Erkek arkadaşım iş nedeniyle Antalya'ya gideceğini soyledi. Yardım ediiiin :((

İna
Sizi suçlaması ne saçma, güven bakkalda mı satılıyor? Zeytinyağı moduna geçen klasik suç bastıran erkek modu işte. Ha Antalyada aldatır aldatmaz onu bilmem ama diğer mesajda yazdığım hareketler hiç normal değil engelleme falan. Gözün üzerinde olsun.
İnanın yoruldum ben asla bilemicem 3 günde neler yaptığını. Duşunursem kafayı yerim gerçekten. Gerçekten çok zor bi durum. Aramamasına alıştım 3 gündür en zor zamanları anlattım. Bu saatten sonra arasa ne değişir bilmiyorum midem acaip bulandı çünkü

19 sayfayı okuyamadım.

Eşimle nişanlandık; akşamında parmağındaki yüzüğü alıp Antalya'ya 5 yıldızlı otele tatile gönderdim. İş arkadaşları ile...Bol Ruslu vs bir otele. Aklımın ucundan dahi bir şüphe geçmedi.

Parmağındaki yüzüğü kaybedersin dedim; aldım çantama koydum. annesi annem vs herkes de vardı. Kimsenin de gıkı çıkmadı; akşam onun annesi babası kendi memleketlerine; eşim Antalya'ya gitti; ben de annemlerin memlekette arkadaşlara davetiye verip ertesi gün yaşadığımız şehre döndüm.

Halen de aklımda bir acaba olmadı; olmayacak...

Güvenmediğiniz adamlar ile birlikte olmayın; yapmak isteyen her ortamda yapar; yok arkadaşı çapkın yok bilmem ne geçin bunları.

Ya kendinize güvenin ya karşıdakine yapmaz deyin ya da klasik bırakın gitsin; gelirse sizindir; gelmezse zaten sizin olmamıştır şiarını uygulayın.

Kendinizi boşuna doldurup germeyin.