Erkek arkadasım süreklı evıne gelmemi istıyor?

Nasıl bir düşme şekli onu canlandıramadım ama olsa olsa rahim içi zedelenir o sebebten kanar. Dokturunu değiştir. O sevgiliylede görüşme derim ben

canım aslında sevgılden ziyade benım canım dıger konuya daha sıkkın ıste

canım aslında sevgılden ziyade benım canım dıger konuya daha sıkkın ıste
Canım saçmalama lütfen düşerek bekaret mi gider. Ben çok büyük bi kaza geçirdim onla onun alakası yok. Darbe alınca kılcal damarlar kanar bu çok normal

canım aynen böyle oldu olabılırde olmayabılırde
Baska bır doktorda kızlık zarın esnek dedı
sacma sapan bır cok sey anlamadım gıttı zarar gördu ama ne boyutta bellı degıl ıste
Nasıl belli değil ya? Böyle saçma bişey duymadım ben hayatta? işinde iyi başka bir doktora git bence.
Neyse sevgilinde kendini uyanık sanıyor. İstemiyorsan bu şekilde yakınlaşma konuş. Ayrılır zaten çok zaman geçmeden.

Elimi surmem diyen kisiyle biseyler yasamissiniz belli bence size denecek fazla bisey yok. Istiyosaniz tekrar gidin.

Ayrılsın zaten göze aldım ..Evıne asla gelmem dedım ne olacak senı arabada öperım dedı
Sinir oldum zaten canım burnumda bırde onunla ugrasıyorum ya :

Elimi surmem diyen kisiyle biseyler yasamissiniz belli bence size denecek fazla bisey yok. Istiyosaniz tekrar gidin.

yok cnm sarılmak ve opüşmekten ılerı gıtmedı günahını alamam ama sureklı gel demesı benı sınır edıyo

Herseyi yasadiktan sonra bekaretin ne onemi kaliyosa:)) ben geri kafali olabilirim. Yasiycaksan dibine kadar yasa madem. Yaramazlik filan diyerek kiza sirin gosteriyo guyya

Insan oglu her seye kilif uydurarak her seyi istedigi gibi yapmak istiyor.
Yaramazlikmis guldurdu beni cocuklar yaramazlik yapar yasi buyumus de baska islere yonelmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…