- 27 Eylül 2019
- 139
- 68
- 38
-
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
Ben istemedim numarasini cunki numaram ailemin ustune kayitli abim fazla kiskanc ,arastirirsa gorur diye msn ile yazistim.İş ile alakalı başına bir şey gelmiş olsa , mesela Allah korusun restorasyon sırasında göçük meydana geldi ya da şuranın restoresini yapan arkeologlar kaçırıldı vs gibi bir durum olsa, bu tarz haberleri duyardın illa ki... haberlerden sosyal medyadaki akıştan... onu kastetmiştim
Sağlığı yerindedir ailesinden birine bir şey olduysa, köyde Telefon çekmiyor dediniz.. bu ihtimal bana daha olabilir geldi
Arkadaşlara şu konuda katılıyorum, aylardır konuşan ve birbirine değer veren iki yetişkin insanın telefon numarası bilgisizi paylaşmamaso garip
Geldi bana da
Ooo ailesinin bile resmini attıysa, siz haklısınız o zaman. Arkadaşlar bu kısmı kaçırmış olmalı. İlerde evlenince yaşayacağınız evin de resmini attı mı? Eğer onu da attıysa,artık siz evli sayılırsınızHayir degil ya. Ailesini taniyorum. Gun boyu durmadan konusurduk. Ailesinin hatta dedesinin buyukannesinin resimlerini bile atti.
Nasil uzgun ve yardim isteyen biriyle dalga gece biliyorsunuz gercekten hayret ediyorum size. Ben onun bir arkadas koru korune inanmissin dedi diye dedim. Henuz 2 ay tanisan ve yabanci ulkelerde yasayan biri ne yapabilir baska. Ailesinin resimlerini atar,kendi resmini atar.Ailesinden bahseder. Goruntulu konusur. Her firsatta yazar. Sevdigini daima soyler. Benim sakaci karakterimi cok sever. Her konustugumuzda sen beni cok gulduruyorsun nasil muhtesem biseysin sen der. Daha ne anlatayim. Butun ozelimi mi dokeyim ortaya. 2 aya evlenmemizmi gerekiyordu.Ooo ailesinin bile resmini attıysa, siz haklısınız o zaman. Arkadaşlar bu kısmı kaçırmış olmalı. İlerde evlenince yaşayacağınız evin de resmini attı mı? Eğer onu da attıysa,artık siz evli sayılırsınız
Is yerini bulduk arkadaslarin yardimiyla. Dogru bilgi vermis. ARKEOLOJI muzesinde calisiyor. Resimdeki de onun yaninda Topkapi sarayi.Insan nasil 2 aydir asigim asigiz dediği adamin numarasini istemez ki. Üzgünüm ama kandirilmissiniz
Resim attığı yer camii türbe gibi biyer olmali. Ya hayatina birini aldi ,yada evliydi. Yani behlül kaçmış..
Lutfen arkasindan arama,bu kadae yipranma. Verdigi bilgilerin sahte oldugunu ve ona nasil olursa olsun ulasamayacaginizin farkinda. Uuzlmeyin degmez..
Terketmek isteyen biri her firsatta yazmaz,goruntulu konusmaz,gece 3-e kadar konusup uykusuz kalip 4 saat sonra kalkip ise gitmez. Daha iliskimiz cok yeni ne ben ne dr o kimseye anlatmadik henuz. Telefonu ani topladilar. Cunki soyle oldu. Ben uyuyordum. "Uyuyan guzelimin uyanmasina bir kac saat kalmis. (Ozlediyi icin ben uyurken yazardi hep). Bu mesajdan 2 saat sonrada " askim telefonlari toplayacaklar sekreter duymus hesabi kapatiyorum yeni hesap acip sana yazacam. ...... ismi kullanicam. Olurda seni bulamazsam sen beni bul. Seni cok seviyorum. " diye mesaj yollamis en son. Sevmeyen biri ozlemez oyle bisey de yazmaz. Soguk olur belli eder kendini az cok. Evet maillerine bakmamasi zaten canimi sıkıyor. O yuzden korkuyorum ya basina bi is geldi diye.
Ciddi mi yazayım? 30 küsür yaşında bir kadınsınız ve böyle saçma sapan bir yalana inanıyorsunuz. Adam sizinle dalga geçmiş. Eğer siz aynı ülkede olsaydınız, adam ya paranızı yer ya da sizinle sevişir sonra kaçardı. Eğer konu fake değilse ve gerçek hayatta da böyle herkese inanıyorsanız sürekli olarak kandırılırsınız, azıcık mantıklı düşünün.Nasil uzgun ve yardim isteyen biriyle dalga gece biliyorsunuz gercekten hayret ediyorum size. Ben onun bir arkadas koru korune inanmissin dedi diye dedim. Henuz 2 ay tanisan ve yabanci ulkelerde yasayan biri ne yapabilir baska. Ailesinin resimlerini atar,kendi resmini atar.Ailesinden bahseder. Goruntulu konusur. Her firsatta yazar. Sevdigini daima soyler. Benim sakaci karakterimi cok sever. Her konustugumuzda sen beni cok gulduruyorsun nasil muhtesem biseysin sen der. Daha ne anlatayim. Butun ozelimi mi dokeyim ortaya. 2 aya evlenmemizmi gerekiyordu.
Aa hadi sevindim bak yalan olmamasina. Umarım dediginiz gibi birseyler cikarda sizde uzulmessiniz. Buraya yazin gelismeleri olur muIs yerini bulduk arkadaslarin yardimiyla. Dogru bilgi vermis. ARKEOLOJI muzesinde calisiyor. Resimdeki de onun yaninda Topkapi sarayi.
Bu saatte bu bilgiye nerden ulaştınız. Daha müzenin kapısı açılmadı.Is yerini bulduk arkadaslarin yardimiyla. Dogru bilgi vermis. ARKEOLOJI muzesinde calisiyor. Resimdeki de onun yaninda Topkapi sarayi.
Selam arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum. 2 aydir Turkiyede yasayan biriyle iliski yasiyorum. Internette tanisdik. Bir birimizi cok seviyoruz, cok da iyi anlasiyoruz. Goruntulu konusduk hep.Ama bir sorunum var, aniden onunla olan irtibatimi kaybettim. Soyle ki,kendisi arkeolog. Bir muzede calisiyor. Bir hafta once "askim, işe mufettis geldi, telefonlarimizi kontrol amacli alacaklarmis. Hesabi kapatiyorum telefonu geri verdiklerinden yenisini açicam,sana yazicam, olurda bulamazsam seni sen beni bul. Seni cok seviyorum dedi. Ve hesabi kapatti. 1 hafta gecti. Ondan hala bir haber alamiyorum. Askindan emin oldugum icin bile isteye yazmadigini dusunmuyorum, ve bu yuzden hayatindan cok endise ediyorum. Onunla irtibata gece bilecegim bir email adresi kaldi. Ona da yaziyorum cevap yok. Numarasini bilmiyorum. Cok korkuyorum ya ona bisey olduysa diye. Aglamaktan uzuntuden bihal oldum. Dusunmekten basim agriyor. Hadi diyelim telefonu henuz geri vermediler. Evde bilgisayari var email yollaya bilirdi. Biliyor benim email adresimi. Onu niye yapmasinki? Acaba bir yakininimi kaybetti,koyemi gitti. Orda internet yok demisti. Bilmiyorum. Ben malesef yurtdisinda yasadigim icin onu Turkiyede kendim arayamiyorum. O yuzden siz arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var. Ben ilk once calistigi muzenin ismini bulmaya calisacam. Kendisi soylemisti unuttum. Arkeoloji veya tarihi muze olmasi gerekiyor. Muzenin ismini bulduktan sonra yardim etmek isteyen biri olursa bana ozelden yazar, onun ismini soyismini veririm , muzeye ugrar guvenliye burda boyle biri calisiyormu (belki baska muzede calisiyordur),calisiyorsa bu gunlerde işe ugradimi diye sorarsa onunla ilgili bisey ogrenirse cok mutlu olurum. Ben olsam canla basla yardim ederim, o yuzden umarim benim gibi yardimsever biri cikar.
Muzenin yaninda resim cektirmisdi,kendisini kapattim, muzenin resimde gozuken kismini paylasdim. Aranizda hangi muze oldugunu taniyan biri muhakkak cikar diye umuyorum. Yine hatirlatiyorum arkeoloji ya da tarihi bir muze olmasi gerekiyor. Bu hangi muze arkadaslar?
Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Eki Görüntüle 2539931
Yahu 2 ayda ne aski ayol ne kor oldu bu yeni nesil 9 yillik kocamin yeni yeni huylari ortaya cikio hic tanimadigimSelam arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum. 2 aydir Turkiyede yasayan biriyle iliski yasiyorum. Internette tanisdik. Bir birimizi cok seviyoruz, cok da iyi anlasiyoruz. Goruntulu konusduk hep.Ama bir sorunum var, aniden onunla olan irtibatimi kaybettim. Soyle ki,kendisi arkeolog. Bir muzede calisiyor. Bir hafta once "askim, işe mufettis geldi, telefonlarimizi kontrol amacli alacaklarmis. Hesabi kapatiyorum telefonu geri verdiklerinden yenisini açicam,sana yazicam, olurda bulamazsam seni sen beni bul. Seni cok seviyorum dedi. Ve hesabi kapatti. 1 hafta gecti. Ondan hala bir haber alamiyorum. Askindan emin oldugum icin bile isteye yazmadigini dusunmuyorum, ve bu yuzden hayatindan cok endise ediyorum. Onunla irtibata gece bilecegim bir email adresi kaldi. Ona da yaziyorum cevap yok. Numarasini bilmiyorum. Cok korkuyorum ya ona bisey olduysa diye. Aglamaktan uzuntuden bihal oldum. Dusunmekten basim agriyor. Hadi diyelim telefonu henuz geri vermediler. Evde bilgisayari var email yollaya bilirdi. Biliyor benim email adresimi. Onu niye yapmasinki? Acaba bir yakininimi kaybetti,koyemi gitti. Orda internet yok demisti. Bilmiyorum. Ben malesef yurtdisinda yasadigim icin onu Turkiyede kendim arayamiyorum. O yuzden siz arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var. Ben ilk once calistigi muzenin ismini bulmaya calisacam. Kendisi soylemisti unuttum. Arkeoloji veya tarihi muze olmasi gerekiyor. Muzenin ismini bulduktan sonra yardim etmek isteyen biri olursa bana ozelden yazar, onun ismini soyismini veririm , muzeye ugrar guvenliye burda boyle biri calisiyormu (belki baska muzede calisiyordur),calisiyorsa bu gunlerde işe ugradimi diye sorarsa onunla ilgili bisey ogrenirse cok mutlu olurum. Ben olsam canla basla yardim ederim, o yuzden umarim benim gibi yardimsever biri cikar.
Muzenin yaninda resim cektirmisdi,kendisini kapattim, muzenin resimde gozuken kismini paylasdim. Aranizda hangi muze oldugunu taniyan biri muhakkak cikar diye umuyorum. Yine hatirlatiyorum arkeoloji ya da tarihi bir muze olmasi gerekiyor. Bu hangi muze arkadaslar?
Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Eki Görüntüle 2539931
Herif kesin evli mutlu çocuklu da bunu da yanda idare etmisAy hala böyle bunlara inanan insanlar var mı? Siz dua edin , evlilik vaadi ile sizi dolandırmamış..
Ben numara almak istemedim ve almadim. Bunun onun vermemesiyle bir iliskisi yok. Sebebini de anlattim size sacma gelebilir ama sen benim abimin nasil uyanik biri oldugunu bilmiyorsun. Ister inan ister inanma,sen bilirsin.Duygularınız yoğun inanmak istiyorsunuz ki inşallah siz haklı çıkarsınız ama arkadaşların söylediklerine kulak ver. Hiç bir kurum telefon toplatmaz, ister devlet ister özel. Hadi topladı diyelim internet cafe vs size ulaşırdı. Abiniz kıskançsa bi bayan ismi ile kaydetseydiniz. Söyledikleriniz saçma gözüküyor özellikle bu devirde yaşayan biri için. Ya yasak ilişki iki taraf için, ya da karşı tarafın başkasıyla ilişkisi var
Cunki is sirasinds konusmak yasak ama o bana yaziyordu ara sira. Bunu gormesinler diye.Yahu 2 ayda ne aski ayol ne kor oldu bu yeni nesil 9 yillik kocamin yeni yeni huylari ortaya cikio hic tanimadigim
Herif seni kandirmis biraz kendi cantina deger ver be aglamaktan helak olmak nedir telefonu topluyorlar hadi tamam nie sosyal medya hesabini siliyo ne is karistiriyorda siliyo