Bu siteyi arada sırada takip eden seven biriyim .Bazı konulara yapılan yorumlar hoşuma gidiyor şuanda çok kafam çok karışık sizlerin yol göstermesine ihtiyacım var.Benim 26 Mayıs 2011den beri süre gelen bir ilişkim var arada tartışmlar kavgalar ayrılıklar oldu ama şu son pazar günü yaşanan olay benim taşma noktam oldu.Uzun süredir birlikte olduğumuz ve evliliği istediğimiz için artık adı konulsun diye ailem ve benden erkek arkadaşıma baskı vardı en babam alıp karşısına konuştu oda kızını seviyorum ciddiyim eninde sonunda onunla evleneceğim dedi ailemle konuşup size bilgi vereceğim dedi.Sonrasında pazar günü kahvaltıya gittik dahasonra dükkanına gittik bendehadi ben dükkanda durayım sen git ailemle mağlum olayı konuş dedim oda gitti eve 2 saat sonrageldi babası evde yokmuş annesi temizlik yapıyormuş ona yardımcıolmuş sonra konuyu açıpciddi olduğunu artık benimle evlenmek istediğini annesine iletmiş anneside ailenigeçindirebileckmisin anlaşabileckmisin diye bazı sorular sorup geleceğimizi anlamaya çalışmış sonrada babanla ben konuşur uygun bir dille demiş çıktı geldi dükkana bende bekliyorum şu gün geliyoruz falan diyecek diye bunları deyince bana halabeni oyalıyor gibi geldi bozuldum brkaç bişey söyleyip dükkandan ağlayarak çıktım durakta beklerkengeldi yanıma iyimisin falan dedi bende gitlütfen dedim gitti birsaat sonra eve vardım mı diye msjatmış bende merak ediyormuş gibi davranma artık kendin ol oyalayacak başka salak bul diye msjattım o andan beri hiç haber yok ne yapmalıyım o çok iyi biliyorkiher tartışmada hep ben giderim o gelmez ölse adım atmaz olay aslında çok karışık ve detaylı ben özet geçtim sizce ne yapmalıyım?