Erkek arkadaşım olan şahısın şifrelerini değiştirdim

Erkek arkadaşım şifrelerini genelde hep benzetir birbirine yakındır yanı ve hep aynı şıfrelerı kullanır bende oradan yola çıkarak 2 2 deneme de hemen giriş yaptım :)

Burada anlatamadığım erkeklerle olan bir kaç muhabbeti vardı onları öğrenmiş olmam bile onun için çok utanç verici bir şey.

İyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim umarım hepimizin hayatında değer bilen, iyi yürekli insanlar olur

Iyi yapmışsın sefan olsun. Bunlar senin şahit oldukların kimbilir başka ne haltlar yedi senin yokluğunda.
Her zaman derim erkeklerin yüzde 90 i böyle. Kocisimmm ciğerim asla aldatmaz diyenler adamı bir takip etseler fake hesaplarını bilseler şok olurlar.

Ya anlamadığım şey hesap kapattırmak ne oluyor yani? Al işte çatır çatır aldatmış neye engel olmuş oldun şimdi? Eski sevgiliyi defalarca aratmak,başka kızlarla konuşmak sizi sevmediğini gösteriyor. Kızgın olmanız normal ama ağzına geleni sayar hayatından çıkarsınız bir daha da yüzüne bakmazsınız bunun normali budur. Kişisel alanı ihlal etmek,şifre çalmak vs. Çok yapışık hareketler. Benim vardı böyle bir eski sevgilim durup durup şifrelerimi çalardı sanki ne işine yarayacaksa.

Bence eski sevgilisini aratmayan yoktur bu ona olan sevgi ve aşktan ya da bağlılıktan dolayı olmaZ. Ne yaptığını merak ediyor insan. Evli mi mutlu mu vs vs. İlişki yaşamdıysa biraz abartmışsın bencede.

ee güncelleme yap uyanmadi mi, sormadi mi sana =)

Cok iyi yapmışsın. Tabıkı aldatma sayılır yıllar once bende aynı şeyi yaşamıştım ve senin yaptığını yapmıştım

oh müstehak iyi yapmışsın bence

Erkek arkadaşınız biraz ne derler affedersiniz de salak sanırım
2 3 denemeyle buluncak şifreler yapıyor bu garibime gitti
Hani emaille şifre degıstırebılebılıyor ama
Bu arada ya çok çocukça yine emailden şifre degıstırır ki

Direkt ayrılın yani bence değmez

Hayatınızdaki insanları özgür bırakın ne yaparlarsa yapsınlar. Baskılamayın, kısıtlamayın. Alan tanıyın çünkü bir insanın gerçek karakterini, kişiliğini alak tanıyarak görürsünüz. Alan tanıyın ki sonra ki zamanlarda “tanıyamadım” demeyin.

Adam bastırılmıs duygularını çıkartmıs ortaya. Eski sevgiliyi aratmak hesapları açmak bu baskıya rağmen normal. Hiç ellemeyeceksiniz kendi haline bırakacaksınız ki görün.

Geçmiş olsun.
Fakat zorla başınıza iş açıyorsunuz. Yaptığınız şeyin para ve hapis cezası var. Öyle ileri gidecek biri değil demeyin; yapan öyle bir yapar ki...

Bu arada günümüzde malum hesap hacklemeleri çok fazla oluyor. Nasıl olurda insanlar hesaplarını güvenceye almaz? Mesela benim mail adresime ben dışında hiç kimse farklı cihazlardan giremez. Kendi bilgisayarımdan oturum açarken bile onay gerekiyor.

Az bile yapmışsın, tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…