- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
-
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
Benimle butun gunu mesajlasan biri aniden beni niye terketsin. Her gun her dakika konusuyorduk. Is yerinden bile durmadan gizlice yaziyordu,oysaki yasak. Evet oyle biri ortadan kaybolduysa basina bir is gelmis olamazmi?
Ya yoruldum anlatmaktan. Gece yarilarina kadar goruntulu konusuyorduk ne evlisi .biri bana bu zamanda bu kadar saf insanların kalmadigini konunun fake olduğunu söylesin lütfen. adam büyük ihtimal evli..yurtdışındaki kişiyle kaçamak yapamayacağını anladi bitirdi...gercekten 13 yaşında felan mısınız
Evli olamaz cunki yataginda hergun goruntulu konusuyorduk. Kardeside ayni odada. Sıkılmaya geldikdeyse sıkılan insan dak basi yazmaz napiyorsun askim diye.Ya evet çok haklısın.adam asla yalan söylüyor, evli,nişanlı,sıkılmış vb. Olamaz.niye?e çünkü seninle bütün gün konuşuyordu yok asla adam fake olamaz olur mu çünkü seninle her gün mesajlaşıyordu nine dede fotoğrafı atmıştı.
Bu yüzyılda bu saflık çok fazla değil mi?bu yaşa gelmeniz mucize
Ayrıca o fotoğraftaki yer müze falan değil hiç mi müze görmediniz?cami ya da türbe orası!
Neden??evli olan sen misin yoksa??Bana bir kac gun once soyledi,askim iste dedi kodular dolaniyor telefonlari toplayacaklar diye. Hatta numarasi is yerinin verdiyi numara. Ben kendi ozel nedenlerimden dolayi numarasina yazamam o yuzden istemedim.Telefonunu bir gune geri verirler diye dusundum. Belkide verdiler de onun basina bi is geldi.
Ya yoruldum anlatmaktan. Gece yarilarina kadar goruntulu konusuyorduk ne evlisi .
Direkt Topkapı Sarayı giriş görevlilerini arasaniz nasıl olur ki ben Aydın dayım valla burda olsa atlar giderim başında bekleyip seni de aratirim ama ☺Bulduk resimdeki yeri canim. Topkapi sarayi. Onun yaninda da Arkeoloji muzesi var sevgilimin calistigi.
Hani diyorsunuz ya istese her halukarda arardi , basina bisey geldiyse nasil arasin? Gidicegi bir durumumuz yoktu. Cok ilgiliydi ,her an konusurduk.
Ya yoruldum anlatmaktan. Gece yarilarina kadar goruntulu konusuyorduk ne evlisi .
Hayir degil ya. Ailesini taniyorum. Gun boyu durmadan konusurduk. Ailesinin hatta dedesinin buyukannesinin resimlerini bile atti.
Selam arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum. 2 aydir Turkiyede yasayan biriyle iliski yasiyorum. Internette tanisdik. Bir birimizi cok seviyoruz, cok da iyi anlasiyoruz. Goruntulu konusduk hep.Ama bir sorunum var, aniden onunla olan irtibatimi kaybettim. Soyle ki,kendisi arkeolog. Bir muzede calisiyor. Bir hafta once "askim, işe mufettis geldi, telefonlarimizi kontrol amacli alacaklarmis. Hesabi kapatiyorum telefonu geri verdiklerinden yenisini açicam,sana yazicam, olurda bulamazsam seni sen beni bul. Seni cok seviyorum dedi. Ve hesabi kapatti. 1 hafta gecti. Ondan hala bir haber alamiyorum. Askindan emin oldugum icin bile isteye yazmadigini dusunmuyorum, ve bu yuzden hayatindan cok endise ediyorum. Onunla irtibata gece bilecegim bir email adresi kaldi. Ona da yaziyorum cevap yok. Numarasini bilmiyorum. Cok korkuyorum ya ona bisey olduysa diye. Aglamaktan uzuntuden bihal oldum. Dusunmekten basim agriyor. Hadi diyelim telefonu henuz geri vermediler. Evde bilgisayari var email yollaya bilirdi. Biliyor benim email adresimi. Onu niye yapmasinki? Acaba bir yakininimi kaybetti,koyemi gitti. Orda internet yok demisti. Bilmiyorum. Ben malesef yurtdisinda yasadigim icin onu Turkiyede kendim arayamiyorum. O yuzden siz arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var. Ben ilk once calistigi muzenin ismini bulmaya calisacam. Kendisi soylemisti unuttum. Arkeoloji veya tarihi muze olmasi gerekiyor. Muzenin ismini bulduktan sonra yardim etmek isteyen biri olursa bana ozelden yazar, onun ismini soyismini veririm , muzeye ugrar guvenliye burda boyle biri calisiyormu (belki baska muzede calisiyordur),calisiyorsa bu gunlerde işe ugradimi diye sorarsa onunla ilgili bisey ogrenirse cok mutlu olurum. Ben olsam canla basla yardim ederim, o yuzden umarim benim gibi yardimsever biri cikar.
Muzenin yaninda resim cektirmisdi,kendisini kapattim, muzenin resimde gozuken kismini paylasdim. Aranizda hangi muze oldugunu taniyan biri muhakkak cikar diye umuyorum. Yine hatirlatiyorum arkeoloji ya da tarihi bir muze olmasi gerekiyor. Bu hangi muze arkadaslar?
Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Eki Görüntüle 2539931
Kazilarda resimlerini atti kac kezBacım adam seni baya baya kandırmışKız o arkeolog falan da değildir...
Mümkün mü öyle birşey Allah aşkına? İşyerinden adamın telefonunu alacaklar falan.. Te Allam yaa....
Hayir. Kiskanc abi sendromu diyelimNeden??evli olan sen misin yoksa??
Anlamadim?Şu müdür karısı olmasın?!
Bak işine kuzu burdan sana ekmek şıkmaz
O yuzdenmi gece 3-e kadar goruntulu konusuyorduk,yatagindaydi yalnizdi. Tek kisilik iki kat yatak. Kardesi ve kendisi icin.