• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasım hakkında şüphelerim var

bebebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
3
0
86
Ankara
mrb arkadaşlar
erkek arkadaşımla beraberiliğimizin başlarında onun benim bi arkadasımdan hoşlanmış olduğundan şüpheleniyorum.
sevgilimi gerçekten seviyorum ve o da benş seviyor. birlikteliğimiz 1 yılını doldurmak üzere ama ilk ayımız içinde yaşadığım bi olayı aklımdan çıkaramıyorum. benim bir kız arkadasım onun arkadaslarından birini kendisiyle tanıştırabileceğimi sormuştu. biz de erkek arkadasımla beraber adaylar hakkında gayet samimi ve espirili bi şekilde konuşuyoduk. o olur bu olmaz falan iş uzayınca sevgilim dedi ki "" o zaman onu ben kuma olarak alayım bari"" . sonrA ben de arkadasımla konuşurken bu espiriyi ona da anlattım. onun da espiri olarak karşılayıp gülcek sandım. o da beni ne zannediyo kuma olurmuyum ben bu ne biçim şaka diye sinirlendi. bence o senin üzerinden bana teklif yollamış diyerek kafamı karıştırdı. daha sonra onları karşılaşabilcekleri bi yerde buluşturdum. yakın bi zaman geçmesine ve arkadasımın hala sinirli olmasına rağmen ikiside sanki hiç bişey olmamış gibi konuşup gülüştüler. hatta benimki bi yazıyı okuyabilmek için kızın elini ittirmek için ona dokunduğunu öğrendim ve kız da benim elime dokundu bence benden hoşlanıyo diye beni şüphelendirdi.
daha sonra o kızın görebileceği bi ortamda elimden tutmamıştı. gerçi bi kere de tutmuştu. aradan 8-9 ay geçmesine rağmen ve birbirimizi sevmemize rağmen bu olay aklımdan çıkmıyo. acaba gerçekten o aralar ondan hoşlanıyo muydu??? bunu nasıl kanıtlayabilirim. eğer böyle bişey olmuşsa bana bu güne kadar yalan söylemiş sayarım ve ondan ayrılırım. evlenmeyi düşünebileceğim biri ama içimde bişey var.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence sorun erkek arkadaşında değil kız arkadaşında

onun yerinde ben olsam bende gülerdim öyle bir lafa senin üzerinden bana teklif gönderiyor ne demek hayatta aklıma gelmez bunu söylemek

aradan 8 ay 9 ay geçmiş.bir şeyler olsaydı bir şekilde ortaya çıkardı..
hem kız arkadaşınız o şakaya karşılık ciddi bir tepki vermiş.
belki şaka anında senı kızdırmak ıstemışte olabilir sevgilin
yınede erkektir yakın takipte ol bence....

valla ben erkek arkadaşında bi yanlışlık görmedim şaka yapmış sadece
ama kız arkadaşın bu olaya seninleyken bana teklif yollamış diyo, çok kızıyor falan, gayet saçamalamış, ben buna kişi kendinden bilir işi derim anca, (bence erkek arkadaşından hoşlanmış olan kız arkadaşın)
sonrada erkek arkadaşınla sanki o kızan sinirlenen o değilmiş gibi normal bi konuşmaya girmiş
bence kafay takılcak bi mevzu değil, unut gitsin ama o kız arkadaşınla mesafeli ol derim
:hulya:

mrb arkadaşlar
erkek arkadaşımla beraberiliğimizin başlarında onun benim bi arkadasımdan hoşlanmış olduğundan şüpheleniyorum.
sevgilimi gerçekten seviyorum ve o da benş seviyor. birlikteliğimiz 1 yılını doldurmak üzere ama ilk ayımız içinde yaşadığım bi olayı aklımdan çıkaramıyorum. benim bir kız arkadasım onun arkadaslarından birini kendisiyle tanıştırabileceğimi sormuştu. biz de erkek arkadasımla beraber adaylar hakkında gayet samimi ve espirili bi şekilde konuşuyoduk. o olur bu olmaz falan iş uzayınca sevgilim dedi ki "" o zaman onu ben kuma olarak alayım bari"" . sonrA ben de arkadasımla konuşurken bu espiriyi ona da anlattım. onun da espiri olarak karşılayıp gülcek sandım. o da beni ne zannediyo kuma olurmuyum ben bu ne biçim şaka diye sinirlendi. bence o senin üzerinden bana teklif yollamış diyerek kafamı karıştırdı. daha sonra onları karşılaşabilcekleri bi yerde buluşturdum. yakın bi zaman geçmesine ve arkadasımın hala sinirli olmasına rağmen ikiside sanki hiç bişey olmamış gibi konuşup gülüştüler. hatta benimki bi yazıyı okuyabilmek için kızın elini ittirmek için ona dokunduğunu öğrendim ve kız da benim elime dokundu bence benden hoşlanıyo diye beni şüphelendirdi.
daha sonra o kızın görebileceği bi ortamda elimden tutmamıştı. gerçi bi kere de tutmuştu. aradan 8-9 ay geçmesine rağmen ve birbirimizi sevmemize rağmen bu olay aklımdan çıkmıyo. acaba gerçekten o aralar ondan hoşlanıyo muydu??? bunu nasıl kanıtlayabilirim. eğer böyle bişey olmuşsa bana bu güne kadar yalan söylemiş sayarım ve ondan ayrılırım. evlenmeyi düşünebileceğim biri ama içimde bişey var.

bu kızın "bence" den başka bildiği bir kelime var mı sorsana kaydirigubbakcemile2

bana yandan baktı kesin benden hoşlanıyo, ay bu oğlan beni deli gibi seviyo...kaydirigubbakcemile3

erkeklere güven olur mu, hayırguclubacismile

kızlara güven olur mu , hayır hayır
:olmaz:

gözünü dört aç yine de aldatılma olsa bile enayi yerine konulmayasınsempatiksalakcinni

kız arkadasını guvenme ..
gercek arkadassa zaten sana " elıme dokundu,bana teklıf gonderdı " gıbı cunlelerı kurmazdı..kız arkadasını bence yanlıs seçmıssın..ona bu yetkıyıde verme zaten..erkek arkadasın hakkında neden rahat yorumlar yapıyor acaba..

bence erkek arkadasın deilde kız arkadasından şüphelenmelisin

erkek arkadaşını bilemicem ama kız arkadaşınla ilgili şüphelerini sakın gözardı etme ...

ben o kız arkadaşımı saçından tuttuğum gibi bi duvara vururum feleği şaşar.erkek arkadaşımada bişey demem kıskandığımı düşünmesin diye!

kız ark ın sana bunları sölerken sen ne dedin merak ediyorum.susmuş olmamanı ümit ederim ama...

arkadaş mı dedin sen bi de o kıza..
senden de erkek arkadaşından da uzak dursun bundan sonra içten pazarlıklıı yasakkelime

ilişkini bole seyler dusunerek geçirme canım,bence bazı seylerı cok buyutuyorsun,senın en bastakı hatan arkadasının oyle bı cumle kurmasına ızın wermek olmuş zaten.Neyse artık yapmıssın bı hata bundan sonra bu olayı unut gıtsın.Cok aklına takıldıysa erkek arkadasınla konusmanı onerırım,çiftler arası güven cok onemlıdır bence..

Birincisi erkek arkadasim, en yakin arkadaslarimdan icin "onuda kuma olarak ben alayim" dese onun gözünü oyardim.:mymeka:
Sakasina bile gelemem.:olmaz:
Kötü niyetle söylemedi diyelim hadi, bu olayi gecelim neyse..
En önemlisi o ayari bozuk kiz arkadasindan uzak durup, iliskini derhal kesmeni tavsiye ederim.
"Senin erkek arkadasin bence benden hoslaniyor" demek ne demek yahu?
Sen kac yasindasin? Cok iyi niyetli bir kizcagiza benziyorsun. Kiz arkadasindan hic süphelenmemissin.
Hadi süphelenmedin sinirdemi olmadin?
Uzak durmalisin o kizdan.yasakkelime

Valla güzelim, ben ilişkilerde çok rahat biriyim, ama her ne olursa olsun erkek arkadaşım kız arkadaşım için "onu kuma alayım" deseydi gözünü oyardım. Çoğu arkadaş erkek arkadaşına toz kondurmamış ama olayın birinci suçlusu erkek arkadaşındır. Senin kız arkadaşın hakkında ettiği bu laf hiç ama hiç hoş değil. Bu sözlerle erkek arkadaşından geri kalmayan kız arkadaşına da yeşil ışık yakmış. Yani ikiside birbirinden beter, al birini vur ötekine. Bu laf üzerine kız arkadaşın da kendini nimetten saymış.
Yani ben olsaydım erkek arkadaşım ilk bu lafı söylediğinde (şaka olarakda olsa) tavrımı koyar ve bu ilişkiyi gözden geçirirdim. Sen takmamışsın ve olaylar birazcık karışmış. Bence temkinli ol ve ne kız arkadaşına nede erkek arkadaşına güvenme.

öyle birşey olmuş olabilir belki ilişkinizin başlarında. büyük bir aşkla başlamaz her ilişki. ama yaptığı espiri amacını fazlasıyla aşmış. ayrıca neredeyse 1 yıldır berabermişsiniz. bu saatten sonra 8-9 ay önceki olaya tepki vermek çok saçma ve yersiz olur. tepkini zamanında koyman gerekirdi. geçmiş olsun. seni şu an gerçekten sevdiğine eminsen, bence huzurunuzu bozma. yok ben kafamdan atamıyorum diyorsan konuş rahatla. ama bu sizi nereye götürür bilemem.

kız arkadaşına gelince, ne münasebet yok bence benden hoşlanıyor bilmem ne demek. böyle bir cümleyi sarfedebildiğine göre ciddi psikolojik sorunları var. gerçekten böyle birşey olsa bile insan söyleyemez, başka bir yol arar. yarın öbürgün başka bir erkek arkadaşın olsa onun içinde aynı şeyleri söyleyebilir. üstelik etrafta başkalarına da söyleyebilir... böyle bir insanı yakınlarında tutma bence...

bence sorun erkek arkadasında degıl kız arkadaşında daha onları tanıştırmadan bana teklıf yollamış üstünden dıyen bırısıne ınanıp nasıl 1 yıldır bırlıkte oldugun ınsandan şüphe duyuyorsun ki?

ve şu var adam neden kuma alıyım dedıgınde tepki göstermıyorsun ki? o degıl başkası bıle olsa bana bu lafı soyleyecek ınsanın benı aldatma niyetı oldugunu dusunurum ben...

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. benim salaklığım da var tabi anında tepki vermekte geciktim. keşkelerle doluyum. keşke o espiriyi yaptığı anda ne diyon sen deyip tokadı patlatsaydım yada tersine kıza mı patlatsaydım. ikisine de patlatmak istiyorum şu anda :D

şu anda bu kızla zaten görüşmüyorum. tamamen ilişkimi sonlandırdım . onun hikayesini anlatsam koparsınız gülmekten. facebookdaki üyeliğimi sildikten (tamamen herşeyiyle) 1 ay sonra bu arkadasımın bana darıldığını öğrendim. nedenini sormak için aradığımda telimi açmadı falan neyse sonra açtı.. dedi ki benim listemde olan birisi buna arkadaslık teklifi yollamış. neymiş efendim benim listemdekiler ne biçim insanlarmış. şöyleymiş böyleymiş.. yani facebok tur teklif eder tabi erkek kişidir. reddet gitsin bana söylesin vay şerr.. derdim silerdik. yani bunun için bana küsmüş telefonlarımı açmıyomuş. diğer arkadaslarımla konuştum.onun için yaptıklarından sonra bu kadar küçük bişey için seni nasıl silebilir dediler ve onunla konuşmamamı söylediler
yok zaten onların sözüne kalmadım da. normal değil bu kız gerçekten. önceki olayda erkek arkadaşımın günahını mı aldım.fazla mı abarttım diye düşünüyodum. yine de aklıma geldikçe bu şüphe beni kemiriyo ve zamanı geriye alıp o güne geri dönmek istiyorum. ondan o kızın karşısında elimden tutup al bak seninle bi alakamız yok. biz birbirimizi seviyoruz görüntüsü sergilemek isterdim ama o gün ikisi de hiç bişey olmamış gibi davrandılar. erkek ark. sorduğumda o kızı sallamadım ben tutup tutmadığımın farkında değildim böle abartaçağımızı bilsem yapardım "haklısın" dedi bana. gene de inanmıyo içimde bi ses.
heralde evlenme töreninde onu da davet edip onun karşısında "evet" dedirtmeden de içimdeki ses susmuycak. ACABA KAFAYI MI YEDıM. ya aslında bazen düşünüyorum da ne kadar çocukca ama bi taraftan ne alakası var yaşla başla diyorum. şimdilik sorunum hakkında çözdüğüm kısım şu ki bu kız nerde ne tepki vercek bilmiyo. ama benim herif neden adam gibi göstermedi o zaman bana söylediği sevgisini zamanında yadan neden böyle bi şey olmasına izin verdi. işte çok düşünüyorum bunu

valla canım ben sevgilimle arkadaşımı tanıştıracaktım bizim evde,daha kızı görmeden densiz bir espiri yaptı benimki,hiiiç açıklama falan yaptırmadan düşünmeden tuttum kolundan kovdum evden,git gözüm görmesin seni dedim,yalvar yakar affettim.

böyle şeylerin şakası olmaz,üstelikte arkadaşınla aynı ortamda bulunduğu halde,birbirleriyle konuştukları tanıştıkları halde böyle bir espiri yapması insanı düşüncelere sürükler,ve insan şeffaf bir dosya kağıdı değil içindekileri bilemezsin,belkide şüphelerinde haklısındır ki inan kuzenine ne gözle bakanını gördüm,sevgilisinin arkadaşına mı bakmayacak...

bence sevgilinin burnundan getirme günahını da almayalım ama amaan boşver bi espiriydi sadece diye de geçiştirme,ayrıca kızla küsmen iyi bir fırsat olmuş hem konuşmamanıza rağmen sevgilin onla muhattap oluyormu anlarsın,tabi sevgilinede tembihle onla konuşma diye

bende arkadaslara katiliyorum belki sevgilininde bu sozu soylememesi lazidmi hadi bi densizlik yapti soyledi ama sorun kiz araakdasinda ki zaten onunlada iliskini bitirmisssin

Back