Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben istemedim numarasini cunki numaram ailemin ustune kayitli abim fazla kiskanc ,arastirirsa gorur diye msn ile yazistim.

Hayir degil ya. Ailesini taniyorum. Gun boyu durmadan konusurduk. Ailesinin hatta dedesinin buyukannesinin resimlerini bile atti.
Ooo ailesinin bile resmini attıysa, siz haklısınız o zaman. Arkadaşlar bu kısmı kaçırmış olmalı. İlerde evlenince yaşayacağınız evin de resmini attı mı? Eğer onu da attıysa,artık siz evli sayılırsınız

Nasil uzgun ve yardim isteyen biriyle dalga gece biliyorsunuz gercekten hayret ediyorum size. Ben onun bir arkadas koru korune inanmissin dedi diye dedim. Henuz 2 ay tanisan ve yabanci ulkelerde yasayan biri ne yapabilir baska. Ailesinin resimlerini atar,kendi resmini atar.Ailesinden bahseder. Goruntulu konusur. Her firsatta yazar. Sevdigini daima soyler. Benim sakaci karakterimi cok sever. Her konustugumuzda sen beni cok gulduruyorsun nasil muhtesem biseysin sen der. Daha ne anlatayim. Butun ozelimi mi dokeyim ortaya. 2 aya evlenmemizmi gerekiyordu.

Insan nasil 2 aydir asigim asigiz dediği adamin numarasini istemez ki. Üzgünüm ama kandirilmissiniz
Resim attığı yer camii türbe gibi biyer olmali. Ya hayatina birini aldi ,yada evliydi. Yani behlül kaçmış..
Lutfen arkasindan arama,bu kadae yipranma. Verdigi bilgilerin sahte oldugunu ve ona nasil olursa olsun ulasamayacaginizin farkinda. Uuzlmeyin degmez..

Hani diyorsunuz ya basina bisey gelmemistir seni terketmisdir , keske saglikli olsa da olsun beni terketsin. Yuzume soylesin. Sevincimden sarilirim. Ondan sonra cok canim yanmaz. Sevmeyen biri iyikide irtibati kesmis derim yoluma devam ederim. Ama az cok onu taniyorsam beni terketmemisdir. Baska bir sebep vardir.

Is yerini bulduk arkadaslarin yardimiyla. Dogru bilgi vermis. ARKEOLOJI muzesinde calisiyor. Resimdeki de onun yaninda Topkapi sarayi.

Duygularınız yoğun inanmak istiyorsunuz ki inşallah siz haklı çıkarsınız ama arkadaşların söylediklerine kulak ver. Hiç bir kurum telefon toplatmaz, ister devlet ister özel. Hadi topladı diyelim internet cafe vs size ulaşırdı. Abiniz kıskançsa bi bayan ismi ile kaydetseydiniz. Söyledikleriniz saçma gözüküyor özellikle bu devirde yaşayan biri için. Ya yasak ilişki iki taraf için, ya da karşı tarafın başkasıyla ilişkisi var

Ciddi mi yazayım? 30 küsür yaşında bir kadınsınız ve böyle saçma sapan bir yalana inanıyorsunuz. Adam sizinle dalga geçmiş. Eğer siz aynı ülkede olsaydınız, adam ya paranızı yer ya da sizinle sevişir sonra kaçardı. Eğer konu fake değilse ve gerçek hayatta da böyle herkese inanıyorsanız sürekli olarak kandırılırsınız, azıcık mantıklı düşünün.

soylemediginiz bir seyler oldugu acik. ozelden isim verin arastiricam sizin icin gidicem diyorum vermiyosunuz.. bizi mesgul etmeyin burda belli ki evli iki tarafta numara olayina girmemisler.. ya da adam cidden arkeolog esinden uzak oldugu zamanlarda iyi vakit gecirmis sizinle. esiyle de kotuyse sizin muhabbetiniz iyi gelmis.

Yahu 2 ayda ne aski ayol ne kor oldu bu yeni nesil 9 yillik kocamin yeni yeni huylari ortaya cikio hic tanimadigim

Herif seni kandirmis biraz kendi cantina deger ver be aglamaktan helak olmak nedir telefonu topluyorlar hadi tamam nie sosyal medya hesabini siliyo ne is karistiriyorda siliyo

Ben numara almak istemedim ve almadim. Bunun onun vermemesiyle bir iliskisi yok. Sebebini de anlattim size sacma gelebilir ama sen benim abimin nasil uyanik biri oldugunu bilmiyorsun. Ister inan ister inanma,sen bilirsin.

Cunki is sirasinds konusmak yasak ama o bana yaziyordu ara sira. Bunu gormesinler diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…