- 4 Ağustos 2023
- 130
- 13
- Konu Sahibi ingilizpapatyasi
Psikolojim son 3 gündür berbat durumda. Sürekli yakalandım mı acaba diye düşünmekten buraya girip cevap bile yazamıyorum. Çünkü anksiyetem daha da tavan yapıyor. Testi o sabah yaptırdım negatif çıktı fakat emin olmak adına 3 hafta sonra ve 3 ay sonra tekrar yaptıracağım.
O kişiyle de yüzyüze konuşmayı bekleyemediğim için hemen o mesajları yazdıktan sonra konuştum. İlacını buldum bunu mu söyleyecektin beni bu riske nasıl sokabildin dedim. Doktorumla baştan beri konuşarak ilerliyorum sürekli test veriyorum. Bu durumdayken bulaşma riski olmadığı için söylemedim dedi. Aramızda birçok tartışma çıktı. Ayrıldım. Fakat bir pozitiflik durumu olursa ona ne yaparım şikayet mi ederim henüz bilemiyorum. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Böyle bir durumda kalmak hiç düşünmediğim bir şeydi. Bu 3 günlük süreçte aşırı yıprandım lütfen acımasız yorumlar yapmayın.
Sakin olun bulaş oranı düşün bir hastalık doğrudan temasla dahi yüzde birden daha az bir oran yine de tekrar temas kurmamanızı tavsiye ederim yüzde birlik ihtimal şu ana dek başınıza gelmemiş olabilir ama bundan sonra başınıza gelmeyeceği anlamına gelmiyor