- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
İyi akşamlar kızlar. 4 yıllık ilişkim var. Özel günlerde, normal günlerde birbirimize hediye aldık bu zaman zarfında. Ben normalde hediye seçerken acaba beğenir mi diye çok takıntılı biriyimdir. Arkadaş olsun sevgilim olsun beğenmez diye çok irdelerim. Erkek arkadaşıma ilk zamanlarda kıyafet aldım. Kendisi çok çabuk kilo alıp kilo veren bir vücuda sahip. (Özellikle göbekten) ben ona ilk senemizde sporcu atlet gömlek aldım. Atleti gerçekten küçük almışım olması imkansız gibi bir şeydi ya da yırtılabilirdi giyse. Satıcının gazına gelmiştim esnek diye. Her neyse gömleği bir kere giydi buluştuğumuzda. Uzaktan yanıma gelirken gömleğin ona yakışmadığını farkettim. Ama alırken çok beğenmiştim. Sonra ben bir daha neden giymedin dedim olmadığnı söyledi dar geliyor dedi. Trip atınca istersen deneyeyim dedi neyse gerçekten dar geldi . kıyafete taktım ya gittim bir kere de mont aldım. O hep siyah renkli şeyleri sever ben de farklı olsun diye hardal sarısı aldım ama mont püsküllüydü. Beden oldu ama püsküllü diye giymek istemedi. Ben de değiştirelim dedim siyah deri ceket aldık. Tabi giymeyip dolapta beklemesindense değiştirmek daha mantıklı geldi. Ben de o günden sonra artık kıyafet almam artık dedim. Almıyorum ama ben neden bir türlü kıyafet hediyesinde düzgün bir şey tutturamıyorum moralim bozuluyor. Elimle ona bir şey hazırladım hala saklar mesela manevi değeri yüksek diye. Mesela bir kız arkadaşıma da kolye almıştım o da hiç takmadı kolyeyi. Aldığım hediyenin kullanılmadığını hissetmek çok üzüyor beni.