Erkek arkadaşım sizce kim haklı?

gecemavisi3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
19
9
23
3 senelik ilişkim var. Sevgilim kendi isteğiyle tek başına eve çıktı. Başka bir ilde yaşıyor. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bazı günler 40dk bile konuşamıyoruz(müsaitlik).Son zamanlar da oyuna sardı. Ben de dedim ki ben aradığım zaman oyunu kapat oyundan çık , oynama vb. Fakat bu dediğimi yapamazmış . Ben onu oyundayken ararsam oyundan çıkamazmış çünkü oyundan ceza yermiş . Ve oyunda benle konuşurken tamamen konuşmak için konuşuyor. Arkadan tuş sesleri geliyor. Zaten uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Özleyen insan böyle mi yapar? Dün bunun konusunu açtım. Kullandığım sivilce ilacının çok sinir yaptığını , oyundayken bile benimle konuşmaya çalıştığını, evde tek yaşadığı için yalnız hissettiğini söyledi. Yalnızlığına çözüm olarak oyun oynamayı bulmuş. Ben yokmuşum gibi…Konu ayrılığa kadar geldi benim tarafımdan. Sizce kim haklı ? Gerçekten kafam çok karışık saçma sapan bir oyun için … çok mu abarttım

Tek basina ayri eve cikip da yalnizligi sorun etmesi de ilgincmis
Oyuna baslamadan konusun sonra oynar oyununu
Bagimli gibi birseyse de gecmis olsun bu tür erkekleri duzeltmek zor olur
Bi uye vardi kocasi wc icin bile son dk kalkiyordu pc basindan o geldi aklima

3 senelik ilişkim var. Sevgilim kendi isteğiyle tek başına eve çıktı. Başka bir ilde yaşıyor. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bazı günler 40dk bile konuşamıyoruz(müsaitlik).Son zamanlar da oyuna sardı. Ben de dedim ki ben aradığım zaman oyunu kapat oyundan çık , oynama vb. Fakat bu dediğimi yapamazmış . Ben onu oyundayken ararsam oyundan çıkamazmış çünkü oyundan ceza yermiş . Ve oyunda benle konuşurken tamamen konuşmak için konuşuyor. Arkadan tuş sesleri geliyor. Zaten uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Özleyen insan böyle mi yapar? Dün bunun konusunu açtım. Kullandığım sivilce ilacının çok sinir yaptığını , oyundayken bile benimle konuşmaya çalıştığını, evde tek yaşadığı için yalnız hissettiğini söyledi. Yalnızlığına çözüm olarak oyun oynamayı bulmuş. Ben yokmuşum gibi…Konu ayrılığa kadar geldi benim tarafımdan. Sizce kim haklı ? Gerçekten kafam çok karışık saçma sapan bir oyun için … çok mu abarttım
Erkekler oyun oynuyor bu böyle 😄 hatta eşim oyun oynarken konuşmaz hiç çünkü anlık saldırı yapıyorlar 😁 izle ben oynarken diyor hiç sevmem izlemeyi. Ben de önceden abartılı bulurdum oyun hevesini ama bu benim için oyun onun için kendiyle kalma saati olarak bakıyorum .Bence saygı gösterin tek yaşarken de yapılacak birşey yok. Evlilik gibi bir düşünceniz var mı? Uzak mesefe gerçekten zor. Haftasonu görüşebiliyor musunuz?

Uzak mesafe ilişkisini sağlıklı bulmuyorum. Tam tanıyamıyorsun. Ama sizinki şanslısınız uzak mesafeye rağmen kendini belli etmiş. Bu adam oyun bağımlısı eninde sonunda bu konuda sorun yaşanır.
Yok biz sonradan uzak mesafe ilişkisi yaşamaya başladık maalesef:KK43: öncesinde 2 yıl beraberdik .

Erkekler oyun oynuyor bu böyle 😄 hatta eşim oyun oynarken konuşmaz hiç çünkü anlık saldırı yapıyorlar 😁 izle ben oynarken diyor hiç sevmem izlemeyi. Ben de önceden abartılı bulurdum oyun hevesini ama bu benim için oyun onun için kendiyle kalma saati olarak bakıyorum .Bence saygı gösterin tek yaşarken de yapılacak birşey yok. Evlilik gibi bir düşünceniz var mı? Uzak mesefe gerçekten zor. Haftasonu görüşebiliyor musunuz?
Evlendikten sonra beraber oynayabiliriz ben de seviyorum ama uzaktayken olmuyor . Evet düşünüyorum:KK43:

Ben de oyun oynayan birisiyim ve sevgilim aradığı zaman telefonu açıp oyunda olduğumu söyleyip kapatıyorum hemen. Bazen de hiç açamıyorum çünkü kritik zaman oluyor :KK70: şahsen sevgilim bana ''oyundan çık'' dese çıkamam bu da benim zevkim.

Oynadığı oyunlar size de hitap ediyorsa birlikte oynayabilirsiniz biz öyle yapıyoruz hem vakit geçiriyoruz konuşuyoruz hem de eğleniyoruz.

Ciddi anlamda oyun bağımlılığı varsa uzak durun. Çok yakın arkadaşımın eşi öyleydi işten gelir gelmez odasına geçer oyun oynardı gece ikiye üçe kadar. Sonu hüsranla bitti 😟

Bu kadar önemli olmalı mı sizce 🥲 oyundan çıkmasa ölse olmaz mı? Zaten as görüşüyoruz . Ben müsait değilken oynasa daha iyi olmaz mı

Ben de oyun oynayan birisiyim ve sevgilim aradığı zaman telefonu açıp oyunda olduğumu söyleyip kapatıyorum hemen. Bazen de hiç açamıyorum çünkü kritik zaman oluyor :KK70: şahsen sevgilim bana ''oyundan çık'' dese çıkamam bu da benim zevkim.

Oynadığı oyunlar size de hitap ediyorsa birlikte oynayabilirsiniz biz öyle yapıyoruz hem vakit geçiriyoruz konuşuyoruz hem de eğleniyoruz.
İnternetim onun oynadığı oyunlara yetmiyor:KK43: ki zaten o da şimdi onunla oynamamı istemiyor. Chatte küfür ederler diye

24 saat içinde hiç mi ortak bi boş vakit bulunmuyor? Yani siz dersiniz ki 1 saat vaktim var o sırada arıyorum o da inat gibi o 1 saatte oyun oynamak istiyor, haklısınız çünkü

Oyun bağımlısı biriyle ilişkine asla devam etme derim

Kendine yetmeyi bilmeyen birinden ne hayat arkadaşı olur ne de sağlıklı bir yetişkin. Yalnız hissediyorum deyip oyun bağımlısı olacağına kitap okuyabilir mesela, hobiler edinebilir, sizinle ilgilenebilir.. tek başına eve çıkmakla birey olunmuyor yani. Zaman harcanacak, zaman kaybedilecek biri değil kendisi.

Tek yaşarken yapılabilecek onlarca aktivite var, oyunla sınırlı kalmaları tamamen kaoasiteleriyle ilgili.

X