• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşıma ne kadar güvenebilirim?lütfen bana acilll yardım

aybeyaz

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
7
0
286
Antalya
Bu siteyi arada sırada takip eden seven biriyim .Bazı konulara yapılan yorumlar hoşuma gidiyor şuanda çok kafam çok karışık sizlerin yol göstermesine ihtiyacım var.Benim 26 Mayıs 2011den beri süre gelen bir ilişkim var arada tartışmlar kavgalar ayrılıklar oldu ama şu son pazar günü yaşanan olay benim taşma noktam oldu.Uzun süredir birlikte olduğumuz ve evliliği istediğimiz için artık adı konulsun diye ailem ve benden erkek arkadaşıma baskı vardı en babam alıp karşısına konuştu oda kızını seviyorum ciddiyim eninde sonunda onunla evleneceğim dedi ailemle konuşup size bilgi vereceğim dedi.Sonrasında pazar günü kahvaltıya gittik dahasonra dükkanına gittik bendehadi ben dükkanda durayım sen git ailemle mağlum olayı konuş dedim oda gitti eve 2 saat sonrageldi babası evde yokmuş annesi temizlik yapıyormuş ona yardımcıolmuş sonra konuyu açıpciddi olduğunu artık benimle evlenmek istediğini annesine iletmiş anneside ailenigeçindirebileckmisin anlaşabileckmisin diye bazı sorular sorup geleceğimizi anlamaya çalışmış sonrada babanla ben konuşur uygun bir dille demiş çıktı geldi dükkana bende bekliyorum şu gün geliyoruz falan diyecek diye bunları deyince bana halabeni oyalıyor gibi geldi bozuldum brkaç bişey söyleyip dükkandan ağlayarak çıktım durakta beklerkengeldi yanıma iyimisin falan dedi bende gitlütfen dedim gitti birsaat sonra eve vardım mı diye msjatmış bende merak ediyormuş gibi davranma artık kendin ol oyalayacak başka salak bul diye msjattım o andan beri hiç haber yok ne yapmalıyım o çok iyi biliyorkiher tartışmada hep ben giderim o gelmez ölse adım atmaz olay aslında çok karışık ve detaylı ben özet geçtim sizce ne yapmalıyım?

valla bu adım atmama karşıdan bekleme erkeklerin çoğunda var sanırım...inatlaşınca hepten kaçıyolar....bence 'oyalayacak başka aptal bul' biraz ağır olmuş 3-5 sene geçmemiş ki...1 sene olmuş tamam kısa sayılmaz ama daha olumlu yaklaş bence başka yanlış hareketleri yoksa...biraz ailesinden çekiniyo gibi geldi bana biraz daha bekle bakalım sert çıkmadan ama...

Pazar gününden beri Hiç bir şekilde sana ulaşmadımı !!!! :53: :53: :53:

yok hayatım ölse aramaz sormaz ben alıştırdım sanırım hep ben aradım sordum koştum.. tutar kendini elinden geldiğince zaten yengeç burcu bende 4yaş küçük aramızda yaş problemi yok ama ailesi ile maddi farklılıklarımız var birde yaşı biraz sorun etmişlerdi başta ama şimdi sorun etmiyorlar diyo otoriter askeremeklisi bir babaya sahip karşısında kimse konuşamıyor ama benim evime girip çıkıyor bende onunkine herkesevlenecek gözüyle bakıyor aileler tanışıyor sorun ne anlmaıyorum sadece biradını koymak yüzük takmak bukadar zormu benim onun için yaptığım fedakarlıkları bilseniz seviyorumdiyor ama yapısı gereği gösteremiyor belki sizegörekısa süreama biz geceli gündüzlü görüşe görüşe artık içli dışlı olduk bizi herkes evli sanıyor müşteileri falan

Son düzenleme:
Kızın ailesi işin içine girince erkeklerde evlilik korkusu sarıyor bu çok geçici bir durum benim eşimi annem tesadufen mesajdan oğrendı kendını gördu ve goruşmemi istedi halbukı ben görüşmeyecektım ailem istemez dıye sonra eşime sevinçle artık çok rahat görüşebiliriz dedim birden o deli gibi peşimde koşan adama bişey oldu affalladı legal olunca korktu :) hala hatırlar güleriz geçen gün gene konuştuk erkekler evlilik isterler ama iş ciddiye binince altından kalkamıycam dıye korku başlar dedi yani öyle bir şey hissettıkı bak annem öğrendı artık evlenebılırız dönuşun yok halbukı rahat görüşebiliriz dedim anlaşırsın anlaşamazsın onu zaman gosterır babasıyla konuşsun bu dönemde destek ol o sıkıştırıldığı için bunalıma girmek üzere

bu kadar üstüne düşüp üstelemeniz ne kadar doğru bilemiyorum keşke karşılıklı birbirinizi tanıyıp oturup birlikte karar verseydiniz
karşıdaki insan da ailesi de yanlış şeyler düşünebilir böyle tuhaf insanlar vardır çünkü ,neden bu kadar ısrar ediyorlar bilmem ne diye
ben aslında 2011 de başlayan ilişki için çok ta oyalanmış beklenmiş olduğunu filan düşünmüyorum
yaşlarınız kaç bu arada

Son düzenleme:
ben 32 o ise 29 ayrıca aileler ve herkes herşeyi biliyor ayrıca 1,5 oldu az değil kız kardeşim 6 ayda tanışıp evlendi bence süre değil niyet önemli

Bu siteyi arada sırada takip eden seven biriyim .Bazı konulara yapılan yorumlar hoşuma gidiyor şuanda çok kafam çok karışık sizlerin yol göstermesine ihtiyacım var.Benim 26 Mayıs 2011den beri süre gelen bir ilişkim var arada tartışmlar kavgalar ayrılıklar oldu ama şu son pazar günü yaşanan olay benim taşma noktam oldu.Uzun süredir birlikte olduğumuz ve evliliği istediğimiz için artık adı konulsun diye ailem ve benden erkek arkadaşıma baskı vardı en babam alıp karşısına konuştu oda kızını seviyorum ciddiyim eninde sonunda onunla evleneceğim dedi ailemle konuşup size bilgi vereceğim dedi.Sonrasında pazar günü kahvaltıya gittik dahasonra dükkanına gittik bendehadi ben dükkanda durayım sen git ailemle mağlum olayı konuş dedim oda gitti eve 2 saat sonrageldi babası evde yokmuş annesi temizlik yapıyormuş ona yardımcıolmuş sonra konuyu açıpciddi olduğunu artık benimle evlenmek istediğini annesine iletmiş anneside ailenigeçindirebileckmisin anlaşabileckmisin diye bazı sorular sorup geleceğimizi anlamaya çalışmış sonrada babanla ben konuşur uygun bir dille demiş çıktı geldi dükkana bende bekliyorum şu gün geliyoruz falan diyecek diye bunları deyince bana halabeni oyalıyor gibi geldi bozuldum brkaç bişey söyleyip dükkandan ağlayarak çıktım durakta beklerkengeldi yanıma iyimisin falan dedi bende gitlütfen dedim gitti birsaat sonra eve vardım mı diye msjatmış bende merak ediyormuş gibi davranma artık kendin ol oyalayacak başka salak bul diye msjattım o andan beri hiç haber yok ne yapmalıyım o çok iyi biliyorkiher tartışmada hep ben giderim o gelmez ölse adım atmaz olay aslında çok karışık ve detaylı ben özet geçtim sizce ne yapmalıyım?

yazını okudum canım ama kendi düşünceme göre fazla tepki göstermiş gibisin çünkü seni oyalayacak olsa zaten böyle bir teklifte bulunacagını söylemezdi ki...Ya da evlenmek istemese seni oyalamak olsa düşüncesi neden erkenden böyle bir şeyi konu edinsin ki ? Neticede evlilik bu ha deyince olabilecek bi durum değil diye düşünüyorum bence karşına alıp iyice bi konuşmanızda mantık var çünkü böyle yaparak sağlıklı düşünemezsiniz en azından bi durumu öğrenmen gerekir diye düşünüyorum canım umarım her şey istediğin gibi olur

canım hem yaş olarak benden küçük oluşu hem yengeç burcu olup içine kapalı oluşu hemde bu konuşmaları sevmem diye konuyu değiştirip kendine göre sorunları engellemesi konuşup sonuca bağlamamızı engelliyor

kusura bakmayın ama konuyu okuyunca asla bu yaşlarda olduğunuzu tahmin etmemiştim.taş çatlasa 22-23 diye hayal ettim kafamda.29yaşındaki adam niye ailesiyle konuşma-razı etme konusunda bukadar çekiniyo,geri planda kalıyoki?koskoca adam olmuş nedemek aileni geçindirebilecek misin..
ama biyandan da arkadaşlara katılıyorum oyalandığını düşündürecek bi süre olmamış,sadece siz bukadar istiyoken,aileniz karşısına alıp konuşmuşken neden onun yapması gerekenlerde tıkanmış onu anlayamadım

Back