Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimle butun gunu mesajlasan biri aniden beni niye terketsin. Her gun her dakika konusuyorduk. Is yerinden bile durmadan gizlice yaziyordu,oysaki yasak. Evet oyle biri ortadan kaybolduysa basina bir is gelmis olamazmi?

Ya evet çok haklısın.adam asla yalan söylüyor, evli,nişanlı,sıkılmış vb. Olamaz.niye?e çünkü seninle bütün gün konuşuyordu yok asla adam fake olamaz olur mu çünkü seninle her gün mesajlaşıyordu nine dede fotoğrafı atmıştı.
Bu yüzyılda bu saflık çok fazla değil mi?bu yaşa gelmeniz mucize
Ayrıca o fotoğraftaki yer müze falan değil hiç mi müze görmediniz?cami ya da türbe orası!

Ya yoruldum anlatmaktan. Gece yarilarina kadar goruntulu konusuyorduk ne evlisi .

Evli olamaz cunki yataginda hergun goruntulu konusuyorduk. Kardeside ayni odada. Sıkılmaya geldikdeyse sıkılan insan dak basi yazmaz napiyorsun askim diye.

Neden??evli olan sen misin yoksa??

Ya yoruldum anlatmaktan. Gece yarilarina kadar goruntulu konusuyorduk ne evlisi .

olabilir boş anına denk gelmissindir. yada eşiyle ayrıldığı döneme...ya gerçekten anlamıyorum beyninizi alıp ne koyuyorlar oraya acaba...askmis ..goruntulu askmi olur..seviyormus....insan görmediği birini sevmez aliskanliktir sadece o...

Birazdan adamın karısı kk üyesi çıkıp burdan ‘seni zilliii...’ diye muhabbete girerse şsşırmam
Ya da bir derdim var konularında son 2 aydır açılAn acaba aldatılıyo muyum başlıklarına da dönüp bakabiliriz
Kk da kendi içinde adeta bir müge anlı olabilir yani

Direkt Topkapı Sarayı giriş görevlilerini arasaniz nasıl olur ki ben Aydın dayım valla burda olsa atlar giderim başında bekleyip seni de aratirim ama ☺

Eşi köyde olabilir, yanındaki adam kardeşi değil arkadaşı olabilir. Kardeşi olsa bile aldatmasını umursamayan birisi olabilir. Bakın başına bir iş gelseydi, ailesi peşine düşerdi. İnternete adını yazınca çıkardı. Ki adam size yanlış isim bile vermiş olabilir. Burada sizin anlamanız gereken sizinle yaptığı veda konuşması. Ben seni bulamazsam sen beni bul ne demek? Son gün sizin tel numaranızı alıp başka yerden arayabilirdi. Ki sizinde dediğiniz gibi elektronik postalarınıza cevap yazabilirdi. Sizinle konuşmamal için hesabını silmiş. Nesini anlamak istemiyorsunuz?

Bacım adam seni baya baya kandırmış Kız o arkeolog falan da değildir...
Mümkün mü öyle birşey Allah aşkına? İşyerinden adamın telefonunu alacaklar falan.. Te Allam yaa....

Yahu adam arkeolog arkeolog. İş yerinde neden telefon yasak olsun? Çırak değil yamak değil.. Onu geçtim siz zaten msn üzerinden konuşuyormuşsunuz. Niye eski hesabını kapatıp yeni hesap açıyor ki? Ne biliyor bu adam, devlet sırrı falan mı? Anne babasının fotograflarını attı diye size aşık oldugunu düşündüyseniz Allah yardımcınız olsun diyorum. Bu hayatta işiniz çok zor. Arkadaşlar söylemiş, fotograf Topkapı Sarayında çekilmiş. O civardaki bütün müzeleri arayıp sorabilirsiniz. Tabi adı soyadı gerçekse..

Hiç kimsenin işine gelen müfettiş telefonuna el koyamaz. Polisiye bir olay mı var polis mi bu müfettiş??? Nasıl inanırsınız böyle bir saçmalığa. Daha okumaya başlar başlamaz anladım. Nitekim arkadaşlar da yazmış zaten. Bence üzülmeyi ve düşünmeyi bırakın. Aksine bu yalandan ötürü nefret etmeniz gerekir ondan....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…