• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım hediye almıyor

every1415

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
53
10
3
arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra 1. senemize gireceğiz ama 1 senedir bi çiçek, bileklik vs. her neyse alıp geldiğini görmedim
hesabı çoğunlukla o öder bende altında kalmam açıkçası bi seyleri öderim
parasını yeme niyetinde değilim zaten çoğu şeyi ailemden görüyorum ama
bi jesttir hani yinede sevdiğin kadına bi çiçek kopartıp getirebilirsin diye düşünüyorum
önceki ilişkimde alışık olduğum bi durum oldugu icin daha cok zorlanıyorum
sürekli hediyelere boğuyodu beni karşımdaki insan. kıyaslama yapmak istemiyorum fakat durum böyle
bi erkek neden hediye almaz anlamlandıramıyorum
parası işi gücü yerinde, kendine ailesine arkadaşlarına bi seyler yapıyor yani
önceki ilişkisinde de baya bi sey yaptığını öğrendim maalesef pişman olmuş olabilir ama ben o insan değilim öyle de bi durum var
aklıma bana daha az değer vermesi ve sevmesinden başka bi şey gelmiyor açıkçası
belki adım bekliyodur, alıştırabilirim diye yılbaşında hediye aldım gittim fakat karşılığını göremedim hiçbi şekilde
hatta bikaç kere de alenen kendim istedim yani yerin dibine girdim ama belki söylemem gerekiyordur diye düsündüm cünkü
buna rağmen de yine almadı
bi erkek neden hediye almaz?
bii erkeğe nasıl hediye aldırılır? Yani taktiklere vs cok inanmam ama izlemem gereken bir yol var mı?
esasen ilişkimi böyle bi sebepten bitirmek istemem fakat cebinde akrep varsa bu ileri dönemlerde de beni zorlayacak(nişan,evlilik boyutunda)
ne yapmam lazımm lütfen yardım edin :(

bir yıldır kendisine anahtarlik bile almayan erkegi hala koluna takip sevgilim diye gezdiren kadinin hic sucu yok mu sence?
bunca ozensizlik senin icin normal ki hala ayrilmamissin. bence birinci seneni bekle, yine özensiz, umursamaz davranip elini sallaya sallaya gelirse gün biterken ayril kurtul

Cevap aslında yazdığın postta gizli. Eski sevgililerine yaptığını neden sana yapmıyor sence?
Birine hediye almak mükemmel bir şey, alırken mutlu olursun, verirken de o mutlu olur. Böyle bir şeyi senden neden esirgiyor?
Erkekler çok sevdikleri kadınlara para harcıyorlar ya. Maddiyatta cimri olanın sevgisi de cimri oluyor.

arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra 1. senemize gireceğiz ama 1 senedir bi çiçek, bileklik vs. her neyse alıp geldiğini görmedim
bi jesttir hani yinede sevdiğin kadına bi çiçek kopartıp getirebilirsin diye düşünüyorum
sürekli hediyelere boğuyodu beni karşımdaki insan. kıyaslama yapmak istemiyorum fakat durum böyle
önceki ilişkisinde de baya bi sey yaptığını öğrendim maalesef pişman olmuş olabilir ama ben o insan değilim öyle de bi durum var
belki adım bekliyodur, alıştırabilirim diye yılbaşında hediye aldım gittim fakat karşılığını göremedim hiçbi şekilde
hatta bikaç kere de alenen kendim istedim yani yerin dibine girdim ama belki söylemem gerekiyordur diye düsündüm cünkü
bii erkeğe nasıl hediye aldırılır? Yani taktiklere vs cok inanmam ama izlemem gereken bir yol var mı?
esasen ilişkimi böyle bi sebepten bitirmek istemem fakat cebinde akrep varsa bu ileri dönemlerde de beni zorlayacak(nişan,evlilik boyutunda)
Ayni konuyu açtım burda birkaç gün önce. 10 yıllık evliyim ve ne sevgiliyken nede evliliğim boyunca kendisi düşünüpte bana hediye almadı. Keşke sevgiliyken bu durumu önemseseydim diyorum şimdi. Baştan böyle alıştığı için böyle devam ediyor çünkü.

Ben çevremde full erkekle büyüdüm kuzenlerim abim arkadaşlarım vs ve bunların yaptıklarını gördüm bi erkek sevmiyorsa değer vermiyorsa parasını harcamaz 1 senedir hiç mi sevgililer günü doğum günü olmadı? Cimri erkek sevgiden de cimridir. 1 senedir sana düşünüp 1 şey almayan adama harcama zamanını. Mesela beraber bir avmye gittiniz orada bir şeyler aldın bunu gidip ben ödeyeyim demesi lazım. Aklına gelip sana bir şey alması lazım. Hiiiç parayla mı belli demeyin evet parayla belli günümüzün çoğunu para harcamaya ayırıyoruz vakit emek her şey gidiyor ve bu zor elde edilen bir şey. Bunu sevdiğine harcamıyorsa sevmiyordur. Ayrıca nereye kadar isteyeceksin bu daha kötü.

1 yıl boyunca o size tek bir hediye bile almadı, siz de ona yalnızca yılbaşında bir tek hediye mi aldınız?

Her ilişkide hediyeleşme olmak zorunda değil. Siz talepde bulunmuşsunuz ancak ama kendiniz de bir şey almamaışsınız. Hesapları da çoğunlukla o öder diyorsunuz. Maddi olarak karşılıklı hareket ettiğinizi size düşündüren nedir? Belki adam maddi olarak kullanıldığını düşünüyor ve ona göre hareket ediyor.

Ben çevremde full erkekle büyüdüm kuzenlerim abim arkadaşlarım vs ve bunların yaptıklarını gördüm bi erkek sevmiyorsa değer vermiyorsa parasını harcamaz 1 senedir hiç mi sevgililer günü doğum günü olmadı? Cimri erkek sevgiden de cimridir. 1 senedir sana düşünüp 1 şey almayan adama harcama zamanını.
bu yazdıklarına kesinlikle katliyorum
Mesela beraber bir avmye gittiniz orada bir şeyler aldın bunu gidip ben ödeyeyim demesi lazım.
ama su kisim ne alaka ya
sevgiliyle avmde kadin magazasi mi gezilir? hadi gezildi bir sey begenildi kasada adama mi kitlenir? bu islerin usulü buysa da ben bilmiyorsam adamin ödeme ihtimalini bile bile kiyafetler alınıp da kendi giyinecegin kiyafete sponsor mu bulunur?
cok sacma geldi bana
sadece instada komik olmayan reelslerde görüyordum bu sevgilinin alışverişini odeyen adam hikayesini. KKda gercek oldugunu okudukca sasiriyorum.

bu yazdıklarına kesinlikle katliyorum

ama su kisim ne alaka ya
sevgiliyle avmde kadin magazasi mi gezilir? hadi gezildi bir sey begenildi kasada adama mi kitlenir? bu islerin usulü buysa da ben bilmiyorsam adamin ödeme ihtimalini bile bile kiyafetler alınıp da kendi giyinecegin kiyafete sponsor mu bulunur?
cok sacma geldi bana
sadece instada komik olmayan reelslerde görüyordum bu sevgilinin alışverişini odeyen adam hikayesini. KKda gercek oldugunu okudukca sasiriyorum.
Mağazalar kadın erkek diye mi ayrılıyor beraber bir şey bakarken gördüğün bir şeyi de aşkım bu sana yakışır diyip alması gerekiyor bence. Tüm alışverişi kitle demiyorum. Bir yerde gezerken hediyelik eşya dükkanında durup bakmıyor musun ne bu diye. Onun teklif etmesi ve senin yok ben öderim demen lazım. o adamın cimri olmadığını göstermesi lazım. Öğrenci de değillermiş

Mağazalar kadın erkek diye mi ayrılıyor beraber bir şey bakarken gördüğün bir şeyi de aşkım bu sana yakışır diyip alması gerekiyor bence. Tüm alışverişi kitle demiyorum. Bir yerde gezerken hediyelik eşya dükkanında durup bakmıyor musun ne bu diye. Onun teklif etmesi ve senin yok ben öderim demen lazım. o adamın cimri olmadığını göstermesi lazım. Öğrenci de değillermiş
bilmem, 13 yildir bilfiil birileriyle aşk yaşıyorum hic sevgilimle acil bir ihtiyacimiz yoksa avmde magaza gezmedim, denediğim - aldigim seye "bunu ben odeyeyim" denip kasaya da gidilmedi.
sevgiliyle magaza gezme adeti olan biri olsam ve böyle bir sey basima bir kere gelse ikincide rahat rahat gezemem, ya da begendigim seyi "aaa tatliymis" diye gösteremem 😅
bence kibar bir davranis değil. Ama herkesin iliskisi farkli. Konu sahibi mesela agziyla hediye istemis, bugun acilan bir baska konudaki kiz agziyla para istemis buluşmaya gitmek icin...
onlar ne kadar sacma geliyorsa avmde gezip kasada hesabi erkege odetmek de o kadar sacma geliyor bana.

bilmem, 13 yildir bilfiil birileriyle aşk yaşıyorum hic sevgilimle acil bir ihtiyacimiz yoksa avmde magaza gezmedim, denediğim - aldigim seye "bunu ben odeyeyim" denip kasaya da gidilmedi.
sevgiliyle magaza gezme adeti olan biri olsam ve böyle bir sey basima bir kere gelse ikincide rahat rahat gezemem, ya da begendigim seyi "aaa tatliymis" diye gösteremem 😅
bence kibar bir davranis değil. Ama herkesin iliskisi farkli. Konu sahibi mesela agziyla hediye istemis, bugun acilan bir baska konudaki kiz agziyla para istemis buluşmaya gitmek icin...
onlar ne kadar sacma geliyorsa avmde gezip kasada hesabi erkege odetmek de o kadar sacma geliyor bana.
Vaaaaaaaayy ne farklısın sen öyle. Ülkede çoğu insanın date anlayışı avm gezmek. Gidince görüyorum el ele gezen çiftleri. yetişkin insanlarda dışarı çıkacağı zaman kısıtlı malum iş güç. Böyle olunca beraber alışverişe de gidilir. Ben kız arkadaşlarımla da buluşunca ihtiyacım varsa mağaza gezerim. Aldığı bir şey varsa öderim. Kasiyerlik yaparken bu tartışmaya giren çok çift oluyordu kasada kart uzatan erkekler yaa git ben öderim diyen kızlar. Aa tatlıymış diye göstermeye gerek yok. Ben kocamla sevgiliyken ona isteyip bir şey aldırmadım hiç ama beraber bir yere gitmişsek sokakta satıcı vs varsa dikkatimi çekeni alırdı. Yine alışverişe gidince kendine bir şey alırken aa bak bu sana yakışıyo derdi alırdı. Önemli olan o teklifi etmesi. Yoksa git sevgiline sephorayı dağıt oradan zara yeni sezonu aldırt demiyorum.

Benim de eşim hiç hediye almaz. Bende dün bu konuyu açmayı düşünüyordum benzer konu geldi madem burdan yazayım. Eşim çok ilgilidir her gün sevdiğini dile getirir sık sık temas eder sarılır ama hediye çiçek vs almaz hiç. 4 senelik evliyim 2 kere sadece çiçek getirdiğini gördüm. Hediye ise hiç.. Bazen bende takiliyorum bu duruma gerçekten ama bunun dışında ilgisini sevgisini başka şekilde ifade eder mesela sevdiğim meyveyi görse ben seviyorum diye alır getirir zor zmanlarımda maddi manevi yanımda olur . Sevgisini hep dile getirir ama hediye vs yok.. Kabullenmeye çalışıyorum arada şeytan bu yönünden dolayı uğraşıyor ama mükemmel kimse yok elbette bu da benim eşimin eksik tarafı eksik sayılırsa 🤷‍♀️

Back
X