- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
- Konu Sahibi deryadeniz-99
-
Nasıl bir düşme şekli onu canlandıramadım ama olsa olsa rahim içi zedelenir o sebebten kanar. Dokturunu değiştir. O sevgiliylede görüşme derim ben
Canım saçmalama lütfen düşerek bekaret mi gider. Ben çok büyük bi kaza geçirdim onla onun alakası yok. Darbe alınca kılcal damarlar kanar bu çok normalcanım aslında sevgılden ziyade benım canım dıger konuya daha sıkkın ıste
Nasıl belli değil ya? Böyle saçma bişey duymadım ben hayatta? işinde iyi başka bir doktora git bence.canım aynen böyle oldu olabılırde olmayabılırde
Baska bır doktorda kızlık zarın esnek dedı
sacma sapan bır cok sey anlamadım gıttı zarar gördu ama ne boyutta bellı degıl ıste
Nasıl belli değil ya? Böyle saçma bişey duymadım ben hayatta? işinde iyi başka bir doktora git bence.
Neyse sevgilinde kendini uyanık sanıyor. İstemiyorsan bu şekilde yakınlaşma konuş. Ayrılır zaten çok zaman geçmeden.
Elimi surmem diyen kisiyle biseyler yasamissiniz belli bence size denecek fazla bisey yok. Istiyosaniz tekrar gidin.
yok cnm sarılmak ve opüşmekten ılerı gıtmedı günahını alamam ama sureklı gel demesı benı sınır edıyo
E yukarda bekaretim gitti gitmedi canim yaniyo demissin ne demek bu?
canım erkek arkadasımla alakası yok o olayın
Bu da nuri alconun 2018 versyonu:) yaramazlik yaparim derken.. bakire kslirsin ama her naneyi yeriz demek istemis:)
Amacı cinsellik.
Ciddiyim diye de kandırıyor.
Gitmeyin. Net
Herseyi yasadiktan sonra bekaretin ne onemi kaliyosa:)) ben geri kafali olabilirim. Yasiycaksan dibine kadar yasa madem. Yaramazlik filan diyerek kiza sirin gosteriyo guyya
Ufak kaza ? Oradan geciyordu uğradi der gibi
Yalniz soyleyis tarzi komik geldi dokunmam ama yaramazlik yaparim "D
Yaa sene 2011 4 kız ardi ardina sira aldi hepside dustuk kan geldi diye sirayla geldi kucuklerdideBuna inanan var mı hala memlekette? Güldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?