• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıma yaptığım bir hatayı nasıl unutturabilirim

Zerre inanmadım, buna kimseyi de inandıramazsın. Hele bir kadını asla kandıramazsınız. Kimi kandırmaya çalışıyorsunuz? Bir kadının başına bu gelecek ve sinirden gülecek öyle mi? Hatta üstüne tatile, birlikte yüzmeye gidecek kadar yakın arkadaşları bunu fırsat bilip fotoğraflayacak. Karşınızda 5 yaşında çocuk yok.
Bu bildiğiniz taciz ve bu durumda kimse sinirden dahi olsa gülmez! Bağırır, adama vurur vs... Taciz ediliyorsun ya sonuçta, rahatsız edici bir durum ya...
Bariz o adamla flörtleşmişsiniz, arkadaşınızla da aranız bozulunca size bir kazık atmış.
Ayrıca madem doğru söylüyorsunuz, şikayetçi oldunuz mu o kişiden? Verdiniz mi mahkemeye? Taciz ya hani bu durum.

Son düzenleme:
Bariz sevgilinizi aldatmışsınız işte daha neyin inkarındasınız anlamadım. Adam haklı. Böyle saçma olay mı olur. Siz o gece içmiş bardaki o adamlarla arkadaşlık etmişsiniz. O gece olan o iyi ihtimalle flörtleşme kötü ihtimalle aldatmanın ispatı da o fotoğraf

Bence olay doğru bile değil.
Çok mantıksız, şu foruma yazı yazan bence herkes benzer bir tacize maruz kalmıştır. Çok stresli bir durum, korku olur insanın içinde, aklından bin şey geçer. O an kimin aklına foto çekmek gelir ki? Hani video çekip 'polise gönderirim,defolun' falan dese o da bir şeydir ama bu oyle de değil . Sanki komik bir olaymış gibi resim çekmiş
Büyük ihtimal orda tanıştılar öyle takıldılar arkadaşı da yanındaki diğer kişi ile takıldı resim çektiler ve arkadaşı bunu sosyal media da yayınladı. Başka oluru yok yani

Tekrar okuyun

Anlatamıyorum sanırım şimdi baştan alıyorum biz kız arkadaşımla birlikte tatile gittik ilk bir kaç gün her şey normaldi sonra bu içti intihar etmeye kalktı sonraki gün morali düzelsin diye mekana götürdüm bir iki bira içti dedik sahilde yürüyelim bunun kafa iyi değildi sahilde oturuyorduk iki kişi beş MT kadar uzagimizdaydi bu yanımdaki salak çocuklardan biriyle gulusmeye falan başladı sonra ben bununla kavga etmeye başladım biz kavga edince çocuklardan biri bize bağırdı sessiz olun diye bende sovdum sapanladim sen kimsin diyerek geldi ben vuracak falan sandım sonra beni kucakladı denize doğru gitti kiminle nasıl konuştuğuna dikkat et deyip denizin kenarında bıraktı bende çığlık attım kız zaten manyakmis planlamis sevgilimin ailesinin numarasıni nerden buldu o an bana yardım etmek yerine neden fotoğraf çekti neden intihar etmeye kalktı anlamadım ben deliricem düşünmekten
Yok gene olmuyor olduramıyorsun

Tekrar okuyun

Anlatamıyorum sanırım şimdi baştan alıyorum biz kız arkadaşımla birlikte tatile gittik ilk bir kaç gün her şey normaldi sonra bu içti intihar etmeye kalktı sonraki gün morali düzelsin diye mekana götürdüm bir iki bira içti dedik sahilde yürüyelim bunun kafa iyi değildi sahilde oturuyorduk iki kişi beş MT kadar uzagimizdaydi bu yanımdaki salak çocuklardan biriyle gulusmeye falan başladı sonra ben bununla kavga etmeye başladım biz kavga edince çocuklardan biri bize bağırdı sessiz olun diye bende sovdum sapanladim sen kimsin diyerek geldi ben vuracak falan sandım sonra beni kucakladı denize doğru gitti kiminle nasıl konuştuğuna dikkat et deyip denizin kenarında bıraktı bende çığlık attım kız zaten manyakmis planlamis sevgilimin ailesinin numarasıni nerden buldu o an bana yardım etmek yerine neden fotoğraf çekti neden intihar etmeye kalktı anlamadım ben deliricem düşünmekten
Böyle de olmadı kuşum. Biraz daha ıkınırsan olacak, ha gayret.

Ayrıca madem doğru söylüyorsunuz, şikayetçi olduğunuz mu o kişiden? Verdiniz mi mahkemeye? Taciz ya hani bu durum.
Konu sahibi adama sövüp küfür etmiş adam da kucakladığı gibi denize atmaya çalışmış araya esnaf girmiş polisler gelip o adamı karakola götürmüş, polis gelmişse olayın nasıl olduğunu sorar, konu sahibi ve kız arkadaşı durumu anlatır polis de şikayetçi olup olmadıklarını sorar ki dediğiniz gibi ortada bir taciz var, karşı taraf da bize küfür ettiler biz de şikayetçiyiz der taraflar karakola götürülür ifadeleri alınır, erkek arkadaşa bu olayın ispatı çok kolay aslında karakolda ifade verdiğinizde ifade tutanağının bir örneğini alabiliyorsunuz, tutanağı göstermek kafiydi.

Kaldı ki küfür etti diye kızı denize atmak isteyen kişinin polis geldiğinde kuzu kuzu ekip otosuna bindiğini sanmıyorum, bizde bu kızlardan şikayetçiyiz bize küfür ettiler demişlerdir yani otomatikman kızlar da o çocuklar da karakola götürülmüştür ifade için.

2019 da tanıştık fakat 2,5 senedir ciddi ve düzenli bir ilişkimiz var şuan askerde askere gittiği ilk ay başıma talihsiz bir olay geldi ve saçma bir şekilde fotoğrafları ailesine ve ona gitti anlattım sevgilime herşeyi ama inanmıyor çok fazla seviyoruz birbirimizi kopamıyoruz ama inanmıyor da nasıl inandırıp unutturabilirim bu yaşananı (kız arkadaşımla tatile gittik sahilde otururken iki erkek musallat oldu küfür falan edince ben beni kucakladı denize atmaya çalıştı o sırada arkadas dediğim insan fotoğraf çekmiş haberim yok tabi ben bağırıp çağırınca esnaf geldi polisi çağırdılar çocukları polis aldı fakat fotoğrafta sinirden gülüyorum guldugum için de inandiramiyorum ) tatil sonu kızla kavga edince ailesine atmış
Zaten insanlar geldiyse herkes duyduysa şikayetçi oldunuz demektir elinizde belgeler var demektir onları gösterin. Ama düşünün bize bile inandırıcı gelmedi

Arkadaşın bu fotoğrafları ulaştırdıysa ona dava açabilirmisin acaba özel hayatın gizliliği vs. Aslında denemeye çalıştığım inandırmak için mutlaka yasal ifadelere ihtiyacın var kuru sözle bizi inandıramadın karşı tarafı nasıl inandıracaksın
Şuan bir tutanak paylaşsaydın hepimiz sorgulamayı bırakıp yardıma uğraşıyorduk

Konu sahibi adama sövüp küfür etmiş adam da kucakladığı gibi denize atmaya çalışmış araya esnaf girmiş polisler gelip o adamı karakola götürmüş, polis gelmişse olayın nasıl olduğunu sorar, konu sahibi ve kız arkadaşı durumu anlatır polis de şikayetçi olup olmadıklarını sorar ki dediğiniz gibi ortada bir taciz var, karşı taraf da bize küfür ettiler biz de şikayetçiyiz der taraflar karakola götürülür ifadeleri alınır, erkek arkadaşa bu olayın ispatı çok kolay aslında karakolda ifade verdiğinizde ifade tutanağının bir örneğini alabiliyorsunuz, tutanağı göstermek kafiydi.

Kaldı ki küfür etti diye kızı denize atmak isteyen kişinin polis geldiğinde kuzu kuzu ekip otosuna bindiğini sanmıyorum, bizde bu kızlardan şikayetçiyiz bize küfür ettiler demişlerdir yani otomatikman kızlar da o çocuklar da karakola götürülmüştür ifade için.
Tamamen sallıyor malesef Mune abla. Sevgilisini kandırabileceğini düşünüyor da buradaki kadınların buna kanacağını nasıl düşünüyor acaba? Bari bize dürüstçe derdini anlatsa da ona göre bir fikir versek. Bu psikologa gidip derdini anlatırken araya bazı yaptıklarından utandığı için yalan sıkıştırıp şifa beklemek gibi bir şey.
Kaldı ki kendi kendini ele vermiş. Yanlış anlaşıldığını söylüyor ama başlık yaptığım hatayı diye devam ediyor.

2019 da tanıştık fakat 2,5 senedir ciddi ve düzenli bir ilişkimiz var şuan askerde askere gittiği ilk ay başıma talihsiz bir olay geldi ve saçma bir şekilde fotoğrafları ailesine ve ona gitti anlattım sevgilime herşeyi ama inanmıyor çok fazla seviyoruz birbirimizi kopamıyoruz ama inanmıyor da nasıl inandırıp unutturabilirim bu yaşananı (kız arkadaşımla tatile gittik sahilde otururken iki erkek musallat oldu küfür falan edince ben beni kucakladı denize atmaya çalıştı o sırada arkadas dediğim insan fotoğraf çekmiş haberim yok tabi ben bağırıp çağırınca esnaf geldi polisi çağırdılar çocukları polis aldı fakat fotoğrafta sinirden gülüyorum guldugum için de inandiramiyorum ) tatil sonu kızla kavga edince ailesine atmış
Kimseye hiçbir şeyi unutturamazsınız.
Siz doğruları anlatırsınız, inanmak/güvenmek karşıdakinin seçimidir.

Adam ya bunu başınıza kakmaktan vazgeçecek ve konuyu kapatacak, ya da ilişkiyi bitirecek.
"Sen benim dibimde dur ama ben bunu hayat boyu senin yüzüne vurayım" kafası hastalıklı bir kafadır. Gereksiz kin tutmak bu. O noktada özsaygısı olan bir kadının yapması gereken o adamı kendi kin ve nefretiyle başbaşa bırakıp, hayata onsuz devam etmek.

Tekrar okuyun

İntihar etmeye yeltenen arkadaşınızı birkaç günlük tatile yA da kafa dağıtmak için çeşitli mekanlara götürecek kadar seviyorsanız, muhakkak erkek arkadaşınıza o günleri ve ayrıntıları da şimdi değil o tarihlerde anlatmış olmanız gerekir. Tatile gittik, alkol aldık, arkadaşım saçma sapan hareketlerde bulundu vs vs bu ayrıntılar önceden verilmediyse inanmasına imkan yok. Zaten siz o günler hakkında da yalan söylemiş oluyorsunuz.

Zaten fotolar aileye de ulaştırılmış. Erkek arkadaşınız affetse ailesi affetmez. Ailenin affetmesi şart mı belki değil ama muhakkak erkek arkadaş aileye sert çıkıp, ailesiyle arasını bozacaktır. Aileye rest çekmeye değer bir durum yok ortada. Kusura bakmayın. Olan olmuş artık diyelim. Siz de nasıl bir ders çıkarmalıysanız onu çıkarırsınız diye düşünülüyorum,

Tamamen sallıyor malesef Mune abla. Sevgilisini kandırabileceğini düşünüyor da buradaki kadınların buna kanacağını nasıl düşünüyor acaba? Bari bize dürüstçe derdini anlatsa da ona göre bir fikir versek. Bu psikologa gidip derdini anlatırken araya bazı yaptıklarından utandığı için yalan sıkıştırıp şifa beklemek gibi bir şey.
Kaldı ki kendi kendini ele vermiş. Yanlış anlaşıldığını söylüyor ama başlık yaptığım hatayı diye devam ediyor.
Konunun nasıl geliştiğini bilmemem direkt bir şey diyemem ama tatil beldelerinde sahiller gece gündüz insan kaynar, bir kadına hiç tanımadığı bir adam rahatsız edici şeyler yapsa olayı esnaf dahi fark ediyorken sahildeki diğer insanlar sessiz kalmaz, içlerinden bir kişi bile olsa hop arkadaşım ne yapıyorsun der araya giren kişiyle de bir kavga dövüş olur, ki biz trafikte 2 şoför arasında yaşanan kavgaya bile araya girip ayırmaya sonra da kendimizi kavganın ortasında bulmaya alışık bir milletiz.

Polis çağırıldı geldiler o kişileri alıp götürdüler diyor polis olay yerinde taraflarla konuşur, ki çevrede de olay şöyle oldu böyle gelişti diye polisin yanına gelip müdahil olanlar olmuştur, karakola götürülen kişiler evet taciz ettik demez savunmaya geçer bize küfür ettiler şikayetçiyiz kızları da alın o zaman derler, karakola gidildiyse tutanak tutuldu o tutanağın bir örneğini alabiliyorsunuz velhasıl olay böyle geliştiyse ispatı tutanak.

Çocuğa gösterip “Bak çaresizlikten buradaki üyelere bile sordum.” falan diyecekti. Tüm sırrı bozduk sjdkdkd

Back