Erkek arkadaşıma kızmalı mıyım?

gecemavisi3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
28
5
1
23
Sevgilimin bazı arkadaşları beni gerçekten çok rahatsız ediyor . Ama 10 senelik dostlukları olduğu için pek bir şey diyemiyorum. (Onunla görüşmeni istemiyorum vb.)

Erkek arkadaşım başka bir şehirde okuyor ve bu arkadaşlarını uzun zamandırlı görmediği için sorun da çıkartmak istemiyorum.

Arkadaşları saçma sapan ortamcı kalabalık gürültülü kız kesmek için gidilen kızların da erkekleri bolca kesitği bir yere oturmak istemişler. Sevgilim de istememiş. Arkadaşları da ayıp ediyorsun bu yaptığım hoş değil vs demişler . Sevgilim de oturmuş. Arkadaşları farklı bir arabayla gelirken yenge izin vermiyor çok hanımcı , işte kısıtlıyor bu da hiç bsy demiyor gibi cümleler kurmuşlar. Hiç birinin ciddi ilişkisi de yok. Ve bu konu üzerinden erkek arkadaşımı vurmaya çalışıyorlar. İlk de değil bu söyledikleri. Kısaca bu konu üzerinden aşağılıyorlar ortamda. Erkek arkadaşım umursamıyor ama ben ister istemez sinirleniyorum.

Erken saatler de değil , gece ayrılıyorlar 12 gibi. Bir çay içip kalkacağını söyledi. 1.5 saattirli çayı bitmedi. Yazıp ortamda canını sıkmak istemiyorum, bu konu üzerinden sorun çıkartmalı mıyım emin olamıyorum. O yüzden size danışmak istedim. Biraz fazla uzattım kusura bakmayın lütfen

Son düzenleme:
Siz 23 yaşındaymışsınız, erkek arkadaşınız da halen öğrenci olduğuna göre aynı yaşlardasınız sanırım.
Bu yaşlarınız ve arkadaş ortamlarınız geri gelmeyecek. İkiniz de özgür iradenizle nerde oturup, oturmayacağınızı seçebilirsiniz ve seçmelisiniz.

Yani bu tavır hoş değil, kocaman insanlar nerde oturup nerde kalkacağınızı bilmiyormusunuzda birbirinize müdahale ediyorsunuz?

İlişkinizde güven duygusunun eksiksiz olduğuna emin misin?

Bırakın takılsın arkadaşlarıyla, böyle basit şeyleri sorun ederseniz erkek arkadaşınızı sıkarsınız. Ayrıca rahatsız oluyorsa kalkar evine gider sonuçta yetişkin bir birey.

Maalesef pavyon gibi kafeler var artık bu dönemde
Sevgilin Balıkesir'de mi? Orada öyle bir kafe olduğunu duymuştum.
Birinin sürekli gittiği yere karıştığı, karışma ihtiyacı duyduğu diğerinin sürekli karşı tarafın rahatsız olduğu bir şeyi yaptığı ilişkiler sağlam ve sağlıklı gelmiyor bana

Erkek arkadaşınız kendi arkadaş grubuyla gidip bir çay içmesin mi? 1.5 saat oldu demişsiniz, saatlik izin alması mı gerekiyor? Yaşlarınız küçük, bu yaşlar geri gelmeyecek birbirinizi sık boğaz etmeyin

Dostları madde, aldatma vs. Gibi şeylere teşvik etmiyorsa nerde takıldıkları ne kadar önemli? Yani çocuk değiller, kimisi arkadaşları ile doğada çay içer, kimisi alkol alır vs. Size uymuyor diye müdahale etmeyin.

Eşim burda mekanda takılır, köyünde doğada vs. Aklı başında adam için mekanı ben mi belirleyeceğim? Hayat ne sizden, ne ondan ibaret.

Aslında kimse kimseye karışmıyor çünkü karışmamıza gerek kalmıyor. Arkadaşları zorladığı için oturdu yoksa ilişkisi olan insanların sevgilileriyle gideceği bir yer . Bekar gidenler birbirlerini kesip yürüyorlar . Yoksa cidden ilişkide kısıtlamıyorum . O en iyisini biliyor zaten. Fakat bugün ki durum beni niyeyse rahatsız etti

Sorun sizce saat mi ? pavyondan hallice bir ortama girlmesi mi

Bence bunda bişey yok baskı kurarsanız yasak her daim tatlı gelecektir.

ayrılın adamda sizde rahat edin

Sevgilinizde pek masum değil bunları nie size birbir rapor ediyor . Banane kocamın arkadaşları nerde oturuyorsa kocam gider oturur etrafa mı bakarlar laf mı atarlar bizi bağlamaz kocamda kimsenın gözünün ağzının bekçisi değil kadın olmayan yer mi var ne bu kadınlara dusmanlık ilişkim var die kadınlar eve mi bağlansın benimki dışarı çıktı die
Sizde güvenmiyorsunuz ki , sorun ediyorsunuz

Aynen knk , umarım sevgiliniz istemediğiniz ortamlara girer ve siz yine böyle düşünürsünüz
benim hayatımdaki insan nerede ne yapması gerektigini bilen birisi o yüzden bir yere gittiyse bilerek isteyerek gitmiştir, iyi eglenceler dilerim.
zamaninda yanima tasinmadan önce veda partisi yapmisti birkac ayri arkadas grubu icin birkac ayri defa. hepsi kadin erkek kalabalik gruplardi, hepsinde sizana kadar ictiler, partilediler.
ben bu olaylar olurken eslik edemeyecek kadar uzaktim.
"iyi eglenceler hayatim" dedim, yattim uyudum :) hic de aklim kalmadi ya da "sabaha kadar surer mi niye gitmediler, herkes gidince beni kamerali ara" falan derdine dusmedim.
bana mantikli olan bu geliyor.
ayni sekilde o da bana güvenir. Aliyle Veliyle bir planim varsa arayip durmaz geldin mi ne yaptin diye. "iyi eglenceler hayatim" der uyur:) asla akli kalmaz çünkü ona asla yanlis yapmayacağımi cok iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…