Erkek arkadaşım ile ilgili yardım rica ediyorum.

Seni dolandırmadığına emin misin?
Banada dolandiriyo gibi geldi borsa isleri hic bi zaman kesin olmaz bunuda az cok bilir herkes kizda demis zaten ve kimse komisyona bel baglayip 70milyar dagitmaz etrafa hem ne belli verdigi kizda iyi niyetli oduyor dedigi rakami acidim yazik

Banada dolandiriyo gibi geldi borsa isleri hic bi zaman kesin olmaz bunuda az cok bilir herkes kizda demis zaten ve kimse komisyona bel baglayip 70milyar dagitmaz etrafa hem ne belli verdigi kizda iyi niyetli oduyor dedigi rakami acidim yazik
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Biran önce bu durumun içinden çıkmak istiyorum. Psikolojim bozuldu, yarattığı etkilerden yaptığı baskılardan. Şuanda zaten tersliyor son 20 gündür ödeme yapmadım. Ama yapacağım dedim. Ancak parayı görünce yumuşayacak. Eskisi gibi değilmiş bana hisleri dün bana bunu yazdı telefonda. 3 gündür bn artık bitirelim diyorum onada yanaşmıyor. Onun yardım yaptığına dair hiçbir belge görmedim ama benim dekontlarım var. Birde bir erkekle para konularına girilmesi hemde sevdiğin biriyle yanlış bence. Benim hatam bu oldu. İlaç da kullanamıyorum yapım itibariyle doktora gideceğim . Psikolojim bozuldu. Tüm dengem ters düz oldu.

Aynen katılıyorum. Salak mı bu adam geleceği belli bile olmayan bir para için elindeki parasını dağıtsın.

Başka para verme artık canım. Gerçekse bile kendi aptallığının cezasını çeksin

ayy bu milletti yola yola açmış olmasın o şirketi.bu işte bu tahaflık varya o kadar para konusnda gözü aç olan insan millete para mı saçar.cnm sen belge görmeden ne diye inanıyorsun bu adama bu senden para kopartmak adını sana yalancı diyor yüzüne vuruyor bilmem ne ayy g.zekalı hadi öyle bile olmasa zorla mı yaptrdın sen ona bunları sinir oldumya

Başka para verme artık canım. Gerçekse bile kendi aptallığının cezasını çeksin
Bide psikolojimi bozuyor. Ona hedeflerimden bahsetmiştim. Mali müşavirim sürem dolunca yeminli mali müşavirlik sınavlarına gireceğim başka hedeflerim de var. Maneviyatım güçlübenim. Bana diyor ki Maneviyatım güçlü diyorsun ama ben sana hakkımı sana helal etmiyorum. Hedeflerinden önce insanların hakkını almamayı öğren. Sen yalancı ve düzenbazsın diyor. Ben ondan sadece sevgi bekledim. Tek bir kuruşunu yemedim yemem de. Şükür halime.

Bu arada bu nasıl sevgililik ki sadece mesajla yüzyüze kahve icmeyle falan yürüyor o da bana ilginç geldi.

Aynen katılıyorum. Salak mı bu adam geleceği belli bile olmayan bir para için elindeki parasını dağıtsın.
Bu kadar parayı seven bir adamın böyle bir hayır yapacağına pek de inanamıyorum. Görmedim çünkü. Bir ara hayır için kuzenine aldığı arabayla kuzeni kaza yapmış, babası da kızmış bunu söylemişti. Sonuçta kendi akrabalarına hayır yaptı ben tek kuruş almadım. İnsan aşık olunca gözü kör oluyor.

Sana ne hakkı geçmişte helal etmiyormuş dangalağa bak ya. Sen üzerine düşeni yapıp uyarmışsın teşvik etmemişsin ya. Geçicek bu ayakları. Aklı sıra kendi pisliğini örtmek için senin maneviyatını kullanıyor. Hiç psikolojini bozma. Dua et Allaha böyle tez vakitte gösterdiği için yüzünü.

Senin sucun yok suan kendisi haram para yiyor elindekileri dagitmasini sen solemedin ki bence oyle bisey bile olmadigini dusunuyorum bosuna odedin adam dolandirici resmen cetincevize catacakti var ya dunya kac biucak gosterirlerdi ona birak 30milyar 1lira vermezdi bulmus seni soyuyor

Bu arada bu nasıl sevgililik ki sadece mesajla yüzyüze kahve icmeyle falan yürüyor o da bana ilginç geldi.
Görüşmelerimiz oluyor du ama kendi işi olduğu için genelde şehir dışına çıkyordu personeliyle santral yapımı için. Ekim in 19 unda kardeşinin düğünü vardı beni çağırmadı, bu olaylardan önce çağıracağım diyordu. Düğünden sonra da kendi ailesiyle benim ailem tanışacaktı. Ama kısmet olmadı. Sonuçta benim hatam, hiç böyle bir konuyu açmamalıydım.

Ediyorum Rabbime dua hemde çok. Öyle huzur buluyorum, ama doktora gitmem lazım. Ters düz oldum resmen.

Seni sevmediğini söylemiş, ve hakaret ediyor, hatanı büyütüp yüzüne vuruyor niye boşandığı belli gibi

Bence burda verimli fikir alışverişleri oluyor. Arkadaşların dediği gibi dolandirilmis olmanız da bir ihtimal.
Ortak bi sorumlulugun sonucu sizon üstünüze kalmış. Bir iliskinin daha en baştan böyle konularla yipranmasi hayra alamet değil
ALLAH hakkınızda doğru olanı gösterir inşallah.

Bence de haram yiyor. Son 20 gündür ödeme yapmıyrum zaten, öyle böyle görüşmeleri. Son bir haftadır artık iyice şey oldu nasıl diyeyim, böyle küçük görmeler, terslemeler. Bitirelim diyorum onada yanaşmıyor. Ama arayış içerisinden olduğunun da farkındayım. Rabbim hakkımda hayırlısını eylesin. Hep böyle dua ediyorum

Bence ayrılırsanız parayı ödemeyi kesersiniz diye ayrılmıyor.
Çok teşekkür ederim. Bende böyle düşünüyorum artık. Sadece para için. Dün mesajında artık bana karşı eskisi gibi olmadığını belirtmişti. Bitirelim dedim, kabul etmedi. Lafları öyle dolandırıyor ki nevrim şaşıyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…