Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keske beni terketmis olsa bi kere bile benimle tartismadi,ben bir iki kez tartisma cikardim hep alttan aldi. Nasil anlatayim bilmiyorum ama beni terketmedi biliyorum. Ailesi koye gitti mesela benimle konusa bilmek icin onlarla gitmedi. Gece yarilarina kadar benimle yazisdi. Ya ben cocuk degilim anlarim konusmasindan benden ne istedigini. Nasil bu kadar eminsiniz? Basina bisey gelmedigine nasil emin olabiliyorsunuz? Icimde kotu bir hiss var basina bisey geldi diye. Elim kolumda bagli emin olamiyorum.Boyle kalmak beni delirtiyor.

Hepsini biliyorum. Ama sosyal medya kullanmaz ne kendisi ne kardesi. Benim icin hesap acmisti onuda mufettis alicak diye telefonunu kapatti.
Vallahi çok saf sın 18 yaşındakiler bile cin gibiler kaç yaşında insansınız hiç mi yalnış yapan birine denk gelmediniz hiçmi yoğurdu üfleyerek yemediniz hayret ettim

Neyse ben uyumaya gidiyorum Hayırlı Cuma’lar

Aslinda sizi anliyorum ama oturmayan şeylar var.Birincisi adam fake hesap değilmiş goruntulu konusmussunuz ,böyle biri var evet .İkincisi 2 ay surekli konusuyorsaniz adini soyadini yasini oturduğu yeride biliyorsunuzdur mesleğinide .Istanbulda oturan bir arkadasinizdan yardim isteyin oraya gitsin böyle biri calisiyor mu diye sorsun ? Bana adam sanal chatci gibi geldi hic meslekte asla telefon toplatilmaz buyuk bir olasik evli umarim değildir .

Hayir canim gece yarisina kadar konusuyorduk,kardesiyle ayni odada uyuyordu. Ben yurtdisinda oldugum icin sorma ihtiyaci hissetmedim adresini. Zaten bulusamiyoruz. Telefonla sadece goruntulu konusuyorduk. Adini soyadini calistigi yeri biliyorum evet. Arkadasin biri topkapi sarayinin resmini atti google map'den aradim evet dogru kalmis aklimda o sarayin yanindaki Arkeoloji muzede calisiyor. Turkiyede bir arkadasim yok o muzeye gidip de sorucak. O yuzden sizden yardim istedim.

para gonderdiniz mi hic para istedi mi?

O zaman kisa yoldan şöyle yapariz o cami vs olan yere yakin olan bir arkadasla özelden konusursunuz .Adamin adini soyadini soylersiniz o kiside oraya gider gercekten de orda calisiyor mu boyle biri diye sorar ? bu bana daha mantikli geldi hem haber almis olursunuz iciniz ferahlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…