- 17 Kasım 2024
- 5
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi yorgundemokratt
Bilmiyorum ama tartışma açıp sonra benim tartışmak istediğimi söylüyor.Ayrılmak için sebep mi arıyor çok itici böyle yapmasi
Ne yapmalıyım peki?retroaktif tam olarak nedeni. gecmise bagli kalma sorunlari asamama takintili demek ki.
siz birakin psikolog devralsinNe yapmalıyım peki?
Ne yapmak istiyorsun ayrılmak mi de açıkçaBilmiyorum ama tartışma açıp sonra benim tartışmak istediğimi söylüyor.
Hayır aksine çok fazla sadık bir sevgili olduğumu düşünüyorum bana güvendiğini de söylüyor ama bilmiyorumSiz onun Guvenini sarsacak bir sey mi yapmistiniz acaba. Belki de kafasinda cozemiyordur sorunlari gecmise takilip kafada kuruyordur
Hata yapıp yapmadığını sorsam da söylemez ki nasıl öğrenebilirim erkekler neden böyle çıldırıcamKendi bir hata yapmıştır belki onu bastırmak için size kötü davranıyor olabilir mi?
Bazı erkekler niyeyse kendileri bir halt ettiklerinde suçlarıyla durmak yerine hır çıkarıyorlar.
Valla ben de merak ediiyorum ya bu erkeklere nasil itiraf ettirebiliriz sonuna kadar inkar ediyorlar her seyi yok mu bir yontemi ?Hata yapıp yapmadığını sorsam da söylemez ki nasıl öğrenebilirim erkekler neden böyle çıldırıcam
Ben güçlüyüm sen alttan alansin diyor ve bu ilerde haklı da olsan susacagin anlamına geliyor.Erkek arkadaşımla bir yıla yakın süredir beraberiz.Tartışmalarımız her ilişkide olduğu kadar oluyor aşırı değil.Ancak kendisi konuşup hallettiğimiz konuları aramız gayet iyiyken bir anda tekrar açıyor.Kavga ediyoruz ve çoğunlukla ben alttan alıyorum.Ancak bu durum çok yorucu olmaya başladı.Sizce bunu neden yapıyor? Ben ne yapmalıyım bu durumda?