• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım iş nedeniyle Antalya'ya gideceğini soyledi. Yardım ediiiin :((

huhu günaydın tabikide o yaptırdı.Neyse sen onu bunu boşver sen hâlâ şutlamadınmı bu taşfırın erkeğini 
Yaaa aramıyorum ama ne yalan söyleyeyim aramasını bekliyorum içimde patladı soylıceklerim salak yerine konulmak hiç hoş bişey değilmiş ama ararsa da daha beter canımı yakıcak biliyorum hem suçlu hem güçlü olacak malzeme arıyor açık vereyim diye bekliyor ama yemem yani şu dakikadan sonra. Gönlümü alırsa bilemem tabi

Yaaa aramıyorum ama ne yalan söyleyeyim aramasını bekliyorum içimde patladı soylıceklerim salak yerine konulmak hiç hoş bişey değilmiş ama ararsa da daha beter canımı yakıcak biliyorum hem suçlu hem güçlü olacak malzeme arıyor açık vereyim diye bekliyor ama yemem yani şu dakikadan sonra. Gönlümü alırsa bilemem tabi
Gönlünü alırsa ilişkine devam eder misin herşeyi unutup??

Gönlünü alırsa mı??
Biliyor musun, sen bu adamdan vazgeçmezsen yaşadığın her şeye müstehaksın. Farkında mısın, yapayalnızsın. Adam etrafında kimseyi bırakmamış. Evde hapisim diyorsun ya, eğer o şahısla evlenirsen sana ailenin de yüzünü göstermez.
Adam seni eziyor, küçümsüyor, sana hakaret ediyor, yanında bir Allahın kulunu bırakmıyor, sen gönlünün alınmasını mı bekliyorsun?
Diyecek lafım yok artık :KK12:

Sen 2.5 ayda acabalara başlamışsin şimdiden küfürler havada ucusuyor
sana bir bahane olsun bırak gitsin
memlekette başka adam mı yok

Gönlünü alırsa mı??
Biliyor musun, sen bu adamdan vazgeçmezsen yaşadığın her şeye müstehaksın. Farkında mısın, yapayalnızsın. Adam etrafında kimseyi bırakmamış. Evde hapisim diyorsun ya, eğer o şahısla evlenirsen sana ailenin de yüzünü göstermez.
Adam seni eziyor, küçümsüyor, sana hakaret ediyor, yanında bir Allahın kulunu bırakmıyor, sen gönlünün alınmasını mı bekliyorsun?
Diyecek lafım yok artık :KK12:
Yaaa kızdın mı bana gönül koyma ama off :(

Sen 2.5 ayda acabalara başlamışsin şimdiden küfürler havada ucusuyor
sana bir bahane olsun bırak gitsin
memlekette başka adam mı yok
Burnu sürtsun istiyorum beni hayatına giren o kadınlarla aynı kefeye koyup oyun oynuo ya benim farklı olduğumu anlasın istiyorum çünkü ben onu olduğu gibi kabul ettim.

Burnu sürtsun istiyorum beni hayatına giren o kadınlarla aynı kefeye koyup oyun oynuo ya benim farklı olduğumu anlasın istiyorum çünkü ben onu olduğu gibi kabul ettim.
Aynı kefeye koysun istemiyorsan sessiz kalma yaptıklarını yüzüne vur ve terk et

zaten ayrılmadınız mı siz? adam küfür etti güle güle dedi falan?
Yaaa ama bana kumpas kuruyor. O,kim ki beni oyuna düşürmeye çalışıyor ? Hala aptal yerine koymaya çalışmasını anlamıyorum. Paraya mala mülke mi teslim olacağımı sanıo nedir yani ? O msjın amacı nedir?

Yaaa ama bana kumpas kuruyor. O,kim ki beni oyuna düşürmeye çalışıyor ? Hala aptal yerine koymaya çalışmasını anlamıyorum. Paraya mala mülke mi teslim olacağımı sanıo nedir yani ? O msjın amacı nedir?
boşver amacını falan umursama öyle bi mesaj gelmemiş gibi davran. seni arar mesaj atar konuşmak isterse de ayrıldık bitti ya dalga mı geçiyosun konuşmak istemiyorum bi daha de kapat mal gibi kalsın böyle bişey beklemediği için

boşver amacını falan umursama öyle bi mesaj gelmemiş gibi davran. seni arar mesaj atar konuşmak isterse de ayrıldık bitti ya dalga mı geçiyosun konuşmak istemiyorum bi daha de kapat mal gibi kalsın böyle bişey beklemediği için
Evet bunu yapmam lazım. Yeterince gururmu ayaklar altına aldırdım. Şu dakkadan sonra kendim için hayırlı olan bişeyi yapayım. Allah razı olsun

Ben ona güvenmiyorum ama son zamanlarda biraz garip davranmaya başladı. Beni sosyal medyadan engellemeler, düşünmek istemiyorum gibi cümleler herşey üst üste gelince içime kurt düşüyor. Sinek ufak mide bulandırıyor..
güven yoksa zor canım...

Antalya da otelde toplantı bugün deniz şortlarını topladı havuza girerim diye. Dedim hani vakit yoktu. Ee gitmişiz beş yıldızlı otelin etinden sütünden de mi yararlanmayalım dedi. Akşam kapalı havuza girmeyelim mi dedi. Sinir oldum bişey de diyemedim. Sustum oturdum.

Bunlarda bi abeslik yok siz olsanız sizde deniz havuz gibi imkanlardan yararlanmak istersiniz. Ama başka bi mesajda güven konusunda beni sosyal medyadan engellemeler zaman istemeler gibi hareketleri var tarzında birşey okudum. Adana Antalya fark etmez sevgilinizde zannımca potansiyel var.

Bunlarda bi abeslik yok siz olsanız sizde deniz havuz gibi imkanlardan yararlanmak istersiniz. Ama başka bi mesajda güven konusunda beni sosyal medyadan engellemeler zaman istemeler gibi hareketleri var tarzında birşey okudum. Adana Antalya fark etmez sevgilinizde zannımca potansiyel var.
Dün gece msj attım ağzıma geleni saydım dayanamadım bana fotoğraf yolluyor msjlarımın üzerine otel odasında yatarken yarı çıplak halini. Seni aldatcak olsam şuan sana yazmam şu yatakta da yalnız yatmam diyor. Tam bir saat msjlaşarak kavga ettik. Sonuç olarak yine beni suçladı ona güvenmediğim için zeytinyağı gibi üste çıkmadı mı yazdığıma yazacağıma pişman oldum. Güya benim g.tumu kim kaldırmış güya ben çok havalanmışım beklemediği tarzda beklemediği şeyler söyleyince hem şaşırdı hemde çok sinir oldu.

Kızlar yardım edin. İçim içimi yiyor. Erkek arkadaşım bu gece iş nedeniyle Antalya ya gidiyor. İş ortalığı çok çapkın. Benimkini de yoldan çıkaracak diye korkuyorum. Çünkü kendine fazla güvenmiyor. Yanında birileri olmandan kız ortamına giremiyor. İçim içimi yiyor. Bugün tartıştık. Gerçekten iş için gidiyorsun dimi? Diye sorduğum için açtı ağzını yumdu gözünü. Zaten aramız iyi değil.Ayrılığın eşiğinden döndük. Ben yeni aile danışmanı çıktım.Fazla sorguluyorum. Millete destek oluyorum ama kendi ilişkim yolunda gitmiyor. Kıskançlığım başıma bela. Kafamda kurup kurup sevgilimi de ilişkimizide huzursuz ediyorum. Lütfen bana destek olun hanımlar.
bir hafta antalyada tatil yaptım.dün döndük.kaldığımız otelde kongre vardı.bu sene rusyada kriz var diye sayılı rus vardı.hatta eşime güldüm dedim ki bu adamların eşleri ne temiz kalpliymiş ya otelde adam akıllı rus yok diye:))))takma kafana yaaa yapan adam her yerde yapar.aynı otel miydi acaba?

Dün gece msj attım ağzıma geleni saydım dayanamadım bana fotoğraf yolluyor msjlarımın üzerine otel odasında yatarken yarı çıplak halini. Seni aldatcak olsam şuan sana yazmam şu yatakta da yalnız yatmam diyor. Tam bir saat msjlaşarak kavga ettik. Sonuç olarak yine beni suçladı ona güvenmediğim için zeytinyağı gibi üste çıkmadı mı yazdığıma yazacağıma pişman oldum. Güya benim g.tumu kim kaldırmış güya ben çok havalanmışım beklemediği tarzda beklemediği şeyler söyleyince hem şaşırdı hemde çok sinir oldu.

Sizi suçlaması ne saçma, güven bakkalda mı satılıyor? Zeytinyağı moduna geçen klasik suç bastıran erkek modu işte. Ha Antalyada aldatır aldatmaz onu bilmem ama diğer mesajda yazdığım hareketler hiç normal değil engelleme falan. Gözün üzerinde olsun.

Back
X