- 1 Şubat 2025
- 25
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi whoissabrina
-
Haklısın ama 4 kişi görüntülüdeyken yaşanıyorayol kız senin sevgilinle mi konuşuyor sanki. bırak kendi sevgilisiyle nasıl konuşursa konuşsun. ev arkadaşı, misafiri değil. ortak yani ev.
Siz niye 4 kişi ayni anda görüntülü konuşuyorsunuz ki?Haklısın ama 4 kişi görüntülüdeyken yaşanıyor
Hepimiz arkadaş olduk ama bu durum canımı sıkıyor artıkSiz niye 4 kişi ayni anda görüntülü konuşuyorsunuz ki?
Ayıp konuşuyor dediğiniz nedir?Hepimiz arkadaş olduk ama bu durum canımı sıkıyor artık
Cinsel şakalarAyıp konuşuyor dediğiniz nedir?
Ayıp konuşuyorlar derken anlayamadım?Kızlar 2 erkek kalıyorlar öbürününde sevgilisi var fakat ben izmirde değilim istanbuldayım sevgilim yakın arkadaşı ve kız arkadaşı izmirde.Görüntülü sürekli konuşuyoruz ama sanki böyle sevgilimle özel alanımız kısıtlanıyor gibi hissediyorum sadece geceleri baş başa kalabiliyoruz.Kızla sevgilisi görüntülüdeyken ayıp konuşuyorlar bende sevgilimle konusuyorum ama ortalıkta değil.Benmi abartıyorum ne yapmam lazım
Ayrı odaya geçip öyle konuşsun neden onların yanında konuşuyor ve nasıl cinsel bel altı şakalar yapıyorlar, bu samimiyet nerden geliyorCinsel şakalar
4kisi niye görüntülü konusuyorsunuz ?Haklısın ama 4 kişi görüntülüdeyken yaşanıyor
Bazen kendimi sorguluyorum burdaki konuları okuyunca ama yok ben normalim diyorum kendime sonra (ilişki konusunda)Seni tanımıyorum ama erkek seçimlerini yanlış yapıyorsun gibi. Umarım ilişki yapmak için ilişki yapayım diye düşünmüyorsundur. Sevgine layık birini bulursan onunla yola çık, böyle tiplerle zaman kaybetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?