- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
- Konu Sahibi pinklove34
-
Yorumları okuyunca konuyu yanlış mı anladım, diye başa dönndüm.Merhabalar arkadaşlar;
Nisan ayı başından beri koç burcu dul, 33 yaşında mühendis bir beyle çıkıyorum. Ben hiç evlenmedim 30 yaşındayım mali müşavirim ve şuanda boü de doktora yapıyorum. Özel bir firmada yöneticilik pozisyonunda çalışıyorum. Görüşmelerimiz genelde telefonla, watsapp la ve bazen nadir diyeyim yüzyüze çay kahve içme şeklindeydi. Çünkü o iş gereği hep şdışına çıkıyor ist da olmuyordu. Her derdinde her sıkıntısında ona hep manevi destek veriyordum. Kardeşinin ekim ayında ki düğününden sonra ailelerimizi tanıştıracaktık. Herşey düzeninde çok güzel gidiyordu . Taa ki ben şu şekilde hata yapana kadarAyrıyeten tarafımda broker lık belgesi mevcut. 2-3 tane komisyonlu işlem vardı bir gün konuşma esnasında kendisine söyledim ve ben alırım dedi. Ben komisyon işlerine kesinlikle bulaşmam normalde çünkü hayır gelmiyor bana göre. Erkek arkadaşıma sen bilirsin peki dedim ama pek hayır gelmez dediği halde bu ben alıyım dedi. Ben peki dedim. Oda komisyondan gelecek bedele güvenerek elinde birktirdiği bedeli kendi akrabalarına hayır olsun diye dağıttı. Ama zamanla olaylar öyle bir gelişti ki, komisyonu bırakın işlemler iptal oldu. Çok uğraştım çabaladım olmadı. Çok özür diledim, af diledim. O dönem yani geçen 2 aydan beridir hep sen beni maddi manevi zarara soktun deyip hep üstüme geldi. Peki dedim ben zararını karşılayacağım. Tabii ki ödemeler yaptım bir kısım ve halende ödüyorum. Zararını karşılayacağıma söz verdim ve tutacağım. Ama artık ilişkimiz öyle bir hale geldi ki hep bana sen yalancısın, dürüst değilsin gibi laflar sarfediyor. Çok çabalıyorum ama anlatamadım. Kendi doğrusu ne ise ona inanıyor. Artık bıraktım son 2-3 gündür bak beni istemiyorsan mesaj dahi atmam zararını tabii ki karşılayacağım bitirelim diyorum onuda kabul etmiyor. Bana karşı hislerinin eskisi gibi olmadığını söylüyor. Bazen mesajlarımda tersliyor. Hep bana yalancı diyor fakat bir kere olsun beni anlamaya çalışmıyor, hata yaptım ona söylemek le biliyorum ama hatalar insanın yüzüne vurulmaz bence. Ben bu haldeyken bile onun yalanlarını yakaladım ve hiç yüzüne vurmadım, hatta bir sitede arayış içinde bunun bile farkındayım. Onu seviyor muyum evet seviyorum ama tükendim artık sizce ne yapmalıyım, sizlerden fikir rica ediyorum.
Ben inandım güvendim ona. Gerçekten sevdim. Ona zarar gelsin de istemedim. Vede inanın ben hayır yapacağım zaman onun sorgulamasını yapmam, onda ki nasıl bir anlayış anlamadım. Ona ben kalk git elinde ki parayla akrabalarına hayır yap demedim. Bu iş kesin de demedim. İşleyiş tarzını anlattım ben alırım dedi. Böyle işlerden hayır gelmez ona söyledim, zaten işlem ortasınday ken spk da veto yedi. Eğer ben onun parasını yeseydim veya ondan tek kuruş talep etseydim o zaman haklıydı. Ben yine de iyiliğimi gösterip ona güvenip ödme yaptım. Zararı için. Bana göre eğer söylediğine göre akrabalarına yadım ettiyse ki eğer bu bir hayır sonuçta.
Tüm noktalarda başından sonuna kadar haklısınız. Çok ama çok teşekkür ederim. Aynen yorumladığınız gibi, fazlası var eksiği yok. Çok teşekkür ederim.Yorumları okuyunca konuyu yanlış mı anladım, diye başa dönndüm.
Sana söyleyeceğim ilk şey aklını başına almalısın!
Adam anlattığına göre çok iki yüzlü ve yalan söylüyor.
1) komisyonu kağıtları sen ona al diye yalvarmamışsın. Sadece öyle bir durum olduğunu söylemişsin ve uyarmışsın değil mi?
Almasaymış o zaman. Sen elinden geleni yapıp işlemi kurtarmaya çalışmadın mı? Eee daha ne diye zararını ödüyorsun.
Kazanç elde etseydi, karın yüzde onunu sana verecek miydi?
Ohh ne ala benimde birikmiş biraz param var, ben senle bu işe girerim. 0 risk. Kaybedersen ana parayı geri ödeyen enayi bir Broker buldum. YAŞASIN
Üstelik ben de enayiyim, kazanırsam /20 veririm.
2)sen ona hayır gelmediğini düşünüyorum diyorsun, adam hayır için para dağıtıyor.
Pardon ama adam ya yalan söylüyor, yok öyle bişey kaybını senin yüzüne vurabilsin diye blöf yapmış, sende yemişsin.
Yada Tanrı' yı (inandığı neyse işte) kandırmaya çalışacak kadar ikiyüzlü.
"Ha hayır gelmeyeceğini mi düşünüyorsun. Hmmm dur madem, ben iki hayır işleyim de kazancım olsun."
3) sana jeep inden bahsediyor, görüyorsun, falan, sattım diyor, sonra seni eve bırakıyım jeeple geldim diyor.
4) sana artık eskisi gibi hisler beslemiyorum diyor,
sen ayrılalım seni hiç rahatsız etmem, parayı da öderim diyorsun, o bu işe yanaşmıyor. Neden bulmuş senin gibi kazı, yolmayı düşündüğü meblaya ulaşmadan, seni bırakmak istemiyor.
5) parayı akrabalarıma dağıtım diyor, ama daha önceden düğüne davet edeceğini söylemesine rağmen seni davet etmiyor.
Çünkü akrabalar orada. Foyası çıksın istemiyor!
Son olarak bu adam sana sürekli yalancılıkla suçluyor. Çünkü anlattığına göre, kendisi yalancının en önde gideni.
Aklını başına al!
Bu kadarı da fazla. Ohhh ne ala hem gönlünün derdini anlatacak, bir ilişki yaşayacak, hem maddi olarak sömürecek, üstüne bir de yalancılıkla itham edecek....
Haklısınız, koç erkeğinin zor olduğunu bile bile bulaşmış oldum onunla böyle bir konuya. Gönül bazne ferman dinlemiyor. Çok teşekkür ederim.Bırak şu soğan erkeğini allahaşkına .Mühendismiş .Bir gr akıl olsa sizin uyarınıza rağmen kabul ettiği komisyona güvenerek etrafa dağıtmaz ki dağıttığı da meçhul .Sırf size psikolojik baskı yapmak için uydurmuştur .Koç erkeğinden de uzak dur ayrıca
Bitirmek istemiyrmuş, eskisi gibi olurmuymuşuz mutlu. Ama tabi bunları tersleme modunda yazıyor. 2 gündür görüşmiyorum. Görüşemyeceğim de. Böyle daha iyiyim. Ama gönderdiğim bedel içinde kanuni olarak işşemleri yapacağım. Biraz kendime geleyim. 2 gün dür alçaltıcı söz laf veya küçük düşürücü bir söz duymadığım için daha iyiyim. Ama pazartesi doktora gideceğim.Birincisi seni sevmiyorum hislerim değişti yalancısın dedikten sonra hangi lafı dolandırıp ayrılmama eşiğine getiriyor merak ettim bunları dedikten sonra nasıl bi cümle kuruyor da ayrılmanıza engel oluyor??Çünkü bunları dedikten sonra diyeceği her şey önemsizleşiyor da.
İkincisi sevgilinde olsa nişanlında olsa o işe girme dedin gireceğim dediyse sen bilirsin ben karışmam sonucu beni ilgilendirmez diyip geçin. Kendi isteği ile girdiği iş olumsuz oldu diye siz neden para ödüyorsunuz hemde az bi meblağ da değil? Neden hiç ödemesem mi ayrımına düşmüyorsunuz az da değil 30000 ya ay çok şaşkınım valla
Birincisi seni sevmiyorum hislerim değişti yalancısın dedikten sonra hangi lafı dolandırıp ayrılmama eşiğine getiriyor merak ettim bunları dedikten sonra nasıl bi cümle kuruyor da ayrılmanıza engel oluyor??Çünkü bunları dedikten sonra diyeceği her şey önemsizleşiyor da.
İkincisi sevgilinde olsa nişanlında olsa o işe girme dedin gireceğim dediyse sen bilirsin ben karışmam sonucu beni ilgilendirmez diyip geçin. Kendi isteği ile girdiği iş olumsuz oldu diye siz neden para ödüyorsunuz hemde az bi meblağ da değil? Neden hiç ödemesem mi ayrımına düşmüyorsunuz az da değil 30000 ya ay çok şaşkınım valla
kocam koç ve birkaç erkek arkadaşım koç.Haklısınız, koç erkeğinin zor olduğunu bile bile bulaşmış oldum onunla böyle bir konuya. Gönül bazne ferman dinlemiyor. Çok teşekkür ederim.
Evet koç burcu zor oluyor. Herşeyin iyisini ve doğrusunu o bilir.kocam koç ve birkaç erkek arkadaşım koç.
Peki 2 gundur oda aramiyor mu seni[/QUOTE
Ona benzer ama Bank asya nın hisse değerleri ile ilgili yapılan işlem ve biliyorsunuz spk ve devlet ağustos sonu itibariyle tüm işlem yetkisini iptal etti bank asya nın. Ben üstüme düşen herşeyi yaptım ama sonuçta bir noktaya kadar. Olmayınca olmuyor.Meblağ nekadardı ?
Ve forex tarzı bişey mi bu ki iptal oldu ?
İşlem tutarı çok yüksekti yapılan . Komisyon kısmı 100.000 tl ye yakındı yüzdesel olarak.Meblağ nekadardı ?
Ve forex tarzı bişey mi bu ki iptal oldu ?
İşlem tutarı çok yüksekti yapılan . Komisyon kısmı 100.000 tl ye yakındı yüzdesel olarak.
Yoo o 70.000 tl birikmiş parası varmış. Onu akrabalarına hayır diye dağıtmış. 30.000 tl civarı ödedim.Yani 100 000 mi ödiyceksin ?
Delirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?