Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ardına bakmadan kaç .ciddiyimMerhaba.. Danışacak kimsem yok diye sizlere soruyorum. Erkek arkadaşım ve ben 1 senedir beraberiz birbirimizi çok seviyorduk.İkimizin de işi gücü yerinde gelirimiz güzel. Aramızda 8 yaş var. Ama tanıştığımız ilk günden beri aşırı kıskanç. 31 yaşında olmasına rağmen bu yaşına kadar ilişki sahibi olmak istememiş, gerçekten ailesiyle de tanıştırdığı çok sevdiği ilk ve tek insanım hayatında ki birçok şeyi benden sonra değiştirdi deliler gibi üstüme titriyor. Yine de aşırı rahatsız olduğum ve beni korkutan şeyler var. Tanıştığımız günlerde bile cevap vermediğimde sürekli kiminle konuşuyosan onunla devam et vs. Gibi şeyler söylerdi. Sürekli başkalarıyla konuştuğumu ya da konuşacağımı ima ederdi. Sürekli açığımı arardı. Dozu gittikçe daha da arttı. Sokakta yürürken neden o adama baktın neden bu adama baktın kavgası çıkarıyor. Bir sene önce yeni tanıştıktan çok az bir süre sonra, bi hata yaptım. Kötü bir şey değildi. İşe başlarken tanıştığım sektörden bir abim vardı. Bana hiç farklı gözle bakmadı yazmadı etmedi bile. Üç dört ayda bir nasilsin nasıl gidiyor iş diye sorardı yalnizca. Erkek arkadaşımla tanıştıktan iki ay sonra da yazmıştı. Bende erkek arkadaşım var yazma gibi bir şey diyemedim. Kısa kestim cevap bile vermedim konuşmadım ki daha yazmasın etmesin. Ama kötü niyetli biri bile değildi. Erkek arkadaşım da bunu gördü tam bir sene önce. Hala lafını yapıyor beş gün inanılmaz bebekler gibi sevip baş üstünde tutarken bir gün canı sıkılıyor hop sen böyle böyle yaptın, utanmaz S*** G (Defol), istemiyorum diyor. Tamam diyorum ayrılıyoruz. İki gün geçiyor tekrar gelip konuşalım diyor ve hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor yine deliler gibi aşık çok seviyor her gün ailelerimiz beraber tatiller yemekler her şey çok güzel sonra yine aranıyor. Sen dört ay önce şöyle yaptın, böyle yaptın. Hiçbir şey de yapmıyorum yemin ederim ki belki de dünyadaki bulup bulabileceği onu en cok sevecek en dürüst insanlardan biriyim. Ne sosyal medyam var ne öyle aman aman bir sosyal hayatım. Ama sürekli bir şekilde git başka adam bul, git onunla bununla konuş, git bakış bu tarz laflar duymak gururuma dokunuyor çok üzülüyorum hiç hak etmediğim şeyler çünkü. İki günde bir ayrılıp sürekli geri geliyor. Ve yaptığı hiçbir şey için özür de dilemiyor. Ailesi beni inanılmaz seviyor ama böyle çok zor. Çok üzülüyorum. Sürekli suçluymuşum kötü bir şey yapacakmışım gibi. Acaba paranoid kişilik bozukluğu vs. mi var..
Merhaba.. Danışacak kimsem yok diye sizlere soruyorum. Erkek arkadaşım ve ben 1 senedir beraberiz birbirimizi çok seviyorduk.İkimizin de işi gücü yerinde gelirimiz güzel. Aramızda 8 yaş var. Ama tanıştığımız ilk günden beri aşırı kıskanç. 31 yaşında olmasına rağmen bu yaşına kadar ilişki sahibi olmak istememiş, gerçekten ailesiyle de tanıştırdığı çok sevdiği ilk ve tek insanım hayatında ki birçok şeyi benden sonra değiştirdi deliler gibi üstüme titriyor. Yine de aşırı rahatsız olduğum ve beni korkutan şeyler var. Tanıştığımız günlerde bile cevap vermediğimde sürekli kiminle konuşuyosan onunla devam et vs. Gibi şeyler söylerdi. Sürekli başkalarıyla konuştuğumu ya da konuşacağımı ima ederdi. Sürekli açığımı arardı. Dozu gittikçe daha da arttı. Sokakta yürürken neden o adama baktın neden bu adama baktın kavgası çıkarıyor. Bir sene önce yeni tanıştıktan çok az bir süre sonra, bi hata yaptım. Kötü bir şey değildi. İşe başlarken tanıştığım sektörden bir abim vardı. Bana hiç farklı gözle bakmadı yazmadı etmedi bile. Üç dört ayda bir nasilsin nasıl gidiyor iş diye sorardı yalnizca. Erkek arkadaşımla tanıştıktan iki ay sonra da yazmıştı. Bende erkek arkadaşım var yazma gibi bir şey diyemedim. Kısa kestim cevap bile vermedim konuşmadım ki daha yazmasın etmesin. Ama kötü niyetli biri bile değildi. Erkek arkadaşım da bunu gördü tam bir sene önce. Hala lafını yapıyor beş gün inanılmaz bebekler gibi sevip baş üstünde tutarken bir gün canı sıkılıyor hop sen böyle böyle yaptın, utanmaz S*** G (Defol), istemiyorum diyor. Tamam diyorum ayrılıyoruz. İki gün geçiyor tekrar gelip konuşalım diyor ve hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor yine deliler gibi aşık çok seviyor her gün ailelerimiz beraber tatiller yemekler her şey çok güzel sonra yine aranıyor. Sen dört ay önce şöyle yaptın, böyle yaptın. Hiçbir şey de yapmıyorum yemin ederim ki belki de dünyadaki bulup bulabileceği onu en cok sevecek en dürüst insanlardan biriyim. Ne sosyal medyam var ne öyle aman aman bir sosyal hayatım. Ama sürekli bir şekilde git başka adam bul, git onunla bununla konuş, git bakış bu tarz laflar duymak gururuma dokunuyor çok üzülüyorum hiç hak etmediğim şeyler çünkü. İki günde bir ayrılıp sürekli geri geliyor. Ve yaptığı hiçbir şey için özür de dilemiyor. Ailesi beni inanılmaz seviyor ama böyle çok zor. Çok üzülüyorum. Sürekli suçluymuşum kötü bir şey yapacakmışım gibi. Acaba paranoid kişilik bozukluğu vs. mi var..
Sevgilin hiç birşey olmamış, yapmamış gibi devam etmesinin sebebi sensin biliyorsun değil mi? Adam özgüvensizin teki seni aşağıya çekiyorMerhaba.. Danışacak kimsem yok diye sizlere soruyorum. Erkek arkadaşım ve ben 1 senedir beraberiz birbirimizi çok seviyorduk.İkimizin de işi gücü yerinde gelirimiz güzel. Aramızda 8 yaş var. Ama tanıştığımız ilk günden beri aşırı kıskanç. 31 yaşında olmasına rağmen bu yaşına kadar ilişki sahibi olmak istememiş, gerçekten ailesiyle de tanıştırdığı çok sevdiği ilk ve tek insanım hayatında ki birçok şeyi benden sonra değiştirdi deliler gibi üstüme titriyor. Yine de aşırı rahatsız olduğum ve beni korkutan şeyler var. Tanıştığımız günlerde bile cevap vermediğimde sürekli kiminle konuşuyosan onunla devam et vs. Gibi şeyler söylerdi. Sürekli başkalarıyla konuştuğumu ya da konuşacağımı ima ederdi. Sürekli açığımı arardı. Dozu gittikçe daha da arttı. Sokakta yürürken neden o adama baktın neden bu adama baktın kavgası çıkarıyor. Bir sene önce yeni tanıştıktan çok az bir süre sonra, bi hata yaptım. Kötü bir şey değildi. İşe başlarken tanıştığım sektörden bir abim vardı. Bana hiç farklı gözle bakmadı yazmadı etmedi bile. Üç dört ayda bir nasilsin nasıl gidiyor iş diye sorardı yalnizca. Erkek arkadaşımla tanıştıktan iki ay sonra da yazmıştı. Bende erkek arkadaşım var yazma gibi bir şey diyemedim. Kısa kestim cevap bile vermedim konuşmadım ki daha yazmasın etmesin. Ama kötü niyetli biri bile değildi. Erkek arkadaşım da bunu gördü tam bir sene önce. Hala lafını yapıyor beş gün inanılmaz bebekler gibi sevip baş üstünde tutarken bir gün canı sıkılıyor hop sen böyle böyle yaptın, utanmaz S*** G (Defol), istemiyorum diyor. Tamam diyorum ayrılıyoruz. İki gün geçiyor tekrar gelip konuşalım diyor ve hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor yine deliler gibi aşık çok seviyor her gün ailelerimiz beraber tatiller yemekler her şey çok güzel sonra yine aranıyor. Sen dört ay önce şöyle yaptın, böyle yaptın. Hiçbir şey de yapmıyorum yemin ederim ki belki de dünyadaki bulup bulabileceği onu en cok sevecek en dürüst insanlardan biriyim. Ne sosyal medyam var ne öyle aman aman bir sosyal hayatım. Ama sürekli bir şekilde git başka adam bul, git onunla bununla konuş, git bakış bu tarz laflar duymak gururuma dokunuyor çok üzülüyorum hiç hak etmediğim şeyler çünkü. İki günde bir ayrılıp sürekli geri geliyor. Ve yaptığı hiçbir şey için özür de dilemiyor. Ailesi beni inanılmaz seviyor ama böyle çok zor. Çok üzülüyorum. Sürekli suçluymuşum kötü bir şey yapacakmışım gibi. Acaba paranoid kişilik bozukluğu vs. mi var..
Bu çocuk hasta bak çok açık söylüyorum. Üç yılımı heba ettim böyle bir dağ ayisiyla. Geçer dedim hafiflet dedim gecmedi istediği olduğunda dünya iyi istemediği olduğunda aynı böyle küfürler asaglamalar sonra hop ozurler kapıda yatmalar. Eşofman pacama kadar laf yapiyodu dinlemiyodum bikini giyemezsin anca yanımda diyodu. Git gelli iliskiyse sizi sevmiyor üzgünüm acı gerçek tüm konularıma bakabilirsin binevi aynı. Değişmiyor düzelmiyor kaç kurtar kendini adam her şeye müdahale eder gider dışarda her haltı yer çünkü içi pisssss senide manipüle edip bastiriyor.Merhaba.. Danışacak kimsem yok diye sizlere soruyorum. Erkek arkadaşım ve ben 1 senedir beraberiz birbirimizi çok seviyorduk.İkimizin de işi gücü yerinde gelirimiz güzel. Aramızda 8 yaş var. Ama tanıştığımız ilk günden beri aşırı kıskanç. 31 yaşında olmasına rağmen bu yaşına kadar ilişki sahibi olmak istememiş, gerçekten ailesiyle de tanıştırdığı çok sevdiği ilk ve tek insanım hayatında ki birçok şeyi benden sonra değiştirdi deliler gibi üstüme titriyor. Yine de aşırı rahatsız olduğum ve beni korkutan şeyler var. Tanıştığımız günlerde bile cevap vermediğimde sürekli kiminle konuşuyosan onunla devam et vs. Gibi şeyler söylerdi. Sürekli başkalarıyla konuştuğumu ya da konuşacağımı ima ederdi. Sürekli açığımı arardı. Dozu gittikçe daha da arttı. Sokakta yürürken neden o adama baktın neden bu adama baktın kavgası çıkarıyor. Bir sene önce yeni tanıştıktan çok az bir süre sonra, bi hata yaptım. Kötü bir şey değildi. İşe başlarken tanıştığım sektörden bir abim vardı. Bana hiç farklı gözle bakmadı yazmadı etmedi bile. Üç dört ayda bir nasilsin nasıl gidiyor iş diye sorardı yalnizca. Erkek arkadaşımla tanıştıktan iki ay sonra da yazmıştı. Bende erkek arkadaşım var yazma gibi bir şey diyemedim. Kısa kestim cevap bile vermedim konuşmadım ki daha yazmasın etmesin. Ama kötü niyetli biri bile değildi. Erkek arkadaşım da bunu gördü tam bir sene önce. Hala lafını yapıyor beş gün inanılmaz bebekler gibi sevip baş üstünde tutarken bir gün canı sıkılıyor hop sen böyle böyle yaptın, utanmaz S*** G (Defol), istemiyorum diyor. Tamam diyorum ayrılıyoruz. İki gün geçiyor tekrar gelip konuşalım diyor ve hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor yine deliler gibi aşık çok seviyor her gün ailelerimiz beraber tatiller yemekler her şey çok güzel sonra yine aranıyor. Sen dört ay önce şöyle yaptın, böyle yaptın. Hiçbir şey de yapmıyorum yemin ederim ki belki de dünyadaki bulup bulabileceği onu en cok sevecek en dürüst insanlardan biriyim. Ne sosyal medyam var ne öyle aman aman bir sosyal hayatım. Ama sürekli bir şekilde git başka adam bul, git onunla bununla konuş, git bakış bu tarz laflar duymak gururuma dokunuyor çok üzülüyorum hiç hak etmediğim şeyler çünkü. İki günde bir ayrılıp sürekli geri geliyor. Ve yaptığı hiçbir şey için özür de dilemiyor. Ailesi beni inanılmaz seviyor ama böyle çok zor. Çok üzülüyorum. Sürekli suçluymuşum kötü bir şey yapacakmışım gibi. Acaba paranoid kişilik bozukluğu vs. mi var..
Kesinlikle manipüle. Bende her şeye rağmen ilgisi sevgisi sandığım o şey için durdum en sonunda başkası için terk edildim biranda her şey güzel olduğunu zannederken. Zaten kendileri yapacak diye karşıdaki yapcak sandigi için böyle yapiyorlar. Kendimi heba ettim çok uyarmislardi beni yapma etme diye.Manipüle ediliyorsun. Yol yakınken çıkart hayatından. Adamın yanlışı bütün doğrularını götürecek türden.
Ee niye kabul ediyorsun geri?Ve yaptığı hiçbir şey için özür de dilemiyor.
Size s... git diye biriyle nasıl hala gururunuza yedirip ilişkinizi sürdürebiliyorsunuz, ben buna takıldım.S*** G (Defol), istemiyorum diyor.
Üniversitede iken bir tanede benim başımda vardı böyle ilk 2 senem yurt odasında geçti hatırladıkça kendime kızıyorum salak kafam diye dışardan görenler seni ne kadar seviyor tabiri caizse köpek gibi etrafımda ne dersem yapardı gel derim gelir git derim gider ama öyle böyle kıskanç değil anlattığınz gibi aynen günde 20 kera aramalar uzak şehirden gelip gitmeler Cat kapı güya sürpriz yapıyor hâlbuki beni kontrol ediyor 3 sene verdim bu şahısa sonra bir günde bir aydinlanma geldi bana terk ettim oda ayrı bir kriz oldu tabi zar zor kuruldum aşırı kıskanç adamdan nefret kaçın hemen.Merhaba.. Danışacak kimsem yok diye sizlere soruyorum. Erkek arkadaşım ve ben 1 senedir beraberiz birbirimizi çok seviyorduk.İkimizin de işi gücü yerinde gelirimiz güzel. Aramızda 8 yaş var. Ama tanıştığımız ilk günden beri aşırı kıskanç. 31 yaşında olmasına rağmen bu yaşına kadar ilişki sahibi olmak istememiş, gerçekten ailesiyle de tanıştırdığı çok sevdiği ilk ve tek insanım hayatında ki birçok şeyi benden sonra değiştirdi deliler gibi üstüme titriyor. Yine de aşırı rahatsız olduğum ve beni korkutan şeyler var. Tanıştığımız günlerde bile cevap vermediğimde sürekli kiminle konuşuyosan onunla devam et vs. Gibi şeyler söylerdi. Sürekli başkalarıyla konuştuğumu ya da konuşacağımı ima ederdi. Sürekli açığımı arardı. Dozu gittikçe daha da arttı. Sokakta yürürken neden o adama baktın neden bu adama baktın kavgası çıkarıyor. Bir sene önce yeni tanıştıktan çok az bir süre sonra, bi hata yaptım. Kötü bir şey değildi. İşe başlarken tanıştığım sektörden bir abim vardı. Bana hiç farklı gözle bakmadı yazmadı etmedi bile. Üç dört ayda bir nasilsin nasıl gidiyor iş diye sorardı yalnizca. Erkek arkadaşımla tanıştıktan iki ay sonra da yazmıştı. Bende erkek arkadaşım var yazma gibi bir şey diyemedim. Kısa kestim cevap bile vermedim konuşmadım ki daha yazmasın etmesin. Ama kötü niyetli biri bile değildi. Erkek arkadaşım da bunu gördü tam bir sene önce. Hala lafını yapıyor beş gün inanılmaz bebekler gibi sevip baş üstünde tutarken bir gün canı sıkılıyor hop sen böyle böyle yaptın, utanmaz S*** G (Defol), istemiyorum diyor. Tamam diyorum ayrılıyoruz. İki gün geçiyor tekrar gelip konuşalım diyor ve hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor yine deliler gibi aşık çok seviyor her gün ailelerimiz beraber tatiller yemekler her şey çok güzel sonra yine aranıyor. Sen dört ay önce şöyle yaptın, böyle yaptın. Hiçbir şey de yapmıyorum yemin ederim ki belki de dünyadaki bulup bulabileceği onu en cok sevecek en dürüst insanlardan biriyim. Ne sosyal medyam var ne öyle aman aman bir sosyal hayatım. Ama sürekli bir şekilde git başka adam bul, git onunla bununla konuş, git bakış bu tarz laflar duymak gururuma dokunuyor çok üzülüyorum hiç hak etmediğim şeyler çünkü. İki günde bir ayrılıp sürekli geri geliyor. Ve yaptığı hiçbir şey için özür de dilemiyor. Ailesi beni inanılmaz seviyor ama böyle çok zor. Çok üzülüyorum. Sürekli suçluymuşum kötü bir şey yapacakmışım gibi. Acaba paranoid kişilik bozukluğu vs. mi var..
aldatılmış bence daha önce o yüzden kuruyor kafasında tehlikeli benimki de aşırı kıskançtır ama kısıtlamaya yönelirse höt derim yanı sende öyle yap ezdirme kendiniMerhaba.. Danışacak kimsem yok diye sizlere soruyorum. Erkek arkadaşım ve ben 1 senedir beraberiz birbirimizi çok seviyorduk.İkimizin de işi gücü yerinde gelirimiz güzel. Aramızda 8 yaş var. Ama tanıştığımız ilk günden beri aşırı kıskanç. 31 yaşında olmasına rağmen bu yaşına kadar ilişki sahibi olmak istememiş, gerçekten ailesiyle de tanıştırdığı çok sevdiği ilk ve tek insanım hayatında ki birçok şeyi benden sonra değiştirdi deliler gibi üstüme titriyor. Yine de aşırı rahatsız olduğum ve beni korkutan şeyler var. Tanıştığımız günlerde bile cevap vermediğimde sürekli kiminle konuşuyosan onunla devam et vs. Gibi şeyler söylerdi. Sürekli başkalarıyla konuştuğumu ya da konuşacağımı ima ederdi. Sürekli açığımı arardı. Dozu gittikçe daha da arttı. Sokakta yürürken neden o adama baktın neden bu adama baktın kavgası çıkarıyor. Bir sene önce yeni tanıştıktan çok az bir süre sonra, bi hata yaptım. Kötü bir şey değildi. İşe başlarken tanıştığım sektörden bir abim vardı. Bana hiç farklı gözle bakmadı yazmadı etmedi bile. Üç dört ayda bir nasilsin nasıl gidiyor iş diye sorardı yalnizca. Erkek arkadaşımla tanıştıktan iki ay sonra da yazmıştı. Bende erkek arkadaşım var yazma gibi bir şey diyemedim. Kısa kestim cevap bile vermedim konuşmadım ki daha yazmasın etmesin. Ama kötü niyetli biri bile değildi. Erkek arkadaşım da bunu gördü tam bir sene önce. Hala lafını yapıyor beş gün inanılmaz bebekler gibi sevip baş üstünde tutarken bir gün canı sıkılıyor hop sen böyle böyle yaptın, utanmaz S*** G (Defol), istemiyorum diyor. Tamam diyorum ayrılıyoruz. İki gün geçiyor tekrar gelip konuşalım diyor ve hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor yine deliler gibi aşık çok seviyor her gün ailelerimiz beraber tatiller yemekler her şey çok güzel sonra yine aranıyor. Sen dört ay önce şöyle yaptın, böyle yaptın. Hiçbir şey de yapmıyorum yemin ederim ki belki de dünyadaki bulup bulabileceği onu en cok sevecek en dürüst insanlardan biriyim. Ne sosyal medyam var ne öyle aman aman bir sosyal hayatım. Ama sürekli bir şekilde git başka adam bul, git onunla bununla konuş, git bakış bu tarz laflar duymak gururuma dokunuyor çok üzülüyorum hiç hak etmediğim şeyler çünkü. İki günde bir ayrılıp sürekli geri geliyor. Ve yaptığı hiçbir şey için özür de dilemiyor. Ailesi beni inanılmaz seviyor ama böyle çok zor. Çok üzülüyorum. Sürekli suçluymuşum kötü bir şey yapacakmışım gibi. Acaba paranoid kişilik bozukluğu vs. mi var..
yaşın çok küçük daha bırak dağ ayısınıMerhaba.. Danışacak kimsem yok diye sizlere soruyorum. Erkek arkadaşım ve ben 1 senedir beraberiz birbirimizi çok seviyorduk.İkimizin de işi gücü yerinde gelirimiz güzel. Aramızda 8 yaş var. Ama tanıştığımız ilk günden beri aşırı kıskanç. 31 yaşında olmasına rağmen bu yaşına kadar ilişki sahibi olmak istememiş, gerçekten ailesiyle de tanıştırdığı çok sevdiği ilk ve tek insanım hayatında ki birçok şeyi benden sonra değiştirdi deliler gibi üstüme titriyor. Yine de aşırı rahatsız olduğum ve beni korkutan şeyler var. Tanıştığımız günlerde bile cevap vermediğimde sürekli kiminle konuşuyosan onunla devam et vs. Gibi şeyler söylerdi. Sürekli başkalarıyla konuştuğumu ya da konuşacağımı ima ederdi. Sürekli açığımı arardı. Dozu gittikçe daha da arttı. Sokakta yürürken neden o adama baktın neden bu adama baktın kavgası çıkarıyor. Bir sene önce yeni tanıştıktan çok az bir süre sonra, bi hata yaptım. Kötü bir şey değildi. İşe başlarken tanıştığım sektörden bir abim vardı. Bana hiç farklı gözle bakmadı yazmadı etmedi bile. Üç dört ayda bir nasilsin nasıl gidiyor iş diye sorardı yalnizca. Erkek arkadaşımla tanıştıktan iki ay sonra da yazmıştı. Bende erkek arkadaşım var yazma gibi bir şey diyemedim. Kısa kestim cevap bile vermedim konuşmadım ki daha yazmasın etmesin. Ama kötü niyetli biri bile değildi. Erkek arkadaşım da bunu gördü tam bir sene önce. Hala lafını yapıyor beş gün inanılmaz bebekler gibi sevip baş üstünde tutarken bir gün canı sıkılıyor hop sen böyle böyle yaptın, utanmaz S*** G (Defol), istemiyorum diyor. Tamam diyorum ayrılıyoruz. İki gün geçiyor tekrar gelip konuşalım diyor ve hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor yine deliler gibi aşık çok seviyor her gün ailelerimiz beraber tatiller yemekler her şey çok güzel sonra yine aranıyor. Sen dört ay önce şöyle yaptın, böyle yaptın. Hiçbir şey de yapmıyorum yemin ederim ki belki de dünyadaki bulup bulabileceği onu en cok sevecek en dürüst insanlardan biriyim. Ne sosyal medyam var ne öyle aman aman bir sosyal hayatım. Ama sürekli bir şekilde git başka adam bul, git onunla bununla konuş, git bakış bu tarz laflar duymak gururuma dokunuyor çok üzülüyorum hiç hak etmediğim şeyler çünkü. İki günde bir ayrılıp sürekli geri geliyor. Ve yaptığı hiçbir şey için özür de dilemiyor. Ailesi beni inanılmaz seviyor ama böyle çok zor. Çok üzülüyorum. Sürekli suçluymuşum kötü bir şey yapacakmışım gibi. Acaba paranoid kişilik bozukluğu vs. mi var..