- 27 Eylül 2019
- 139
- 68
- 38
-
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
O yuzdenmi gece 3-e kadar goruntulu konusuyorduk,yatagindaydi yalnizdi. Tek kisilik iki kat yatak. Kardesi ve kendisi icin.Herif kesin evli mutlu çocuklu da bunu da yanda idare etmis
Mantiksiz olan ne? Numarani ben almak istemedim diyorum.Ciddi mi yazayım? 30 küsür yaşında bir kadınsınız ve böyle saçma sapan bir yalana inanıyorsunuz. Adam sizinle dalga geçmiş. Eğer siz aynı ülkede olsaydınız, adam ya paranızı yer ya da sizinle sevişir sonra kaçardı. Eğer konu fake değilse ve gerçek hayatta da böyle herkese inanıyorsanız sürekli olarak kandırılırsınız, azıcık mantıklı düşünün.
is sirasinda konusmak yasak nedir ya hangi meslekte bu boyle ogretmen olsa anlarimCunki is sirasinds konusmak yasak ama o bana yaziyordu ara sira. Bunu gormesinler diye.
Yazdiginizi tam olarak anlamadim ama abim evli evet ama kesinlikle onunla ilgili bir bilgisi yok. Rahatsiz su aralar kendi derdine dusmus.Abim kıskanç kontrol eder ondan telefon almadım dediğiniz abi eşiniz mi oluyor ? Bence o da evli idi. Müdürü değil eşinin radarına takıldı büyük ihtmalle de.
Allah size de anlayisli,ongorusuz olmayi nasip etsin.Eğer fake bir konu değilse Allah size akıl fikir versin diyorum
Yazdiginizi tam olarak anlamadim ama abim evli evet ama kesinlikle onunla ilgili bir bilgisi yok. Rahatsiz su aralar kendi derdine dusmus.
Valla benim derdim bana yeter. Seninle ugrasamiycam. Evet anlamadim,cunki Azeriyim. Sen azerice 2 kelime konusa biliuormusun bakalim. Ben bu kadar konusuyorum takdire layik bence. Evet numarayi almadim gerek bilmedim . Msn ile goruntulu konusuyorduk ustune ustuk bedava. Basima bunlarin gelecegini tahmin etmedim.Msn-ile konusmamiz guzel gidiyordu diye ihtiyac hissetmedim.Bence siz bizle dalga geçiyorsunuz. He abiniz evli mi bekar mı diye onu sordum çok merak ettim çünkü.. Kendi derdine düşmüşse sevgilim, aşkımdan ölüyorum dediğiniz adamın bir numarasını alsaydınız da arasaydınız günde 2 dk. Liseli ergenler bile yolunu buluyor konuşuyor. Sokak arasındaki telefon kulübesinden arayıp sevgilisiyle konuşanı vardı ama 30 küsür yaşında kadın abiciğinden tırsıyor. YERSEN. İnatla da araştıracağım diyen kişiye adını soyadını vermiyorsunuz AMAÇ ?
Hayir cikmadi malesef. Kac kez arattim.Adini soyadini biliyorsaniz aratmissinizdir internette.Hic mi bir sey cikmadi ?
Neden?Ya sen burda ki insanlarla alay ediyorsun yada sen, nasıl desem anla işte..
Adından soyadindan 11880 gibi herhangi bir numara bulma şebekesini aradıniz mi üzerine hat veya sabit var mı diye ...baba adı ve Köyü neresi ordan da bulunurHayir cikmadi malesef. Kac kez arattim.
Valla benim derdim bana yeter. Seninle ugrasamiycam. Evet anlamadim,cunki Azeriyim. Sen azerice 2 kelime konusa biliuormusun bakalim. Ben bu kadar konusuyorum takdire layik bence. Evet numarayi almadim gerek bilmedim . Msn ile goruntulu konusuyorduk ustune ustuk bedava. Basima bunlarin gelecegini tahmin etmedim.Msn-ile konusmamiz guzel gidiyordu diye ihtiyac hissetmedim.
Selam arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum. 2 aydir Turkiyede yasayan biriyle iliski yasiyorum. Internette tanisdik. Bir birimizi cok seviyoruz, cok da iyi anlasiyoruz. Goruntulu konusduk hep.Ama bir sorunum var, aniden onunla olan irtibatimi kaybettim. Soyle ki,kendisi arkeolog. Bir muzede calisiyor. Bir hafta once "askim, işe mufettis geldi, telefonlarimizi kontrol amacli alacaklarmis. Hesabi kapatiyorum telefonu geri verdiklerinden yenisini açicam,sana yazicam, olurda bulamazsam seni sen beni bul. Seni cok seviyorum dedi. Ve hesabi kapatti. 1 hafta gecti. Ondan hala bir haber alamiyorum. Askindan emin oldugum icin bile isteye yazmadigini dusunmuyorum, ve bu yuzden hayatindan cok endise ediyorum. Onunla irtibata gece bilecegim bir email adresi kaldi. Ona da yaziyorum cevap yok. Numarasini bilmiyorum. Cok korkuyorum ya ona bisey olduysa diye. Aglamaktan uzuntuden bihal oldum. Dusunmekten basim agriyor. Hadi diyelim telefonu henuz geri vermediler. Evde bilgisayari var email yollaya bilirdi. Biliyor benim email adresimi. Onu niye yapmasinki? Acaba bir yakininimi kaybetti,koyemi gitti. Orda internet yok demisti. Bilmiyorum. Ben malesef yurtdisinda yasadigim icin onu Turkiyede kendim arayamiyorum. O yuzden siz arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var. Ben ilk once calistigi muzenin ismini bulmaya calisacam. Kendisi soylemisti unuttum. Arkeoloji veya tarihi muze olmasi gerekiyor. Muzenin ismini bulduktan sonra yardim etmek isteyen biri olursa bana ozelden yazar, onun ismini soyismini veririm , muzeye ugrar guvenliye burda boyle biri calisiyormu (belki baska muzede calisiyordur),calisiyorsa bu gunlerde işe ugradimi diye sorarsa onunla ilgili bisey ogrenirse cok mutlu olurum. Ben olsam canla basla yardim ederim, o yuzden umarim benim gibi yardimsever biri cikar.
Muzenin yaninda resim cektirmisdi,kendisini kapattim, muzenin resimde gozuken kismini paylasdim. Aranizda hangi muze oldugunu taniyan biri muhakkak cikar diye umuyorum. Yine hatirlatiyorum arkeoloji ya da tarihi bir muze olmasi gerekiyor. Bu hangi muze arkadaslar?
Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Eki Görüntüle 2539931
Bulduk resimdeki yeri canim. Topkapi sarayi. Onun yaninda da Arkeoloji muzesi var sevgilimin calistigi.Merhaba o fotoğraf bir türbe ya da camide çekilmiş canım orası neyse de isteyen her halukarda bulur boşuna kendini heder etme ...maalesef böyle gelişimini tamamlayamamis yaratıklar var hala...o hep olur da siz nasil bu kadar inanirsiniz. ..bence iyi niyetinizi sorgulayin bu kadar güven niye ablacim :) ben evli olduğum sevdiğim sevildiğim adama bu kadar güvenemem ki eşim ☺