Erkek arkadasım süreklı evıne gelmemi istıyor?

canım o yönden günahını alamam hep arkadas cevresıyle tanıstırmak ıstıyor dugunlere benıde goturmek ıstuyor ama benım zamanım pek olmuyo acıkcası

Ben anlamadım cnm ya bende zaten ınanmadım nıyetı cıddıyse gelır ıster

düştüm bir kac damla kan geldı doktor kan gelebılırde gelmeyebılırde dedı
Yanlışlıkla bir kazığın üstüne diklemesine düşmediysen birşey olmamıştır
Ayrıca ikili ilişkilerde içinden gelmeyen,paşa gönlünün istemedigi,seni vicdanen rahatsız edecek, yarın bir gün kötü hatırlayacağın hicbirseyi yapma. Böylece ayrıldıktan sonra üzülüp pişman olacağın birseyin kalmaz, çabuk atlatirsin . Bu dediğim salt cinsellik için değil. Her konuda. Kendin istiyorsan ve hazirsan ne ala. Ama diğer türlü el adamının ısrarıyla kendini yakistiramadigin durumların içine sokma

Bu ne ya : ( kazigin ustune dikleme: ( en son battal gazi filmlerinde yagli kaziga geciriyolardi herifleri.. onlar bile insanliydi karinlarindan oluyodu:))

Düşüşlerden düşüş seçtim yine bulamadım kendi içimde.
Ayrıca o ne biçim vasıfsız doktor ya? Bekaretim bozuldu mu diye gittiğin doktor muayene etmez bakmaz mı? Yani gelebilir de gelmeyebilir de ne demek ya. Ben burdan da aynı şeyi söyleyebilirim ayşe teyze de söyleyebilir, necati amca da.

Aynen cnm cok ısrar ettı bır kez gıttım bana sedece sarılcaz dedı ama bıraz sarkıntılık yaptı sinir oldum bende
Burda sevısen dıyenler oldu herkes dısarda sarılıp öpüsüyo yanı onlarda sevısmıs oluyo ozaman

valla cnm ıster ınan ıster ınanma yemın ederım ılıskıye gırmedım
Nasıl bir düşme şekli onu canlandıramadım ama olsa olsa rahim içi zedelenir o sebebten kanar. Dokturunu değiştir. O sevgiliylede görüşme derim ben

canım aynen böyle oldu olabılırde olmayabılırde
Baska bır doktorda kızlık zarın esnek dedı
sacma sapan bır cok sey anlamadım gıttı zarar gördu ama ne boyutta bellı degıl ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…