Erkek arkadasim esrar kullaniyormus. Nolur yardim edin akil verin!

Kiz annesi olmanin ne zor oldugunu daha iyi anliyorum bu sitedeki konulari okudukca...bela geliyorum demis, neyi bekliyorsun kendini ateslere atiyorsun.

Hicbir sey yapamazsin, kacmaktan baska. Arkana bakmadan kac.

Ben anlamiyorum, sen ya da baska genc kizlar canlarini sokakta mi buluyorlar, size mi kaldi, bagimli, psikolojik rahatsiz insanlarin tedavisini ustlenmek ? Birakin su hasta adamlarla hayat tuketmeyi, normal adam mi yok?

Biliyorum lin edilicem ama otla esrar aynı kategoride olsada aynı şeyler değiller.esrarı öyle tek başına bırakamzdı ama otu bırakır. Ot esrar kadar tehliklei değil, hatta bazı otların hiç bir tehlikesi yok

toraj bence sen o yukaridaki mesajini sil canim. Cünkü esrarda olsa, ot da olsa, sigarada olsa, alkolde olsa illaki bir zarari var. Yani bunlar elma veya portakal degilki, vücuda yararlari olsun.
Seni anliyorum ne demek istedigini ama genel anlamda bakarsak bu tür seylerin hepsinin illaki bir zazari ve bagimliligi var.

maydanozdan ve ısırgandan başka ot tanımam .
Ot mot bok ne farkeder .Onu içen öbürünü de dener .En güzeli bulaşmamak .

Konusahibi cocugum, yalanla evlilik gibi bir müesese baslatilmaz, acik acik annene ve babana bunlari söylemek mecburiyetindesin. Ha 30 yasindaysan eger tabiki artik bu senin sorumlugunda bir karar ama gencsen bunu yapmak durumundasin, cünkü annene ve babana dogrulari söylemerekki baban sormus, cocugun kötü aliskanligi varmi diye, sende yok demissin. Baban bunlari kastediyor zaten. Öyle olmaz.

Mesaj siilmek yasak sanırım.Haklısınınz ben zaten devam etsin ne de olsa zararsız manasında söylemedim onu. Yani istese bırakır bir hap ya da damardan alınan bir madde değil sonuçta. Ki tavsiye verecek olursamda bence hemen ailesiyle tanışmasın biraz seni gözlemlemek iatiyorum desin bakalım yapabiliyormuaun ona göre ciddi adımlarımızı atarız desin

niye linç edilesin bu bilimsel bişey ot devlet politikaları yüzünden serbest değil. alkol ve sigarayla aynı korkunçlukta. alkol ve sigaranın da yasak olması gerekir.

otun bi problemi de yasal olmadığından almak için pis tiplerle muhattap olmak,yakalanmak vs. tabii ki hiçbirine bulaşmamak en iyisi ama marihuana, bonzai ya da eroin kadar bağımlılık yapan değil sigara,alkol gibi keyif vericilerdendir.

hep söylenen uyuşturucuya geçiş aşaması sigara ve içki için de geçerlidir. sigara bile içmeyen birinin muhakkak uyuştucu denemesi de zordur.

Hayır hayır hayır lütfen uzak dur ondan lütfen.....Zaten yalan söylemiş sana doğal olarak güvenemezsin, ayrıca şimdi bırakır ama ileride tekrar başlamayacağı ne malum...Azıcık aklın varsa hayatını riske atmadan uzaklaş ondan!...

ben sana söyliyim; 1.çok sık idrara giderse 2.gözlerinin içi sürekli kırmızıysa 3. sürekli uyuklama ve unutkanlık varsa anlarsın, ama tam emin olmak için saç kılı ve kan testi yaptırman lazım. nerden biliyorsun dersen eski sözlüm bağımlıydı ve anladığımda hemen test istedim önce tamam dedi ben bağımlı değilim 1-2 kere içtim dedi, ama test günü gelip çatınca itiraf etti kesinlikle uzak dur ve asla bıraktım demesine inanma zararın en büyüğünü sen çekersin. çünkü o maddeyi aldıktan sonra gözü görmez hiç bir şeyi.

Bıçak gibi kesip bırakmadıysa azalttığını söylediyse sadece , o bataklığa seni de sürükler yinede bırakmaz. Uzak durman senin için daha hayırlı olucak.

karşındakini az çok tanıyorsundur bu senin vereceğin bir karar ama şunu söylim zaten bağımlı değilmiş keyfi içiyormuş seni de gerçekten seviyorsa bırakabilir, kesinlikle bırakmayacak diye bir durum yok. benim eski erkek arkadaşım da deli gibi alkol alıyordu biz başlamadan önce ama öyle böyle değil vücutta alışkın sarhoş olmuyor kolay kolay o yüzden içtikçe içiyordu. sonra benle başlayınca söz verdi azaltıcam diye öyle bir an geldi ki 6 ay falan hiç ağzına sürmediğini bilirim. hatta arkadaşları diyordu nasıl bu kadar değişti şaşırıyoruz diye..

gerçi esrar çok daha ciddi bir konu belki bende esrar içmişliği olsa daha temkinli davranırdım ama krize girecek şekilde bağımlı olmadığı için bir şans verebilirsin. belki senin desteğin ona iyi gelir temizlenmesini sağlarsın. ama sözünü tutmuyorsa devam etme mümkünse. bir de işler ciddiye binmeden önce bırakıp bırakmadığından tamamen emin ol mutlaka.

Rabbim herkesin evladını korusun kötü insanlarla tanıştırmasın inşallah.. Bir yerde demişsiniz ki, arkadaşları sevgilimi kullanmış, tatile gitmişler para ödememişler. İlk başta buna alışan arkadaşlarından kurtaramazsınız sevgilinizi. Bu ortam devam ettikçe de o bu bataktan kurtulamaz. İnsanlar sigarayı bırakamıyor, bıraksa bile uzun yıllar sonra yeniden başlıyorlar değil ki uyuşturucudan temizlensinler. Allahım korusun göstermesin inşallah. Ünideyken çok sevdiğim bir kız arkadaşımın erkek arkadaşı kullanıyormuş. Kız arkadaşımın doğum günüydü. Sürpriz doğum günü düzenlemiştik. Erkek arkadaşı bana da içer misin? diye teklifte bulunmuştu şok olmuştum aylarca kendime gelemedim. Bir de arkadaşım sağlıkçıydı zararlarını çok iyi biliyordu yani. Kız arkadaşımla da konuştum uzak dur ondan seni de alıştırır dedim dinlemedi. Sonra ben arkadaşlığımı kestim zaten. Kızı yurtta görüyordum git gide hareketleri anormalleşmeye başladı. Gözleri uykusuz gibiydi sürekli. En sonunda annesi şehre yerleşti. Erkek arkadaşını da yakın bir kız arkadaşı ile öpüşürken yakalamış kendisi mutfağa gittiğinde.. Yani annesi gelince erkek arkadaşı ve onun bataklığından da kurtulmuştu. İnşallah şuan da temizdir. Bana pek mümkün gelmiyor ama. Ben çocukken gerçek hayat hikayesi olan "eroin" isimli bir kitap okumak istemiştim bu yaşıma kadar bitiremediğim tek kitaptır o yüzden bu tarz maddelere karşı tepkim çok büyük. Ben böyle bir insanla yapamazdım sanırım büyük konuşmak hiç istemem Allah sınamasın da. Yani ben bunu manevi olarak kaldıracak kadr güçlü bir insan değilim. Evet erkek arkadaşını ölç tart. Gelecekte tekrar kullandığını fark edersen ya da zaten biliyorsun diye daha rahat davranıp özellikle evlenince biliyordun böyle kabullendin gibi akla uygun olmayan bir savunma karşısında kendini güçlü hissedebilir misin? Şunu net bilmiyorum kurtuluş arınış mümkün mü? Eğer mümkünse kurtulabilir belki. Ama sen gerek kendi hayatın ve gerekse de doğacak çocuklarının hayatı üzerine böyle büyük bir kumar oynamaya hazır mısın? Ayrıca baban kötü alışkanlığı var mı diye sormuş ki alkol ve sigarayı soruyordur muhtemelen; ailene de bu haksızlığı yapma. Onlar çocuklarının uyuşturucu yahut uyarıcı madde alan biriyle birlikte olduğunu akıllarına bile getirmemişlerdir. Son olarak hakkında hayırlısı olsun, Allah yardımcın olsun..

Amcam yargıtay başkanı,kendisine böyle birşey olur mu dediğimde eğer kişinin psikolojik bozuklukları var ise veya bırakmak istiyorsa beyin fonksiyonlarını rahatlatmak için bazı ilaçlar veriliceğini söyledi .Fakat sizin tabirinizle esrar veya keyif veren uyuşturucular değil.

Eğer kullanan insanların yorumlarını açıp okursanız işin gerçek boyutunu anlarsınız.

mesela bir örnek:merhaba. öncelikle bağımlı olan herkesin allah yardımcısı olsun. Ben 21 yaşında bir kızım. 3 yıl once arkadaş ortamı sayesınde ot içtim ve devamında jamaika, bonzai, extasy ve son olarakda kristal yani taş kullanmaya başladım. 10 ay once bi arkadaş sayesınde denedim ve on aydır ben tükeniyorum, eriyorum, delireceğim. bu taş denen şeyi BİR KERE KULLANMANIZ BİLE BAĞIMLI YAPAR!! BİR KERE KULLANMAK BİLE!!! LÜTFEN DENEMEYİN. Çalışan bi insanım ve artık çalışmak istemiyorum evden dışarı cıkmak bile istemiyorum. zevk alarak yaptıgım herşey geri de kaldı. artık kendimden bile nefret ediyorum. bundan 5 ay önce anneme kimseye soylememesi için yemin ettrdim ve bana yardım etmesini söyledim. ona söz verdim ve iki hafta dayanabildim. tekrar içtim.bedenim fiziğim zarar gördüğü gibi onlardanda onemlisi artık farklı bi yapıya sahip oldum. içtim çok içtim, akşam eve gedlm annem anlamasn die odamdan dışarı cıkmadım. zaten pek de anlayamaz karsındaki içip içmediğini. çünkü bu ne ot gibi ne bonz gibi ne de hap gibi bi kafa yapmıyo. tek yaptıgı şey içtikten sonra duydugun özguven canlılık uykusuzluk açlık hissetmeme. başlarda zararı yok gbi görünüyo ama içmeye devam ettikçe doz artıyo daha fazla içiyosun ve başta beynin,duyguların değişiyo. negatif bi insan oluyorsun. aklndan bi saniye çıkaramıyorsun. etkisi geçtiğinde 10 km koşmuş gibi yorgun , sinirli, depresif bi hal alıyorsun. ve bi daha içmen gerekiyo vucut beyin istiyo. ama bidaha içince noluyo biliyo musunuz. normal kendi halinize donuyorsunuz ,yani ilk başlardaki gibi enerji yok. kendınegelıyosun ama bu sefer kendinden uzaklaşıyorsun. ya lanet bişey işte bu. bırakmasıda çok zor. anneme 31 mayısta soyledim söz verdim ve 14 hazıranda tekrar içtim içiş o içiş. 17 kilo verdim 2 ay içinde ve bu verdiğim kilo beni daha formda sağlıklı yapmadı, daha gucsuz daha hastalıga açık hale getrdi. midem de yaralar çıktı. astımım ilerledi. yüzüm çöktü kolumda yaralar çıktı. kaşındım deli gibi. enson bir buçuk ay önce içmiyorum dedim çok kararlı bi şeklde ama 3 gun once denk geldi ve içtim 3 gun boyuca hfemde asırı mıktarda. içmediğim 1 buçuk ayda 7 kilo aldım ağrılarım sancılarım azaldı ama şu 3 gun içinde agzımın içi oldugu gibi kabardı yara çıktı. içmek istemiyorum artık. ve bunu tek bşıma yapmak istiyorum. kendıme ınanıyorum ama yabancı birinin yardımına ihtyacım var. artık eski ben değilim kendımı tanıyamıyorum. Allahıma hep dua edıyrum sevgili kulunsam al beni yanına ecelimle oleyim. yoksa intahara gidiyor akıl. karmakarışığım. biri bana yol göstersin. bu genç yaşımda çürüdüm. yaşamak istiyorum ben temiz bi hayat. yardımınızın dokunacagını dusunuyorsanız. lütfen yazın bana. ihtiyacım var. yapamıorum. son olarak da bunu okuyan arkadaşlar sakın ola ki merak ettm bi kereden bsey olmaz demeyin. ibret alın benden. Allah ben ve benim gibilerin yardımcısı olsun. lütfen uzak durun. lütfen. cevap veren olursa sevinirim. hayırlı akşamlar

Amcanızın yargıtay başkanı olmasıyla konunun alakası yok, bağımlılık konusunda ihtisas yapmış bir insan değil sonuçta.

Bakın sizin çevrenizle benim çevrem bir değil. Bunu niçin anlatamıyorum size? Ben kimse bağımlı olmaz demiyorum. Bağımlı olmayanlar, keyif için kullananlar da var diyorum. Siz 17-18 yaşlarında hayattan beklentisinin ne olduğunu bile bilmeyen bir ergenden bahsediyorsunuz ben 35-40 yaşlarında olgun, hayattan istediklerini almış insanlardan bahsediyorum. Arda dünyalar kadar fark var. Neden kendi doğrunuzu bana kabul ettirmeye çalışıyorsunuz?

uuufffff icim acidi okuyunca, keske bu gibi seyler hic olmassa bu dünyada.

uyusturucunun hafifi zararlisi yoktur. Illaki beyin daha fazla ve fazlasini istiyor, bunun artik kontrolü sende degil.
Ben ne olursa olsun uyusturucunun bir an önce genclerimizin cevresinde kalkmasini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…