- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
- Konu Sahibi deryadeniz-99
-
çevresiyle tanışmıyorsanız arkadaşlarıyla vakit geçirmiyorsanız sinemaya davet etmediyse dışarda yemek yemedıysenız maddi değeri olması önemli değil küçük te olsa hediye çiçek vs. almadıysa bunun adı sevgililik değildir .Evde ucuza getirip cinselliğini tatmin etmektir sadece kanmayın öyleyse hemen ayrılın
Sevgiliniz tüm erkekler derler derler herşeyi derler biz kadinlar akıllı olacağız aslinda icimize sinmediginde hissediyoruz sizde gitmemeniz gerektiğini biliyorsunuz.
Kazayla bekaret nasil gidiyor?
Bu da nuri alconun 2018 versyonu:) yaramazlik yaparim derken.. bakire kslirsin ama her naneyi yeriz demek istemis:)
Niyetim ciddi diyen ciddi bir erkek görmedim hayatımda ya da bana öyle denk geldi bilemiyorum :) Ciddi insan Zaten hareketleriyle belli eder cümle içerisinde kullanmasına gerek Yok ciddiliği.Flörtünüz hayalindekileri gerçekleştirememiş ve ürkütmeden hedefine doğru ilerlemeye çalışıyor gibi .Film izlenir ,birlikte yemek yenir evet ama siz sınırlarınızı çizmek zorundasınız !Bunun için cümleler kurmaya gerek Yok kendinizi geri çekip geç oldu ben kalkayım bile yeterli ciddi insan için .Ne kadar açıklama o kadar yalan
Bu da nuri alconun 2018 versyonu:) yaramazlik yaparim derken.. bakire kslirsin ama her naneyi yeriz demek istemis:)
Buna inanan var mı hala memlekette? Güldüm.düştüm bir kac damla kan geldı doktor kan gelebılırde gelmeyebılırde dedı
Herseyi yasadiktan sonra bekaretin ne onemi kaliyosa:)) ben geri kafali olabilirim. Yasiycaksan dibine kadar yasa madem. Yaramazlik filan diyerek kiza sirin gosteriyo guyyaButun konunun ozeti
Buna inanan var mı hala memlekette? Güldüm.
Yanlışlıkla bir kazığın üstüne diklemesine düşmediysen birşey olmamıştırdüştüm bir kac damla kan geldı doktor kan gelebılırde gelmeyebılırde dedı
Girebilirsin bu sorun değilvalla cnm ıster ınan ıster ınanma yemın ederım ılıskıye gırmedım
Bu ne ya : ( kazigin ustune dikleme: ( en son battal gazi filmlerinde yagli kaziga geciriyolardi herifleri.. onlar bile insanliydi karinlarindan oluyodu:))Yanlışlıkla bir kazığın üstüne diklemesine düşmediysen birşey olmamıştır
Ayrıca ikili ilişkilerde içinden gelmeyen,paşa gönlünün istemedigi,seni vicdanen rahatsız edecek, yarın bir gün kötü hatırlayacağın hicbirseyi yapma. Böylece ayrıldıktan sonra üzülüp pişman olacağın birseyin kalmaz, çabuk atlatirsin . Bu dediğim salt cinsellik için değil. Her konuda. Kendin istiyorsan ve hazirsan ne ala. Ama diğer türlü el adamının ısrarıyla kendini yakistiramadigin durumların içine sokma
Düşerken nasıl yitiriyorsunuz bekareti
Canlandırmaya çalışıyorum olmuyor
Ya nasıl bir düşüş ki bu
Kotu olcak ne var canim.. gercekten bu sekilde birse olduysa korkman gereksizArkadaslar üzerıme gelmeyın cok kötüyümilişki olmadan oldu kanın gelıp gelmecegının garantısı yok dedı doktor
Yanlışlıkla bir kazığın üstüne diklemesine düşmediysen birşey olmamıştır
Ayrıca ikili ilişkilerde içinden gelmeyen,paşa gönlünün istemedigi,seni vicdanen rahatsız edecek, yarın bir gün kötü hatırlayacağın hicbirseyi yapma. Böylece ayrıldıktan sonra üzülüp pişman olacağın birseyin kalmaz, çabuk atlatirsin . Bu dediğim salt cinsellik için değil. Her konuda. Kendin istiyorsan ve hazirsan ne ala. Ama diğer türlü el adamının ısrarıyla kendini yakistiramadigin durumların içine sokma
Nasıl bir düşme şekli onu canlandıramadım ama olsa olsa rahim içi zedelenir o sebebten kanar. Dokturunu değiştir. O sevgiliylede görüşme derim benvalla cnm ıster ınan ıster ınanma yemın ederım ılıskıye gırmedım
Düşüşlerden düşüş seçtim yine bulamadım kendi içimde.
Ayrıca o ne biçim vasıfsız doktor ya? Bekaretim bozuldu mu diye gittiğin doktor muayene etmez bakmaz mı? Yani gelebilir de gelmeyebilir de ne demek ya. Ben burdan da aynı şeyi söyleyebilirim ayşe teyze de söyleyebilir, necati amca da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?