erkek arkadaşım izmir mendereste asker. otogara çok mu uzaktır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ykmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ykmz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
248
29
318
kızlar erkek arkadaşım izmir mendereste asker. 2.5 aydır görmüyorum. çarşı izinleri de öğlen başlıyor, saat 5te teslim olması gerekiyor. geleyim öğleden sonra da olsa görüşelim diyorum, menderes çok terste, buraya direkt gelen minibüs yok benim aklım sende kalır diyor gitmemi istemiyor. tek başıma yolculuk yapcanı istemiyorum aklım sende kalır diyor. ama biliyorum ki sürpriz yapıp gitsem çok mutu olcak. ben izmitteyim bu arada. 8 9 saatlik yol çekip gitcem. internette 23 km gösteriyor mesafeyi gayet iyi bence. terste mi ki bu menderes denen yer? bilenler yardımmmm lütfen.

otogar uzak kalıyor canım bildiğim kadarıyla

aaa sedulu bu kadar hızlı cevap beklemiyodum teşekkürler. o da terste olduğunu söyledi ama beni caydırmak için yapıyo sanmıştım demek ki öyleymiş. saolasınn cnm

ewet çok çok ters yer menderesle otogar enaz 2 saatiniz otogardan menderese gitmekle geçer en azı bu

uuu durum vahim yani ftm32 :// çok tersteyse gidemem neyse allahtan kısa dönem asker sabretcez anlaşılan.
çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…