- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 25
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Benim ki de o misal. Bu yazmamış yanı gordugum kadarıyla daha once engellediği birine yazmamış ama bakmış mı bakmış ve defalarca kez. Erkeklerin huyuda bu herhalde tartıştık hemen gideyim yazayımArkadaşımın böyle bir sevgilisi vardı,en ufak tartışmalarında bile (zamanında kendisine yazan,sohbet ettiği kızları arkadaşım engelletmişti) o kızları tekrardan ekliyordu engellediği için özür dileyip açıklama yapıyordu...Yani 1-2 saat bilemedin 1-2 gün içinde tekrar barışacağını bile bile bu tartışmalarda,kavgalarda şu sosyal medya flört olaylarını hiç anlamıyorum.
Sabaha büyük bi şok yaşayacak amaBenim ki de o misal. Bu yazmamış yanı gordugum kadarıyla daha once engellediği birine yazmamış ama bakmış mı bakmış ve defalarca kez. Erkeklerin huyuda bu herhalde tartıştık hemen gideyim yazayım
Çok iyi oldu birde oynadığı oyun onun için çok onemliydi çok düşkündü bir tek onu oynardı oda gitti benımle birlikteSabaha büyük bi şok yaşayacak ama
Umarım savcılık filan uğraştırmaz sizi ne diyeyimÇok iyi oldu birde oynadığı oyun onun için çok onemliydi çok düşkündü bir tek onu oynardı oda gitti benımle birlikte
Benim sadece o şahısa değil insanlara karşı pek fazla güvenim yok kız erkek fark etmiyor ne zaman birine tam güvendim desem hep sırtıma bir yara açıldıKimse sevgilisinin başkasıyla flörtöz konuşmasını istemez. Zaten sosyal medya kapattırma olayı çok saçma. Al işte kapattırsan da yapcak olan yapıyo. Güvenebileceginiz gibi biriyle birlikte olun. Şifre değiştirip intikam almakta çok saçma, ergence. Yeni hesap acamayacak mı sanki. Bırakın gitsin verin şifrelerini size ne?
Ulaşamaz, mail şifre hep değiştirdim.Çok güzel yapmışsın hakemis vallaha umarım ulaşamaz o oyuna
Erkek arkadaşım genelde hep aynı şifreleri koyardı yada biraz değiştirerek koyardı oradan yola çıktım zor olmadıŞu şifreleri nasıl buluyorsunuz içinize mi doğuyor
Ben kendi sifrelerimi unutup bulamıyorum
Sifrelerini değiştirmek çocukça.
Ona hic yansitmadan engelleyip gitmeni beklerdim.
Onu uzun zamandır tanıyorum o kadar ileri gideceğini sanmıyorum ama belli olmaz tabi sosyal medya değil de oyun onun için en onemli olan şeydi belkı onu fark edince direk benı arar ama yapmasaydı s..ak yerine koymasaydı beniAldatılmanıza üzüldüm.
Ama aldığınız intikam şekli doğru değil,hatta yasal bile değil.Biri adına açılan hesapla oynamışsınız,bildiğiniz hesap çalmışsınız.İspat etse sizi dava edebilir bildiğim kadarıyla.
Benimde yaptığım doğru değil ama bana yalan soylemesi kandırması s..ak yerine koyması beni çok sinirlendirdi. Zaten kendisi fark ettiği zaman sırf o oyun için yalvaracak belkı o zaman veririmHerkes birinden darbe yemiştir. Bu şekilde intikam alınmaz. Yaptığı yanlışlar sizin yaptığınızı doğru kılmaz
İşte onu beceremedim ne yazık kı birazda o kendini kahretsin istiyorumYanlışa yanlışla cevap vermemeliydin bence. Bırakacaktın kendi saçmalığında boğulsun dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?