Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mantiksiz olan ne? Numarani ben almak istemedim diyorum.

Abim kıskanç kontrol eder ondan telefon almadım dediğiniz abi eşiniz mi oluyor ? Bence o da evli idi. Müdürü değil eşinin radarına takıldı büyük ihtmalle de.
Yazdiginizi tam olarak anlamadim ama abim evli evet ama kesinlikle onunla ilgili bir bilgisi yok. Rahatsiz su aralar kendi derdine dusmus.

Yazdiginizi tam olarak anlamadim ama abim evli evet ama kesinlikle onunla ilgili bir bilgisi yok. Rahatsiz su aralar kendi derdine dusmus.

Bence siz bizle dalga geçiyorsunuz. He abiniz evli mi bekar mı diye onu sordum çok merak ettim çünkü.. Kendi derdine düşmüşse sevgilim, aşkımdan ölüyorum dediğiniz adamın bir numarasını alsaydınız da arasaydınız günde 2 dk. Liseli ergenler bile yolunu buluyor konuşuyor. Sokak arasındaki telefon kulübesinden arayıp sevgilisiyle konuşanı vardı ama 30 küsür yaşında kadın abiciğinden tırsıyor. YERSEN. İnatla da araştıracağım diyen kişiye adını soyadını vermiyorsunuz AMAÇ ?

Valla benim derdim bana yeter. Seninle ugrasamiycam. Evet anlamadim,cunki Azeriyim. Sen azerice 2 kelime konusa biliuormusun bakalim. Ben bu kadar konusuyorum takdire layik bence. Evet numarayi almadim gerek bilmedim . Msn ile goruntulu konusuyorduk ustune ustuk bedava. Basima bunlarin gelecegini tahmin etmedim.Msn-ile konusmamiz guzel gidiyordu diye ihtiyac hissetmedim.

Merhaba o fotoğraf bir türbe ya da camide çekilmiş canım orası neyse de isteyen her halukarda bulur boşuna kendini heder etme ...maalesef böyle gelişimini tamamlayamamis yaratıklar var hala...o hep olur da siz nasil bu kadar inanirsiniz. ..bence iyi niyetinizi sorgulayin bu kadar güven niye ablacim :) ben evli olduğum sevdiğim sevildiğim adama bu kadar güvenemem ki eşim ☺

Müzeleri bilirim. İstanbulda böyle müze yok. Bildiğin camiden çekilmiş bir foto.
Ha arkeologsa forması vardır, fotonun kafa kısmını kapatıp formalı mı bakalım. Hatta formada ismi yazmalı. Ama malesef eminim bu fotoda formalı değil çünkü burası müze değil

Senli benli konuşmayın. Bence anlıyorsunuz ama işinize gelmiyor.

biri bana bu zamanda bu kadar saf insanların kalmadigini konunun fake olduğunu söylesin lütfen. adam büyük ihtimal evli..yurtdışındaki kişiyle kaçamak yapamayacağını anladi bitirdi...gercekten 13 yaşında felan mısınız

Bulduk resimdeki yeri canim. Topkapi sarayi. Onun yaninda da Arkeoloji muzesi var sevgilimin calistigi.
Hani diyorsunuz ya istese her halukarda arardi , basina bisey geldiyse nasil arasin? Gidicegi bir durumumuz yoktu. Cok ilgiliydi ,her an konusurduk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…