sevgilimin buraya tasinmadan once ev arkadasi vardi. son 2 senesinde ev arkadasinin sevgilisi de onlara tasinmisti yani evi bir kiz ile paylaşıyordu:)
bu konuda da asla en ufak bir rahatsizligim olmadi çünkü ev arkadasinin sevgilisine o gözle bakacagindan endiselendigim insanla zaten devam edemem. hatta ev arkadasi tasinirken 30 saatlik yolculuguna eslik etti haftasonu tatilinde sonra dinlenemeden gitti. tesekkur amacli ev arkadaşları olan kiz arkadasina hediye aldim
öyle bir rahatsizligi olmamak.
geldi burada is buldu calistigi is yerindeki (ofisboy haric) tek erkek :)
isyerindekiler bazen plan yapıyor - sinema / xyz partisi gibi. Ben aklina giriyorum gitsin diye çünkü koca ulkede benden baska hic arkadasi yok. en azindan isyerindekilerle sosyallesir ortamlarda diye. simdi bir davet vermesi gerekiyor (bizim ulkede var ya "aaa su olursa yemege cikartirsin muhabbeti. oyle bi sey) onda bile yine ickili vs bir ortam olacak. ben de onunla birlikte bir gün önceden mezeleri falan yapacağım- baliklari temizleyip hazirlayacagim isini kolaylastirmak icin. sonra da "iyi eglenceler" diyip evden gideceğim:)
bu arada ben de bir acil durumda yardim ekibindeydim, bir hafta kadin erkek ayni kizilay cadirinda uyuduk, herkesin yanindan ayrılmamasi gereken/birbirinden sorumlu oldugu bir badisi vardi benimki erkekti. tabii ki sevgilim bunu da asla sorun etmedi - ki sorun etmeyi gec bundan en ufak rahatsizlik bile duymadi.
"ciddi iliskisi olanlar bilirler" demissin ama benim bildigim ciddi ilişki guvenle alakali bir seydir. sen de adami sıkbogaz etme. iki kadin buna kasgoz edince pesinden gitme ihtimali olan biri mi? eger oyleyse bas tekmeyi gitsin kimle ne yaparsa yapsin. ama oyle biri degilse adami basit seyler icin darlama.
bir de bu arkadaşlarının it kopuk olduğunu soyle boyle oldugunu ona kılıbık dediklerini falan sana niye anlatıyor? nerede ne konusmasi gerektigini bilmeyen biri mi? bosu bosuna dusman etmis seni dostlarına. yakinda senden annesine - annesinden sana laf tasir sizi de dusman eder.