Erkek arkadaşıma şuan çok sinirliyim. Sizin bakış açınız nasıl olurdu?

şimdi ben de baktım o siteye. bakarken bile içim bi tuhaf oldu sanki o şekilde yolculuk yapmak zorunda kalsam ne hissederim gibisinden. bu ülkede toplu taşımada bile bir insanın başına neler gelebileceğini hepimiz çok üzülerek gördük izledik içimiz yandı. hele ki bu şekilde belki de başka kimse olmadan ya da 2 ,3 erkekle birlikte yolculuk edebilecek bir kız, ıssız yollardan geçiliyor dağ teğe. yani aklım gerçekten almadı. sevgiline gelince. yolda canı sıkılıyor diye arabasına birilerini alması beni inanılmaz rahatsız etti. kimse bu kısma takılmamış ama bu o kadar önemli bir detay ki. uzun yol laklak yapma yeri değildir. sürücü yola konsantre olur, ara ara dinlenip devam eder. bu adam lak lak peşinde demek ki. eminim biyerlerde molalar verildi yemekler yenildi. bu benim asla ve hiçbirşekilde kabul edebileceğim bir şey değil. bu adam tekrar söylüyorum, yolculuk yaparken sıkılıyor diye arabasına birilerini alıyorsa yarın bir gün sen evde yokken canı sıkılınca internetten ne b.klar yer kimbilir. buna kalıbımı basarım.

Bende uzun yol yapayım kimse olmasın acayim müziği rahat rahat gideyim diye düşünürüm hep. Konu sahibi nisanlinla konuş. Bu sebepten ayrılmalımisin bilemem senin bileceğin sey ama dersini almıştır sanırım.

Bende o kafada bi insanım. Nisan Mayıs ayı gibi nişan yapacaktık. Daha önce den başka bi mevzuda güvenimi sarsmisti dersini almıştır die düşünmüştüm ama kendi bildiğini okumaktan öte geçmemiş ki beni bu kadar iyi tanıyıp göze alması. İsteme faln olmasa idi kestirip atmıştım bile ama bu beni daha düşünmeye sevk ediyor her gören düğün ne zaman die soruyor. Çok allak bullagim

Boşver soran insanları sen emin ol ondan duygularından.

Haklı olabilirsiniz yani garantisi yok böyle şeylerden sonra yapamaz öyle bir şey diyemiyorum.

Evet bir de bu isin mola verme tarafı da var. Tamam yolda sohbet muhabbet ettiler de, mola yeronde yemekler yenildi vs..
Bilmiyorum ya nerden baksan fiyasko..

Sakin oL, olayi tam anla ,sana karsi bi tuhafligi yoksa buyutme

yolda sıkılıyor diye yanına arkadaş aramanın eskort aramaktan ne farkı var
hiç kabul edeceğim bir şey değil
evlenince bir yere gitseniz sıkılıyorum diye eve de çağırır o zaman
Çoğunluk erkek bi kız daha vardı ama anladığın kadarıyla yolculuk esnasında kardeşi yada sevgilisi var. Onu es geçersek 1 kiz var benim için sorun teşkil eden ha 1 ha 5 sayı da önemli değil gerçi.

Evet bir de bu isin mola verme tarafı da var. Tamam yolda sohbet muhabbet ettiler de, mola yeronde yemekler yenildi vs..
Bilmiyorum ya nerden baksan fiyasko..
Mola kısmını hiç düşünmemiştim kız ilk araba ya bindiğinde konuşma seyri ilk intiba faln ne düşünmüşler dır bunları düşünmüştüm

bende asla kabul etmezdım. benzın parasını paylasıcak dııye onu bunu alması cok sacma. muhabbet de etmeyıversın yol boyunca .

Kızlar konuştuk. Ve ne var bunda dedi. İnanabiliyor musunuz? 2 kiz daha varmış güya. Bitirdim. Çok kötüyüm üzülmek istemiyorum böyle biri için ama elimde değil

M

Kızlar konuştuk. Ve ne var bunda dedi. İnanabiliyor musunuz? 2 kiz daha varmış güya. Bitirdim. Çok kötüyüm üzülmek istemiyorum böyle biri için ama elimde değil

Ee pes! Ayakli zeytinyagi! Ne var bunda oyle mi? Ozur dilemesi gerekirken duruma aciklik getirmesi gerekirken dedigi lafa bak. Ayni seyi sen yapmis olsan o zaman da ne var bunda diyecek miydi? Bak olayi daha simdiden hafife aliyor. Yarin bigun baskalariyla konussa flortlesse yine ne var bunda diyecek. Bu adam seni asla haketmiyor. Yine bir sekilde barisacaginizi dusunuyorum ama yine kalbini kirar bu adam senin. Uzuldum simdi ben de

Sonuç olarak tamamen bitti. Annelerde müdahil oldu. Annesi bahane uydurdugumu vs. Bir sürü şey söyledi. Oğlumuzla bitsede hep kızımızsin diyen insanlar seviyeyi deniz seviyesine indirdi:)
çok üzüldüm, sen üzüldüğün için. sevindim, ileride daha çok canının yanmayacağı için. sonradan bu adam seni kandırır mı yine bilmiyorum. ama aileler de işin içine girmiş. hiç mi çabalamadı bitmemesi için o kişi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…