• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ve iş sorunsalı

Resepsiyonist, danismada alacagi maas max 2500 dur. Sosyal haklari az, yukselme imkanı zor. Adamin idealleri bence cok mantıklı. Neden en iyisini yapabilecekken en kotuye yönlendiriyorsun? Lise mezunu arkadasim danismada duruyor, sevgilin uni mezunu yazik ya yapmayin.

canıım nerde 2500, 1400 neti görürse yine iyi. bahşişi ayrı tutuyorum çünkü bahşiş bütün herkese pay ediliyor. 2500 lirayı (artı eksi 200 lira) net olarak şimdi devlette teknik kadrolar falan alıyor düz memur maaşı 2300 gibi birşey. ben devlette teknik kadroyum ordan biliyorum

Neden adaöın hayallerine sey kuruyorsunuz ne demek şirkete girsin özelde yükselsin..adamın bambaşka bi hayali var ben olsam dediğinizi yapsam ileride hesabını sorarım beni niye buna zorladın diye..sorarsa haklı demedi deme..
Sevgiliniz diye özgürlüğünü kısıtlayamazsınız seçimlerine karışamazsınz

İnsanlar doğurup büyüttüğü yetiştirdiği çocuğuna karışınca bile tepki alıyor, siz 1 yıllık sevgilisi olarak adamın hayatını kendi isteğinize göre planlamaya kalkıyorsunuz. Yarın öbür gün bir ayrılık durumunda beddua mı almak istiyosunuz ? Bu dünyada hiçbişeyin garantisiyok. Bu arada küçümsemek için yazmıyorum ama bahsettiğiniz işlerde çalışmak için üniversite mezunu olmaya gerek de yok.

canıım nerde 2500, 1400 neti görürse yine iyi. bahşişi ayrı tutuyorum çünkü bahşiş bütün herkese pay ediliyor. 2500 lirayı (artı eksi 200 lira) net olarak şimdi devlette teknik kadrolar falan alıyor düz memur maaşı 2300 gibi birşey. ben devlette teknik kadroyum ordan biliyorum

Ben bana iyimser yaklasmisim o zaman canim. Konu sahibi inşallah okuyordur bunlari

peki siz ne okuyorsunuz

sanki başka bir evrenden gibi yazmışsınız

resepsiyonist, danışma vs çok iyi işlermiş gibi yazmışsınız

bu işleri yazan arkadaşlar işleriniz önemli; ama yurt dışı elçilikte katip olmaktan daha iyi bir kariyer değil

bir de adam ne dili ve edebiyatı okuyor; sanki popüler dillerden biri değil gibi geldi

o zaman da tercüme, dil üzerine bir alan vs araştırın; masa başı diye ofisboy olunmaz yani

azıcık gözü açık olan herkesi ofisboy olarak yanıma alırım; 4 yıllık üniversite mezununu almam; zira yarın öbür gün işi bırakır; ben üni mezunuyum senini gibi; bana bu işleri yaptırıyorsun der

peki siz ne okuyorsunuz

sanki başka bir evrenden gibi yazmışsınız

resepsiyonist, danışma vs çok iyi işlermiş gibi yazmışsınız

bu işleri yazan arkadaşlar işleriniz önemli; ama yurt dışı elçilikte katip olmaktan daha iyi bir kariyer değil

bir de adam ne dili ve edebiyatı okuyor; sanki popüler dillerden biri değil gibi geldi

o zaman da tercüme, dil üzerine bir alan vs araştırın; masa başı diye ofisboy olunmaz yani

azıcık gözü açık olan herkesi ofisboy olarak yanıma alırım; 4 yıllık üniversite mezununu almam; zira yarın öbür gün işi bırakır; ben üni mezunuyum senini gibi; bana bu işleri yaptırıyorsun der
ben de dil okuyorum, onun okuduğu dil orta popülerlikte evet, o yüzden iş alanı kısıtlı biraz malesef, dünden beri çok düşündüm ve bu konuda üstüne gitmemeye karar verdim, vebal almak söz konusu olabilir sonuçta.

Back
X