiz diye kandırmaya kalkmaz mı? Benim aşk sarhoşu ablam inanacak gibi oluyordu ki, kadın ablamı arayıp her şeyi anlatması ile son buldu. Abimin yengemi kaç şekilde boynuzladığı, kandırdığı kadınlardan bahsetmiyorum bile.

Hepsini biliyorum. Ama sosyal medya kullanmaz ne kendisi ne kardesi. Benim icin hesap acmisti onuda mufettis alicak diye telefonunu kapatti.
O müfettiş dediği karısıdır.
Muhtemelen evli ve karısı şüphelendi,telefonu kontrol amaçlı istedi, adamda programı ve delilleri temizleyip karısına öyle verdi. Şu anda da eşini ikna için masum çocuk ayaklarında ve programı kullanmıyor.

Bu kafadan istiyorum yemin ederim artik kendimden yoruldum herşeye inanmak istiyorm vara yoga kafayi takip gezmek istemiyorm. Bende böyle olmak istiyorum cidden ben kendimden yoruldum
Demi? Ne güzel gam yok tasa yok.. Beden 30 akıl 13 civarı

Umuyorum ki konu fake’dir de bizi işletiyorsunuzdur. Yetişkin bir bireyin buna inanacağına aklım ermiyor. İş yerinde telefonu açamamasını anlarım lakin toplanması olayı kabak gibi ben kaçıyorum demek. Muhtemel başka bir avın peşinde devam ediyor, sıkılırsa yine dönebilir.

Verilmiş sadakanız varmış hazır kurtulmuşken bir daha muhatap olmayın. Öyle birinin Allah 1 dediğinden başka sözüne inanılmaz...

Biliyormusun insanların o kadar büyük derdi varki senin internette tanışıp aşık olduğunu sandığın salak için burda konu açman ne kadar acizce.! Mesela ben önceki gün ikiz bebeklerimi kaybettim ameliyata girdim tüplerim alındı tüpler alınırken kalbim durdu nabız alamadılar geri kendime getirmeleri 1,5 saat sürdü belkide bir daha anne olamayacam kalbim hep sıkışacak ve ölümle burun buruna gelecem şimdi sana soruyorum sende ki de dertmi.?

Çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah yine anne olucaksınız dua edicem size

Ya gercekten arkeologsa ve tarihi eserlerle ilgili yasadisi suc isleyip telefonuna el konulmus ve kodesteyse

bana da en mantıklı bu geldi

eğer gerçekse bu adam

arkeolog değil tarihi eser kaçakçısıdır

resmi arkeoloji müzesinde telefonu iş yeri neden versin ki

adam muhtemelen yurt dışı bağlantı kuracaktır oradan sana hediye gönderecek ya da yanıma gel diyecek

şu parçayı da şuradaki arkadaşa götürüver diyecek vs vs

bu konuda yazılmış çokkk kitap var

Kıymetli azeri kardeşim.
Türkçe de anlıyormuşsun madem Türkçe konuşuyorum ama anlamıyormuş gibi yapıyorsun.
Msn diyorsunda sene bilmem kaç.
Yahu ben de ozamanlar gırgırına ekleyip konuşup engelliyordum çocukları hatta görüp vicdan yapmayayım diye yeni msn adresi falan alıyordum.
30 küsür yaşta olduğuna veya bizi anladığına emin misin?

Ahh ahh yurtdisinda oldugunuz icin pek Türkerkeğini tanimamissiniz. Dakikada kac yalan atar istedigi olsun diye. Yurtdisinda nerdesiniz bilmem ama bence oralardan bulun birini. Uzuldum acikcasi ama maalesef bu ülkede bu tip erkekler cook

Ayri ulkede yasayan insanlar bir birilerini sevemezmi? Nasil boyle konusuyorsunuz anlamiyorum. Ben onun sevgisinden eminim,konusmalarimizi ben bilirim, onun icin ne ifade ettiyimi de. Ben sagligindan endise ediyorum, basina bisey gelmis olabilir.

Başına ne gelebileceğini düşünüyorsunuz Allah aşkına :)) Türkiye oradan bakınca Amazon yada sahra çölü filan gibi mi duruyor :)) birşey olsa duyulurdu zaten.
.ayrıca hic bir iş yerinde kimsenin telefonu elinden alınmaz. Bu mümkün değil mit de bile çalışsa telefonu kendinde olur ve öyle müdür müfettiş gelip de bakamaz.
Çok üzgünüm ama size yalan söylemiş .

Bence okullar acıldı, yaz tatilini memleketınde gecıren eşi cocuklarla eve döndü. Tatilde yalnız olduğu İcin rahatça sizinle konusuyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…