- 9 Eylül 2024
- 28
- 5
- 1
- 23
- Konu Sahibi gecemavisi3
-
Siz 23 yaşındaymışsınız, erkek arkadaşınız da halen öğrenci olduğuna göre aynı yaşlardasınız sanırım.İyi akşamlar arkadaşlar, 3 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz, o yüzden bazen sorun yapmamam gereken şeyleri sorun yapıp abartabiliyorum ya da tam tersi olabiliyor. Çünkü ilk ilişkim daha önce hiç sevgilim olmadı. Konuya gelecek olursak da;
Sevgilimin bazı arkadaşları beni gerçekten çok rahatsız ediyor . Ama 10 senelik dostlukları olduğu için pek bir şey diyemiyorum. (Onunla görüşmeni istemiyorum vb.)
Her neyse ciddi ilişki yaşayanlar az çok beni anlayacaklardır , onun benim oturmamı istemediği ortamlarda bende onun oturmasını istemem. Ve bunu dile getirmeme de gerek yok. Çünkü bunu onun düşünmesi gerekiyor.
Erkek arkadaşım başka bir şehirde okuyor ve bu arkadaşlarını uzun zamandırlı görmediği için sorun da çıkartmak istemiyorum.
Arkadaşları saçma sapan ortamcı kalabalık gürültülü bir yere oturmak istemişler. Sevgilim de istememiş. Arkadaşları da ayıp ediyorsun bu yaptığım hoş değil vs demişler . Sevgilim de oturmuş. Arkadaşları farklı bir arabayla gelirken yenge izin vermiyor çok hanımcı , işte kısıtlıyor bu da hiç bsy demiyor gibi cümleler kurmuşlar. Hiç birinin ciddi ilişkisi de yok. Ve bu konu üzerinden erkek arkadaşımı vurmaya çalışıyorlar. İlk de değil bu söyledikleri. Kısaca bu konu üzerinden aşağılıyorlar ortamda. Erkek arkadaşım umursamıyor ama ben ister istemez sinirleniyorum.
Erken saatler de değil , gece ayrılıyorlar 12 gibi. Bir çay içip kalkacağını söyledi. 1.5 saattirli çayı bitmedi. Yazıp ortamda canını sıkmak istemiyorum, bu konu üzerinden sorun çıkartmalı mıyım emin olamıyorum. O yüzden size danışmak istedim. Biraz fazla uzattım kusura bakmayın lütfen
Yani bu tavır hoş değil, kocaman insanlar nerde oturup nerde kalkacağınızı bilmiyormusunuzda birbirinize müdahale ediyorsunuz?İyi akşamlar arkadaşlar, 3 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz, o yüzden bazen sorun yapmamam gereken şeyleri sorun yapıp abartabiliyorum ya da tam tersi olabiliyor. Çünkü ilk ilişkim daha önce hiç sevgilim olmadı. Konuya gelecek olursak da;
Sevgilimin bazı arkadaşları beni gerçekten çok rahatsız ediyor . Ama 10 senelik dostlukları olduğu için pek bir şey diyemiyorum. (Onunla görüşmeni istemiyorum vb.)
Her neyse ciddi ilişki yaşayanlar az çok beni anlayacaklardır , onun benim oturmamı istemediği ortamlarda bende onun oturmasını istemem. Ve bunu dile getirmeme de gerek yok. Çünkü bunu onun düşünmesi gerekiyor.
Erkek arkadaşım başka bir şehirde okuyor ve bu arkadaşlarını uzun zamandırlı görmediği için sorun da çıkartmak istemiyorum.
Arkadaşları saçma sapan ortamcı kalabalık gürültülü bir yere oturmak istemişler. Sevgilim de istememiş. Arkadaşları da ayıp ediyorsun bu yaptığım hoş değil vs demişler . Sevgilim de oturmuş. Arkadaşları farklı bir arabayla gelirken yenge izin vermiyor çok hanımcı , işte kısıtlıyor bu da hiç bsy demiyor gibi cümleler kurmuşlar. Hiç birinin ciddi ilişkisi de yok. Ve bu konu üzerinden erkek arkadaşımı vurmaya çalışıyorlar. İlk de değil bu söyledikleri. Kısaca bu konu üzerinden aşağılıyorlar ortamda. Erkek arkadaşım umursamıyor ama ben ister istemez sinirleniyorum.
Erken saatler de değil , gece ayrılıyorlar 12 gibi. Bir çay içip kalkacağını söyledi. 1.5 saattirli çayı bitmedi. Yazıp ortamda canını sıkmak istemiyorum, bu konu üzerinden sorun çıkartmalı mıyım emin olamıyorum. O yüzden size danışmak istedim. Biraz fazla uzattım kusura bakmayın lütfen
İlişkinizde güven duygusunun eksiksiz olduğuna emin misin?İyi akşamlar arkadaşlar, 3 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz, o yüzden bazen sorun yapmamam gereken şeyleri sorun yapıp abartabiliyorum ya da tam tersi olabiliyor. Çünkü ilk ilişkim daha önce hiç sevgilim olmadı. Konuya gelecek olursak da;
Maalesef pavyon gibi kafeler var artık bu dönemdePavyona mı gitmiş nedir yani? Cidden ilişkileri böyle mi yürütüyorsunuz?
Sevgilin Balıkesir'de mi? Orada öyle bir kafe olduğunu duymuştum.Maalesef pavyon gibi kafeler var artık bu dönemde
Aslında kimse kimseye karışmıyor çünkü karışmamıza gerek kalmıyor. Arkadaşları zorladığı için oturdu yoksa ilişkisi olan insanların sevgilileriyle gideceği bir yer . Bekar gidenler birbirlerini kesip yürüyorlar . Yoksa cidden ilişkide kısıtlamıyorum . O en iyisini biliyor zaten. Fakat bugün ki durum beni niyeyse rahatsız ettiSevgilin Balıkesir'de mi? Orada öyle bir kafe olduğunu duymuştum.
Birinin sürekli gittiği yere karıştığı, karışma ihtiyacı duyduğu diğerinin sürekli karşı tarafın rahatsız olduğu bir şeyi yaptığı ilişkiler sağlam ve sağlıklı gelmiyor bana
Sorun sizce saat mi ?Erkek arkadaşınız kendi arkadaş grubuyla gidip bir çay içmesin mi? 1.5 saat oldu demişsiniz, saatlik izin alması mı gerekiyor? Yaşlarınız küçük, bu yaşlar geri gelmeyecek birbirinizi sık boğaz etmeyin
Kafe diyorsunuz, nasıl bir kafe ki pavyondan hallice olsun? Gerçekten meraktan soruyorum.Sorun sizce saat mi ?pavyondan hallice bir ortama girlmesi mi
Aynen knk , umarım sevgiliniz istemediğiniz ortamlara girer ve siz yine böyle düşünürsünüzadamda hata ki bu denetimli serbestligi ask sanip çekiyor
benim hayatımdaki insan nerede ne yapması gerektigini bilen birisi o yüzden bir yere gittiyse bilerek isteyerek gitmiştir, iyi eglenceler dilerim.Aynen knk , umarım sevgiliniz istemediğiniz ortamlara girer ve siz yine böyle düşünürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?