Erkek arkadaşıma yaptığım bir hatayı nasıl unutturabilirim

Konu anlattığı gibiyse ve taciz edildiyse bile bunu erkek arkadaşıyla en başında paylaşsa yine sorun yaşanmazdı, yanındaki arkadaşı kötü niyetli olabilir ama fotoğraf kısmı ilk defa böyle bir tacize uğrayan genç biri fotoğrafta sinirden gülüyor gibi çıkmaz korkulu bir ifade olur yüzünde, yine kendimi anlatacağım bayarcasına çok gençtim İstanbul’da toplu taşımadayım otobüs kalabalık mecburen ayakta seyahat ediyorum, pisliğin teki sağını solunu sürtmeye çalışıyor kaçıyorum rahatsız olduğumu göstermeye çalışıyorum benim o halimi adamcağızın biri görmüş Allah ondan bin kere razı olsun hala yaşıyorsa hayatı hep güzel geçsin, bana seslendi hanımefendi gelin buraya oturun dedi kendi yerini verdi, teşekkür ederim dedim oturdum korkmayın artık bir şey yapamaz dedi nereden anladınız dedim yüzünüzden dedi, istemediğiniz bir şey yaşıyorsanız yüzünüze yansıyor.

Abla valla senle konuştukça da emin oldum % bir milyon yalan söylüyor ya

Tacize sinirden gülmeyi ilk kez duydum zaten. Adamdan Allah razı olsun gerçekten ne karakter sahibi

Ailecek hafıza kaybı yaşarlarsa unuturlar.

Tacize sinirden gülmeyi ilk kez duydum zaten. Adamdan Allah razı olsun gerçekten ne karakter sahibi
Evet gerçekten insan evladı biriymiş, belki o anı başkaları da fark etti ama kendince bir şekilde müdahale eden tek kişi o adamdı, çok gençtim sesimi niye çıkaramadım bilmiyorum korktum da adama teşekkür ederken bile gözlerim dolmuştu, halbuki hırsıza uğursuza karşı bile odunla fırlayan da biriyimdir ama o an şoka girdim sanırım, o olay sonrası artık tepki göstermeye başladım susmak çaresiz görünmek yanlışmış öğrendim, bana veya başka bir kadına terbiyesizlik yapılınca karakolluk mu oluruz ne olursa olsun deyip dalıyorum.

Taciz olaylarında, taciz edenlerin biz de sikayetciyiz demesine bile gerek yok. Polis gelince ifade ve şikayet için mağdurları da karakola götürüyor.

Bu yalana inanacak kadar salak mı bu çocuk

Kafa güzel özgürlük çarpmış bal gibi eğlenmişsiniz, suçu hiç arkadaşınıza atmayın.

Ya taciz sayılır mı bilmiyorum ama bir satıcı ısrarla üstüme doğru yürüyordu yolda, ben de sinirden gülmeye başlamıştım. O da bunu görünce iyice ısrarcı şekilde üstüme gelmeye başlamıştı.

At yalanı seveyim inanani.Bu kadar zekadan yoksun yalan olmaz ki.En basiti benim arkadaşım tacız ediliyor olacak telefonu alıp fotoğraf çekmek aklıma gelmez polis çağırırım,çığlık atarım. Sapık gibi biri beni kucağına alsa sinirden gülmem dehşet içinde kalırım.......

Bdv deki aldatma konularını zamanında okusaydı bunlar başına gelmezdi
En basit düşünen koca bile ‘’ben boğulurken yardım etti kurtulunca güldüm ben canımın derdindeydim senin düşündüğün şeye bak hastasın sen….. ‘’ şeklinde hatta belki daha vicdana oynayan ölümlü kalımlı acaba mı diye düşündüren bir savunma yapardı

Bariz aldatmışsın işte.Şimdi sıyırmaya çalışıyorsun.O çocuk fotoya ve böyle saçma savunmaya rağmen hala senle beraberse onada g.v.t denir.Neymiş çok seviyoruz kopamıyoruz hadi ordan aldatmışsın şimdide seviyorummuş

İyide adam hala ayrılmamış senden.
Demekki inanası var.
Boşver üste çık,inanmazsan özgürsün de
Vicdan yaptır,ben doğruyu söyledim artık konu kapansın ,kapanmıcaksa ayrıl benden de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…