• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım olan şahısın şifrelerini değiştirdim

Şifremi unuttum yapsa mailine gelmez mi ki yeni şifresi, çok sağlam bi intikam olmamış gibi.

Onu yokluğunla cezalandır, boşver. Aldatan insanla işin olmasın zaten, intikam falan almak vakit kaybı. Merak etme, seni aldatan bu tip sonraki sevgililerini de aldatacak, hep aldatacak. Debelensin dursun. Karşına daha iyi insanlar çıkar dilerim.
Erkek arkadaşım şifrelerini genelde hep benzetir birbirine yakındır yanı ve hep aynı şıfrelerı kullanır bende oradan yola çıkarak 2 2 deneme de hemen giriş yaptım :)

Burada anlatamadığım erkeklerle olan bir kaç muhabbeti vardı onları öğrenmiş olmam bile onun için çok utanç verici bir şey.

İyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim umarım hepimizin hayatında değer bilen, iyi yürekli insanlar olur

Iyi yapmışsın sefan olsun. Bunlar senin şahit oldukların kimbilir başka ne haltlar yedi senin yokluğunda.
Her zaman derim erkeklerin yüzde 90 i böyle. Kocisimmm ciğerim asla aldatmaz diyenler adamı bir takip etseler fake hesaplarını bilseler şok olurlar.

Ya anlamadığım şey hesap kapattırmak ne oluyor yani? Al işte çatır çatır aldatmış neye engel olmuş oldun şimdi? Eski sevgiliyi defalarca aratmak,başka kızlarla konuşmak sizi sevmediğini gösteriyor. Kızgın olmanız normal ama ağzına geleni sayar hayatından çıkarsınız bir daha da yüzüne bakmazsınız bunun normali budur. Kişisel alanı ihlal etmek,şifre çalmak vs. Çok yapışık hareketler. Benim vardı böyle bir eski sevgilim durup durup şifrelerimi çalardı sanki ne işine yarayacaksa.

Bence eski sevgilisini aratmayan yoktur 😆 bu ona olan sevgi ve aşktan ya da bağlılıktan dolayı olmaZ. Ne yaptığını merak ediyor insan. Evli mi mutlu mu vs vs. İlişki yaşamdıysa biraz abartmışsın bencede.

Erkek arkadaşım şifrelerini genelde hep benzetir birbirine yakındır yanı ve hep aynı şıfrelerı kullanır bende oradan yola çıkarak 2 2 deneme de hemen giriş yaptım :)

Burada anlatamadığım erkeklerle olan bir kaç muhabbeti vardı onları öğrenmiş olmam bile onun için çok utanç verici bir şey.

İyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim umarım hepimizin hayatında değer bilen, iyi yürekli insanlar olur

ee güncelleme yap uyanmadi mi, sormadi mi sana =)

Cok iyi yapmışsın. Tabıkı aldatma sayılır yıllar once bende aynı şeyi yaşamıştım ve senin yaptığını yapmıştım 🙈😀

Herkese merhabaaa.

Benim ne yazık kı uzaktan yürüttüğüm bir ilişki var çünkü kendisi okulundan dolayı şehır dışına gitti. Uzaktan yürütüyoruz ama birbirimizle sürekli ilgileniriz saatlerce sesli olarak konuşuruz beraber film veyahut oyun falan oynarız vakit geçiririz yani ilişkimiz bu denli.

Erkek arkadaşımın 3 tane sosyal medya hesabı vardı bir zamanlar 2'sinide benimle birlikte iken kapattı cunku ben oyle istedim nedense. Kalan bir tanesini de ortak kullanıyoruz.

Dün şeytan dürtüklemiş olsa gerek dedim bir sosyal medya hesaplara bakayım birde baktım hesap açık :KK56: Dedim bune? Oda dedi tartıştığımız vakit açtım sonra unuttum vs yersen tabi. :KK51: sonra ben buna zarf attım şifreni verebilir misin bakmak istiyorum diye oda yok dedi bende iyi ben bulurum dedim ki gerçekten bulmuşum o lafı der demez hemen şifre değişip sosyal medya hesabını kapatmış.
Ben bişey demedim tamam dedim geçtim ama 1 saat once içimde bir suphe kaldı dedım sunun şifresini bir çözeyim de bakayım 2 3 şifre denemede buldum ve BUUUMMM:confused:
Benimle olduğu vakit bir kızla konuşmuşlar hani boyle flörtoz bir şekilde. Sonra arama kayıtlarına baktığım da ise benden once ki eski sevgilisini yakın bir tarihte aratmış hemde defalarca...

BBu bile benim için bir ihanet sayılır diye düşünüyorum bende sosyal medya hesabının mailini ve şifresini değiştirdim sonra bir oyuna 2000 tl yatırdığı hesabının da herşeyini değiştirdim o tabi şuan kaçıncı ruyasında bilinmez haberi bile yok daha hiç yazmadım da... Yazmayı da düşünmüyorum direk engeli yapıştırdım kendisine. Keşke elimden daha fazla şey gelseydi de daha fazla yapabilseydim. Arkadaşlarımla paylaştığım da abartmışsın dediler ama hiçte abartmıyorum yalan soylemek, benimleyken başkalarına bakmak, flörtoz konuşmak bile ihanettir benım gozumde. İlla cinsellik olması gerekmiyor düşüncem bu. Bunuda paylaşmak için yazdım benı haklı bulan olur da belkı rahatlarım diye :cool:
oh müstehak iyi yapmışsın bence

Erkek arkadaşınız biraz ne derler affedersiniz de salak sanırım
2 3 denemeyle buluncak şifreler yapıyor bu garibime gitti
Hani emaille şifre degıstırebılebılıyor ama
Bu arada ya çok çocukça yine emailden şifre degıstırır ki

Direkt ayrılın yani bence değmez

Hayatınızdaki insanları özgür bırakın ne yaparlarsa yapsınlar. Baskılamayın, kısıtlamayın. Alan tanıyın çünkü bir insanın gerçek karakterini, kişiliğini alak tanıyarak görürsünüz. Alan tanıyın ki sonra ki zamanlarda “tanıyamadım” demeyin.

Adam bastırılmıs duygularını çıkartmıs ortaya. Eski sevgiliyi aratmak hesapları açmak bu baskıya rağmen normal. Hiç ellemeyeceksiniz kendi haline bırakacaksınız ki görün.

Geçmiş olsun.
Fakat zorla başınıza iş açıyorsunuz. Yaptığınız şeyin para ve hapis cezası var. Öyle ileri gidecek biri değil demeyin; yapan öyle bir yapar ki...

Bu arada günümüzde malum hesap hacklemeleri çok fazla oluyor. Nasıl olurda insanlar hesaplarını güvenceye almaz? Mesela benim mail adresime ben dışında hiç kimse farklı cihazlardan giremez. Kendi bilgisayarımdan oturum açarken bile onay gerekiyor.

Herkese merhabaaa.

Benim ne yazık kı uzaktan yürüttüğüm bir ilişki var çünkü kendisi okulundan dolayı şehır dışına gitti. Uzaktan yürütüyoruz ama birbirimizle sürekli ilgileniriz saatlerce sesli olarak konuşuruz beraber film veyahut oyun falan oynarız vakit geçiririz yani ilişkimiz bu denli.

Erkek arkadaşımın 3 tane sosyal medya hesabı vardı bir zamanlar 2'sinide benimle birlikte iken kapattı cunku ben oyle istedim nedense. Kalan bir tanesini de ortak kullanıyoruz.

Dün şeytan dürtüklemiş olsa gerek dedim bir sosyal medya hesaplara bakayım birde baktım hesap açık :KK56: Dedim bune? Oda dedi tartıştığımız vakit açtım sonra unuttum vs yersen tabi. :KK51: sonra ben buna zarf attım şifreni verebilir misin bakmak istiyorum diye oda yok dedi bende iyi ben bulurum dedim ki gerçekten bulmuşum o lafı der demez hemen şifre değişip sosyal medya hesabını kapatmış.
Ben bişey demedim tamam dedim geçtim ama 1 saat once içimde bir suphe kaldı dedım sunun şifresini bir çözeyim de bakayım 2 3 şifre denemede buldum ve BUUUMMM:confused:
Benimle olduğu vakit bir kızla konuşmuşlar hani boyle flörtoz bir şekilde. Sonra arama kayıtlarına baktığım da ise benden once ki eski sevgilisini yakın bir tarihte aratmış hemde defalarca...

BBu bile benim için bir ihanet sayılır diye düşünüyorum bende sosyal medya hesabının mailini ve şifresini değiştirdim sonra bir oyuna 2000 tl yatırdığı hesabının da herşeyini değiştirdim o tabi şuan kaçıncı ruyasında bilinmez haberi bile yok daha hiç yazmadım da... Yazmayı da düşünmüyorum direk engeli yapıştırdım kendisine. Keşke elimden daha fazla şey gelseydi de daha fazla yapabilseydim. Arkadaşlarımla paylaştığım da abartmışsın dediler ama hiçte abartmıyorum yalan soylemek, benimleyken başkalarına bakmak, flörtoz konuşmak bile ihanettir benım gozumde. İlla cinsellik olması gerekmiyor düşüncem bu. Bunuda paylaşmak için yazdım benı haklı bulan olur da belkı rahatlarım diye :cool:
Az bile yapmışsın, tebrikler 👏

Back