- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.734
-
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
Yani ekşi sözlük yazarları dalga geçiyo olabilir demek istedimeksiciler ne alaka anlmadim aydinlatin beni
En iyi buraya oturdu bu replikSenin sevgilin yok ki. Beni çıldırtmak mı istiyosun sen? Senin sevgilin yok.
Kusura bakma da bu kadar analiz yeteneğinden yoksun ve saf olursan böyle silkelerler. Dalga da geçilir. Doğanın akışı. Geçmiş olsun ucuz yırtmışsın. Umarım biraz tecrübe olmuştur senin için.
Özelden adını soyadını verdi bana.Var mıymış yani böyle bir adam? Siz nerden öğrendiniz? Adam niye iletişimi kesmiş?
taniyormusunuzÖzelden adını soyadını verdi bana.
Çok fazla detay yok aslında ama olanı da kendi anlatması daha doğru geliyor bana. O yüzden şu kadarını söyleyeyim, benim anladığım kadarıyla adam Yarı yalan yarı gerçek konuşmuş ve şu an sağlığı gayet yerinde. İstese ulaşabilir konu sahibine.
adam şeyci olabilirmi şu meşhur programi kullananlarHangi müfettiş telefonlara koyar incelermiş adam iyi dalga geçmiş
Ailesini tanıyorsanız neden onlara başvurmuyorsunuz - bu adam nerde diye?Hayir degil ya. Ailesini taniyorum. Gun boyu durmadan konusurduk. Ailesinin hatta dedesinin buyukannesinin resimlerini bile atti.
Bakalım konı sahibi ikna olacak mı kandırıldığına hiç öyle durmuyor .Özelden adını soyadını verdi bana.
Çok fazla detay yok aslında ama olanı da kendi anlatması daha doğru geliyor bana. O yüzden şu kadarını söyleyeyim, benim anladığım kadarıyla adam Yarı yalan yarı gerçek konuşmuş ve şu an sağlığı gayet yerinde. İstese ulaşabilir konu sahibine.
Bzbsnnanamalallsksbsn sabah sabah bu cok iyi geldiSelam arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum. 2 aydir Turkiyede yasayan biriyle iliski yasiyorum. Internette tanisdik. Bir birimizi cok seviyoruz, cok da iyi anlasiyoruz. Goruntulu konusduk hep.Ama bir sorunum var, aniden onunla olan irtibatimi kaybettim. Soyle ki,kendisi arkeolog. Bir muzede calisiyor. Bir hafta once "askim, işe mufettis geldi, telefonlarimizi kontrol amacli alacaklarmis. Hesabi kapatiyorum telefonu geri verdiklerinden yenisini açicam,sana yazicam, olurda bulamazsam seni sen beni bul. Seni cok seviyorum dedi. Ve hesabi kapatti. 1 hafta gecti. Ondan hala bir haber alamiyorum. Askindan emin oldugum icin bile isteye yazmadigini dusunmuyorum, ve bu yuzden hayatindan cok endise ediyorum. Onunla irtibata gece bilecegim bir email adresi kaldi. Ona da yaziyorum cevap yok. Numarasini bilmiyorum. Cok korkuyorum ya ona bisey olduysa diye. Aglamaktan uzuntuden bihal oldum. Dusunmekten basim agriyor. Hadi diyelim telefonu henuz geri vermediler. Evde bilgisayari var email yollaya bilirdi. Biliyor benim email adresimi. Onu niye yapmasinki? Acaba bir yakininimi kaybetti,koyemi gitti. Orda internet yok demisti. Bilmiyorum. Ben malesef yurtdisinda yasadigim icin onu Turkiyede kendim arayamiyorum. O yuzden siz arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var. Ben ilk once calistigi muzenin ismini bulmaya calisacam. Kendisi soylemisti unuttum. Arkeoloji veya tarihi muze olmasi gerekiyor. Muzenin ismini bulduktan sonra yardim etmek isteyen biri olursa bana ozelden yazar, onun ismini soyismini veririm , muzeye ugrar guvenliye burda boyle biri calisiyormu (belki baska muzede calisiyordur),calisiyorsa bu gunlerde işe ugradimi diye sorarsa onunla ilgili bisey ogrenirse cok mutlu olurum. Ben olsam canla basla yardim ederim, o yuzden umarim benim gibi yardimsever biri cikar.
Muzenin yaninda resim cektirmisdi,kendisini kapattim, muzenin resimde gozuken kismini paylasdim. Aranizda hangi muze oldugunu taniyan biri muhakkak cikar diye umuyorum. Yine hatirlatiyorum arkeoloji ya da tarihi bir muze olmasi gerekiyor. Bu hangi muze arkadaslar?
Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Eki Görüntüle 2539931
Gerçekten samimiyetine ve üzüntüsüne inandığım için uğraştım.Bakalım konı sahibi ikna olacak mı kandırıldığına hiç öyle durmuyor .
Yani 2 ayda bu derece kör duruma gelmek hele kü bu yaşta, demek ki bu yaşa kadarr hiç bişe öğrenememiş. Hiç mantık yok zaten.Gerçekten samimiyetine ve üzüntüsüne inandığım için uğraştım.
Dalga geçip gidemedim öyle yoğun yaşıyor ki duygusunu. İnsallah inanır ve ikna olur.
Çünkü orası evi değil, çünkü yanında ki kardeşi de değil. Arkeolog olabilir evet, muhtemelen görevde, yanında ki de iş arkadaşı, orası da görev için bulunduğu yerde kaldığı oda.Evli olamaz cunki yataginda hergun goruntulu konusuyorduk. Kardeside ayni odada. Sıkılmaya geldikdeyse sıkılan insan dak basi yazmaz napiyorsun askim diye.
Akşamdan beri ilgilenmek isteyen arkadaş size yazdı ve siz o mesajları ne hikmetse es geçtinizArkadaslar ben sizden muzeyle ilgilenebilecek bir arkadas varmi diye konu actim. Iliskimi sorgulayin diye degil
Bunu yazmaya gelmistim valla ha. Rullinge verse,resimde atsa oglana ait hemen cikar ortayaTwitterda ruling'e verin siz bilgileri o bulur