Hic bir sey yapmayin,trip de atmayin. Mal mal beklesin bence cok eglenceli olurhiç birşey olmamış gibi davranıp doğumgünü yapmıyorum ozaman ? Triptemi atmıyımŞöyle hafif laf sokmalı oflamalı puflamalı bir trip atılmalı bence
Hic bir sey yapmayin,trip de atmayin. Mal mal beklesin bence cok eglenceli olur
hiç birşey olmamış gibi davranıp doğumgünü yapmıyorum ozaman ? Triptemi atmıyımŞöyle hafif laf sokmalı oflamalı puflamalı bir trip atılmalı bence
her sene olan doğum günü için bu kadar kendinizi paralamanıza anlam veremedim.
bi de ister az görüşür ister çok gidip gitmemek onun kararı. kınaya gidicem dediğine göre sizin plan ertelenmeli.
O kina gecesi dugun gibi olur. Standart kina ve kizlar diye dusunmeyin.
Sevgiliyseniz sizi tanimiyor veya bilmiyor olmalari mumkun. Bundan cagrilmamissinizdir. Bence cok tuhaf degil. Ben de bir cok kisiyi tek cagirdim. Kimseye sevgilini de al gel demedim. Ama bu sevgilini getirme demek degildi. O kadar stres aninda insan bunlara ugrasamayabiliyor.
Sizin icin kina tarihi ertelenemez. Ama dogumgunu ertelenebilir. Buna takilmayin. Ama sevgilinizin umarsiz tavirlarina takiliyorsaniz ona bisey diyemem. Biraz sure verin zaten ayni tavirlar devam ederse bakarsiniz bir icabina.
ilk defa param var bonkörce harcayabileceğim, sımartmak istedim . Birazda hayalimdeki doğum gününü ona yaparsam ufakta olsa örnek alır belki diye.. Yapmıyacağım zaten baya baya hevesimi kaçırdı
ilk defa paranız var ve bunu sevgilinize helyumlu balon yapmak için mi harcadınız? valla çok ilginç bi yaşam tarzı söyleyeyim. hiç bi erkeğin de balondna bilmemneden hoşlandığını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?