• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım iş nedeniyle Antalya'ya gideceğini soyledi. Yardım ediiiin :((

canım senin ki iş içi gidiyormuş benimkisi 2 çapkın arkadaşıyla bir otele tatile gitti antalya alanyaya
ilk baş bende çok üzüldüm aklıma gelmiyen şeyler geldi.
hatta buraya konu açmıştım. güveniyorum ben sana dedim gönderdim. ve ordaken de hiç aramadım o aradı beni. bence hiç sıkma nasıl aklından geçersede kıskançlık bastır ona yansıtma. aklına kötü şeyler getirme zaten bir yanlış yaparsada hissedersin illa çıkar bi yerden içini ferah tut canım
canım içimi nasıl ferah tutayım adam ben onu aramayayım o da beni aramasın diye bi bahane buldu ve bana güle güle s.ktr git dedi. Olay Antalya ya gitmesinden çıktı farklı boyuta geldi. demek ki başka sebepler var adam oraya iş için değil tatil için gitmiş olcak ki bana güle güle desin 24 saattir aramıyor

2 buçuk aylık ilişki ne ki arkadaşım millet 30 yıllık eşinden tek kalemde ayrılıyor. Canım yanlış anlama eleştirmek değil niyetim ama önce sen kendi kişiliğini düzelt, öz güven sahibi ol. Sonra kat be kat iyi sağlıklı ilişkilerin olur. Adam ezik belli, sevgiden ne anlayacak, sevginden emin ki seninki sevgi değil boşluk, yanlız kalma korkusu falan ama sevgi değil. Kendi ezikliğini senden çıkarıyor. O mesajdan sonra konuşma bile. Bir şey derse S.ktir git dedin bende gittim, hoşçakal beni rahatsız etme yaz bitir. Şimdi seni sahiplenmemiştir daha iş ilerler sahiplenirse odadan dışarı çıkarmaz alimallah. Sevgine güvendiği için her istediğini de yapar. Kaç kurtar kendini, bir de sadaka dağıt, çevrene arkadaşlarına geri dön.Bir daha da kimse için hayat düzenini bozma.

2 buçuk aylık ilişki ne ki arkadaşım millet 30 yıllık eşinden tek kalemde ayrılıyor. Canım yanlış anlama eleştirmek değil niyetim ama önce sen kendi kişiliğini düzelt, öz güven sahibi ol. Sonra kat be kat iyi sağlıklı ilişkilerin olur. Adam ezik belli, sevgiden ne anlayacak, sevginden emin ki seninki sevgi değil boşluk, yanlız kalma korkusu falan ama sevgi değil. Kendi ezikliğini senden çıkarıyor. O mesajdan sonra konuşma bile. Bir şey derse S.ktir git dedin bende gittim, hoşçakal beni rahatsız etme yaz bitir. Şimdi seni sahiplenmemiştir daha iş ilerler sahiplenirse odadan dışarı çıkarmaz alimallah. Sevgine güvendiği için her istediğini de yapar. Kaç kurtar kendini, bir de sadaka dağıt, çevrene arkadaşlarına geri dön.Bir daha da kimse için hayat düzenini bozma.
şuan sudan çıkmış balık gibiyim. Yalnız ve kocaman bi boşluk
elim telefona gidiyor ama tutuyorum kendimi ıkı buçuk aydır telefonum sadece onun tarafından çalıyor bugun hiç çalmadı mesela yarında çalmıcak...
şu düştüğüm durumdan uyuyarak sıyrılmaya çalışıyorum ama uyanınca yine aynı yerde olduğu görüyorum

elim telefona gidiyor ama tutuyorum kendimi ıkı buçuk aydır telefonum sadece onun tarafından çalıyor bugun hiç çalmadı mesela yarında çalmıcak...
şu düştüğüm durumdan uyuyarak sıyrılmaya çalışıyorum ama uyanınca yine aynı yerde olduğu görüyorum
Canım dediğim gibi senin sorunun seninle. At numaranı ben ararım seni :D Bende öyleydim bir aralar. Ay ne yanarım o günlere. Ne yaptım hayatıma, kendime çeki düzen verdim. Tek başıma kalınca nasıl mutsuz olurdum. Kendimle barıştım önce, kendimi sevdim, saydım, güçlü oldum. Eskiden senin gibi yalnız kalmayım diye biri olsun isterdim, Artık yüz yıl tek kalsam mutlu yaşarım ve şimdi mutluluğumu paylaşmak için hayat arkadaşı istiyorum. O adam hayatındayken de mutlu değilsin ki. Sevgi karşındakinin hayatına saygıyla olur. Sevgilim bensiz inan bir yere gidemez, akrabası, arkadaşı nereye gitse beni de illa götürmek ister, bensiz gidemeyeceği yerlere de gitmez. Ama ben bilerek bazı zaman giderim, bazı zaman gitmem, kendi özel hayatı olsun, tek başına zaman geçirsin diye. Seven böyle yapar hayatını mahvetmez ki zaten halt yiyen adamlar isterler ki kendilerini seven biri kenarda dursun, eve kapansın ki yediği haltları duymasın, kendi de vur patlasın, çal oynasın. Yaşın kaç bilmiyorum ama abla tavsiyesi bu adama günlerini heba etme.

adam ağır bir eziklik bunalımı yaşıyor. sosyal statün, eğitim durumun mesleğin kısaca senin herşeyinin altında ezilmiş. o da seni eve kapatarak, çevrenden ayırarak, hakaretler ederek seni kurban konumuna getirmiş. arkadaşım aile danışmanıyım diyosun ilerde ne diyeceksin danışanlarına? ya da sen senin danışanın olsaydın ne cevap verirdin. bunları düşün...

Canım dediğim gibi senin sorunun seninle. At numaranı ben ararım seni :KK70: Bende öyleydim bir aralar. Ay ne yanarım o günlere. Ne yaptım hayatıma, kendime çeki düzen verdim. Tek başıma kalınca nasıl mutsuz olurdum. Kendimle barıştım önce, kendimi sevdim, saydım, güçlü oldum. Eskiden senin gibi yalnız kalmayım diye biri olsun isterdim, Artık yüz yıl tek kalsam mutlu yaşarım ve şimdi mutluluğumu paylaşmak için hayat arkadaşı istiyorum. O adam hayatındayken de mutlu değilsin ki. Sevgi karşındakinin hayatına saygıyla olur. Sevgilim bensiz inan bir yere gidemez, akrabası, arkadaşı nereye gitse beni de illa götürmek ister, bensiz gidemeyeceği yerlere de gitmez. Ama ben bilerek bazı zaman giderim, bazı zaman gitmem, kendi özel hayatı olsun, tek başına zaman geçirsin diye. Seven böyle yapar hayatını mahvetmez ki zaten halt yiyen adamlar isterler ki kendilerini seven biri kenarda dursun, eve kapansın ki yediği haltları duymasın, kendi de vur patlasın, çal oynasın. Yaşın kaç bilmiyorum ama abla tavsiyesi bu adama günlerini heba etme.
24 yaşındayım.
gerçekten çok şanslıymışsın. Umarım benimde aşktan yana şansım olur yüzüm güler ilişkilerim hep böyle oldu benim.
Ezik adamları buldukça ben ezildim güven patlaması yaşayan ben şuan dipteyim buyuk konuştum ağzım yandı 3 sene de çok çektim üzüldüm bundan sonra ben üzücem dedim ama yine aynı hataya düştüm.
Demek ki akıllanmamışım

24 yaşındayım.
gerçekten çok şanslıymışsın. Umarım benimde aşktan yana şansım olur yüzüm güler ilişkilerim hep böyle oldu benim.
Ezik adamları buldukça ben ezildim güven patlaması yaşayan ben şuan dipteyim buyuk konuştum ağzım yandı 3 sene de çok çektim üzüldüm bundan sonra ben üzücem dedim ama yine aynı hataya düştüm.
Demek ki akıllanmamışım
Küçüksün daha, yeni mezun olmuşsun, seneler hızla akıp gidiyor. Zamanını kendine ayır, kendi kendine mutlu olmayı öğren. Ezik adamları bilinçaltın isteyerek seçiyor, çünkü öz güven eksikliğin var. senin alanın aslında daha iyi bilirsin. 2.5 ay çok uzun bir zaman değil, ki bu bir ilişki değil. Saygı yok, sevgi zaten yok. Seven insan saygı da duyar. Psikolojik hasta bir adamın egosunu tatmin ediyorsun. Sağlıksız bir ilişki de zaman ilerlerse bağımlı olursun, hiç çekip gidemezsin
Mezun oldum dedin, çalışmaya başladın mı canım

aynen ver numaranı ben seni meşgul ederim onun gibi mesaj atarak :) şaka bi yana cidden kurtulman lazım bu adamdan tatlım..

aynen ver numaranı ben seni meşgul ederim onun gibi mesaj atarak :) şaka bi yana cidden kurtulman lazım bu adamdan tatlım..
önce aramamam lazım ki kurtulayım şu saate kadar tuttum kendimi tam 24 saat oldu
ama elim telefona gidiyor yavaş yavaş.....
antalya da napıo ne ediyo bu adam kiminle nerde offff bunların cevabını asla öğrenemicem

önce aramamam lazım ki kurtulayım şu saate kadar tuttum kendimi tam 24 saat oldu
ama elim telefona gidiyor yavaş yavaş.....
antalya da napıo ne ediyo bu adam kiminle nerde offff bunların cevabını asla öğrenemicem
o öküzlükle kim ne yapsın onu ay içini ferah tut

canım içimi nasıl ferah tutayım adam ben onu aramayayım o da beni aramasın diye bi bahane buldu ve bana güle güle s.ktr git dedi. Olay Antalya ya gitmesinden çıktı farklı boyuta geldi. demek ki başka sebepler var adam oraya iş için değil tatil için gitmiş olcak ki bana güle güle desin 24 saattir aramıyor
hadi ya üzüldüm adına geldiğinde ciddi bi konuşma yap canım. inşallah yanlış bi şey yapıyosa Allah gösterir sana, sabret şimdilik

Kızlar yardım edin. İçim içimi yiyor. Erkek arkadaşım bu gece iş nedeniyle Antalya ya gidiyor. İş ortalığı çok çapkın. Benimkini de yoldan çıkaracak diye korkuyorum. Çünkü kendine fazla güvenmiyor. Yanında birileri olmandan kız ortamına giremiyor. İçim içimi yiyor. Bugün tartıştık. Gerçekten iş için gidiyorsun dimi? Diye sorduğum için açtı ağzını yumdu gözünü. Zaten aramız iyi değil.Ayrılığın eşiğinden döndük. Ben yeni aile danışmanı çıktım.Fazla sorguluyorum. Millete destek oluyorum ama kendi ilişkim yolunda gitmiyor. Kıskançlığım başıma bela. Kafamda kurup kurup sevgilimi de ilişkimizide huzursuz ediyorum. Lütfen bana destek olun hanımlar.
ne için yardım edelim gitmesine mi kalmasına mı?
işi varmış çocuğun bırak gitsin..
dönerse senindir,
dönmezse ...

Yorumların hepsini olmasa da çoğunu okudum. İlişkinizde küfür ve aşağılama eksik olmuyor anlaşılan. Henüz 2.5 aylık olan ilişkinizde En son size sktir git güle güle dediğinde pazartesi yine hiçbir şey olmamış gibi mi davranacağım yani diye sormuşsunuz. Eğer Bir ilişkide kendinize yakıştırdığınız muamele buysa o zaman birsey olmamis gibi devam edin. Ama eğer saygin bir hayat yaşamak istiyorsanız, ondan hemen kurtulun

Son düzenleme:
Ay adam hem suçlu hem güçlü. Bugün nedense kimse de olmayan numarama yanlış bi msj atıldı. Yurtdışında yaşayan zengin bir holding sahibinden. Adam can dostunun numarasını güya ezberden yazmış o da ne hikmetse bana denk geldi. Tüm mal varlığını şoförünü. Hatta evlerinin tapusuna kadar herşeyini o msjda anlatmış. Altına da adını soyadını yazmış. Güya aramış ama kapalıymış telefonum 7 24 açık olan telefon nasıl kapalıysa önce yanlış oldu beyefendi dicektim sonra kumpas olduğunu bariz anladım. Rehbere kayıtlı değil numara. Parayla malla mülkle boşluktan istifade yazıcakmıyım diye beni denediğini düşünüyorum. Adam msjda can dostuna resmen reklamını yapmış sonra oturup güldüm. Kendini haklı çıkarmanın yollarını deniyor beyfendi. Neden çünkü yarın dönüyor

Ay adam hem suçlu hem güçlü. Bugün nedense kimse de olmayan numarama yanlış bi msj atıldı. Yurtdışında yaşayan zengin bir holding sahibinden. Adam can dostunun numarasını güya ezberden yazmış o da ne hikmetse bana denk geldi. Tüm mal varlığını şoförünü. Hatta evlerinin tapusuna kadar herşeyini o msjda anlatmış. Altına da adını soyadını yazmış. Güya aramış ama kapalıymış telefonum 7 24 açık olan telefon nasıl kapalıysa önce yanlış oldu beyefendi dicektim sonra kumpas olduğunu bariz anladım. Rehbere kayıtlı değil numara. Parayla malla mülkle boşluktan istifade yazıcakmıyım diye beni denediğini düşünüyorum. Adam msjda can dostuna resmen reklamını yapmış sonra oturup güldüm. Kendini haklı çıkarmanın yollarını deniyor beyfendi. Neden çünkü yarın dönüyor
Hahaha adam çok uyanık ya

Yanılıo olamam dimi? Kesin o yapmıştır böyle bişeyi aylardır yanlış msj gelmeyen numarama bugün yanlışlıkla msj gelmesi çok manidar yani:) ayyy sazan gibi atlasaydım rezil olmuştum.

huhu günaydın tabikide o yaptırdı.Neyse sen onu bunu boşver sen hâlâ şutlamadınmı bu taşfırın erkeğini 

Back
X