- 10 Ekim 2014
- 31.902
- 142.904
- 798
- Konu Sahibi pinklove34
-
Banada dolandiriyo gibi geldi borsa isleri hic bi zaman kesin olmaz bunuda az cok bilir herkes kizda demis zaten ve kimse komisyona bel baglayip 70milyar dagitmaz etrafa hem ne belli verdigi kizda iyi niyetli oduyor dedigi rakami acidim yazikSeni dolandırmadığına emin misin?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Biran önce bu durumun içinden çıkmak istiyorum. Psikolojim bozuldu, yarattığı etkilerden yaptığı baskılardan. Şuanda zaten tersliyor son 20 gündür ödeme yapmadım. Ama yapacağım dedim. Ancak parayı görünce yumuşayacak. Eskisi gibi değilmiş bana hisleri dün bana bunu yazdı telefonda. 3 gündür bn artık bitirelim diyorum onada yanaşmıyor. Onun yardım yaptığına dair hiçbir belge görmedim ama benim dekontlarım var. Birde bir erkekle para konularına girilmesi hemde sevdiğin biriyle yanlış bence. Benim hatam bu oldu. İlaç da kullanamıyorum yapım itibariyle doktora gideceğim . Psikolojim bozuldu. Tüm dengem ters düz oldu.Banada dolandiriyo gibi geldi borsa isleri hic bi zaman kesin olmaz bunuda az cok bilir herkes kizda demis zaten ve kimse komisyona bel baglayip 70milyar dagitmaz etrafa hem ne belli verdigi kizda iyi niyetli oduyor dedigi rakami acidim yazik
Banada dolandiriyo gibi geldi borsa isleri hic bi zaman kesin olmaz bunuda az cok bilir herkes kizda demis zaten ve kimse komisyona bel baglayip 70milyar dagitmaz etrafa hem ne belli verdigi kizda iyi niyetli oduyor dedigi rakami acidim yazik
Başka para verme artık canım. Gerçekse bile kendi aptallığının cezasını çeksinÇok teşekkür ederim yorumunuz için. Biran önce bu durumun içinden çıkmak istiyorum. Psikolojim bozuldu, yarattığı etkilerden yaptığı baskılardan. Şuanda zaten tersliyor son 20 gündür ödeme yapmadım. Ama yapacağım dedim. Ancak parayı görünce yumuşayacak. Eskisi gibi değilmiş bana hisleri dün bana bunu yazdı telefonda. 3 gündür bn artık bitirelim diyorum onada yanaşmıyor. Onun yardım yaptığına dair hiçbir belge görmedim ama benim dekontlarım var. Birde bir erkekle para konularına girilmesi hemde sevdiğin biriyle yanlış bence. Benim hatam bu oldu. İlaç da kullanamıyorum yapım itibariyle doktora gideceğim . Psikolojim bozuldu. Tüm dengem ters düz oldu.
Olay ağustos ayı ortaları gibi oldu komisyon işlemleri. Ben eylül ve ekim başlarında ödedim.siz bu 30bini son 2-3 ayda mı ödediniz kendisine?
Bide psikolojimi bozuyor. Ona hedeflerimden bahsetmiştim. Mali müşavirim sürem dolunca yeminli mali müşavirlik sınavlarına gireceğim başka hedeflerim de var. Maneviyatım güçlübenim. Bana diyor ki Maneviyatım güçlü diyorsun ama ben sana hakkımı sana helal etmiyorum. Hedeflerinden önce insanların hakkını almamayı öğren. Sen yalancı ve düzenbazsın diyor. Ben ondan sadece sevgi bekledim. Tek bir kuruşunu yemedim yemem de. Şükür halime.Başka para verme artık canım. Gerçekse bile kendi aptallığının cezasını çeksin
Bu kadar parayı seven bir adamın böyle bir hayır yapacağına pek de inanamıyorum. Görmedim çünkü. Bir ara hayır için kuzenine aldığı arabayla kuzeni kaza yapmış, babası da kızmış bunu söylemişti. Sonuçta kendi akrabalarına hayır yaptı ben tek kuruş almadım. İnsan aşık olunca gözü kör oluyor.Aynen katılıyorum. Salak mı bu adam geleceği belli bile olmayan bir para için elindeki parasını dağıtsın.
iyi kazanıyosunuz demekki maşallah benim için bayaaa büyük miktar bunlarOlay ağustos ayı ortaları gibi oldu komisyon işlemleri. Ben eylül ve ekim başlarında ödedim.
Sana ne hakkı geçmişte helal etmiyormuş dangalağa bak ya. Sen üzerine düşeni yapıp uyarmışsın teşvik etmemişsin ya. Geçicek bu ayakları. Aklı sıra kendi pisliğini örtmek için senin maneviyatını kullanıyor. Hiç psikolojini bozma. Dua et Allaha böyle tez vakitte gösterdiği için yüzünü.Bide psikolojimi bozuyor. Ona hedeflerimden bahsetmiştim. Mali müşavirim sürem dolunca yeminli mali müşavirlik sınavlarına gireceğim başka hedeflerim de var. Maneviyatım güçlübenim. Bana diyor ki Maneviyatım güçlü diyorsun ama ben sana hakkımı sana helal etmiyorum. Hedeflerinden önce insanların hakkını almamayı öğren. Sen yalancı ve düzenbazsın diyor. Ben ondan sadece sevgi bekledim. Tek bir kuruşunu yemedim yemem de. Şükür halime.
Senin sucun yok suan kendisi haram para yiyor elindekileri dagitmasini sen solemedin ki bence oyle bisey bile olmadigini dusunuyorum bosuna odedin adam dolandirici resmen cetincevize catacakti var ya dunya kac biucak gosterirlerdi ona birak 30milyar 1lira vermezdi bulmus seni soyuyorBide psikolojimi bozuyor. Ona hedeflerimden bahsetmiştim. Mali müşavirim sürem dolunca yeminli mali müşavirlik sınavlarına gireceğim başka hedeflerim de var. Maneviyatım güçlübenim. Bana diyor ki Maneviyatım güçlü diyorsun ama ben sana hakkımı sana helal etmiyorum. Hedeflerinden önce insanların hakkını almamayı öğren. Sen yalancı ve düzenbazsın diyor. Ben ondan sadece sevgi bekledim. Tek bir kuruşunu yemedim yemem de. Şükür halime.
Görüşmelerimiz oluyor du ama kendi işi olduğu için genelde şehir dışına çıkyordu personeliyle santral yapımı için. Ekim in 19 unda kardeşinin düğünü vardı beni çağırmadı, bu olaylardan önce çağıracağım diyordu. Düğünden sonra da kendi ailesiyle benim ailem tanışacaktı. Ama kısmet olmadı. Sonuçta benim hatam, hiç böyle bir konuyu açmamalıydım.Bu arada bu nasıl sevgililik ki sadece mesajla yüzyüze kahve icmeyle falan yürüyor o da bana ilginç geldi.
Ediyorum Rabbime dua hemde çok. Öyle huzur buluyorum, ama doktora gitmem lazım. Ters düz oldum resmen.Sana ne hakkı geçmişte helal etmiyormuş dangalağa bak ya. Sen üzerine düşeni yapıp uyarmışsın teşvik etmemişsin ya. Geçicek bu ayakları. Aklı sıra kendi pisliğini örtmek için senin maneviyatını kullanıyor. Hiç psikolojini bozma. Dua et Allaha böyle tez vakitte gösterdiği için yüzünü.
Senin sucun yok suan kendisi haram para yiyor elindekileri dagitmasini sen solemedin ki bence oyle bisey bile olmadigini dusunuyorum bosuna odedin adam dolandirici resmen cetincevize catacakti var ya dunya kac biucak gosterirlerdi ona birak 30milyar 1lira vermezdi bulmus seni soyuyor
Çok teşekkür ederim. Bende böyle düşünüyorum artık. Sadece para için. Dün mesajında artık bana karşı eskisi gibi olmadığını belirtmişti. Bitirelim dedim, kabul etmedi. Lafları öyle dolandırıyor ki nevrim şaşıyor resmen.Bence ayrılırsanız parayı ödemeyi kesersiniz diye ayrılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?