Amcam yargıtay başkanı,kendisine böyle birşey olur mu dediğimde eğer kişinin psikolojik bozuklukları var ise veya bırakmak istiyorsa beyin fonksiyonlarını rahatlatmak için bazı ilaçlar veriliceğini söyledi .Fakat sizin tabirinizle esrar veya keyif veren uyuşturucular değil.
Eğer kullanan insanların yorumlarını açıp okursanız işin gerçek boyutunu anlarsınız.
mesela bir örnek:merhaba. öncelikle bağımlı olan herkesin allah yardımcısı olsun. Ben 21 yaşında bir kızım. 3 yıl once arkadaş ortamı sayesınde ot içtim ve devamında jamaika, bonzai, extasy ve son olarakda kristal yani taş kullanmaya başladım. 10 ay once bi arkadaş sayesınde denedim ve on aydır ben tükeniyorum, eriyorum, delireceğim. bu taş denen şeyi BİR KERE KULLANMANIZ BİLE BAĞIMLI YAPAR!! BİR KERE KULLANMAK BİLE!!! LÜTFEN DENEMEYİN. Çalışan bi insanım ve artık çalışmak istemiyorum evden dışarı cıkmak bile istemiyorum. zevk alarak yaptıgım herşey geri de kaldı. artık kendimden bile nefret ediyorum. bundan 5 ay önce anneme kimseye soylememesi için yemin ettrdim ve bana yardım etmesini söyledim. ona söz verdim ve iki hafta dayanabildim. tekrar içtim.bedenim fiziğim zarar gördüğü gibi onlardanda onemlisi artık farklı bi yapıya sahip oldum. içtim çok içtim, akşam eve gedlm annem anlamasn die odamdan dışarı cıkmadım. zaten pek de anlayamaz karsındaki içip içmediğini. çünkü bu ne ot gibi ne bonz gibi ne de hap gibi bi kafa yapmıyo. tek yaptıgı şey içtikten sonra duydugun özguven canlılık uykusuzluk açlık hissetmeme. başlarda zararı yok gbi görünüyo ama içmeye devam ettikçe doz artıyo daha fazla içiyosun ve başta beynin,duyguların değişiyo. negatif bi insan oluyorsun. aklndan bi saniye çıkaramıyorsun. etkisi geçtiğinde 10 km koşmuş gibi yorgun , sinirli, depresif bi hal alıyorsun. ve bi daha içmen gerekiyo vucut beyin istiyo. ama bidaha içince noluyo biliyo musunuz. normal kendi halinize donuyorsunuz ,yani ilk başlardaki gibi enerji yok. kendınegelıyosun ama bu sefer kendinden uzaklaşıyorsun. ya lanet bişey işte bu. bırakmasıda çok zor. anneme 31 mayısta soyledim söz verdim ve 14 hazıranda tekrar içtim içiş o içiş. 17 kilo verdim 2 ay içinde ve bu verdiğim kilo beni daha formda sağlıklı yapmadı, daha gucsuz daha hastalıga açık hale getrdi. midem de yaralar çıktı. astımım ilerledi. yüzüm çöktü kolumda yaralar çıktı. kaşındım deli gibi. enson bir buçuk ay önce içmiyorum dedim çok kararlı bi şeklde ama 3 gun once denk geldi ve içtim 3 gun boyuca hfemde asırı mıktarda. içmediğim 1 buçuk ayda 7 kilo aldım ağrılarım sancılarım azaldı ama şu 3 gun içinde agzımın içi oldugu gibi kabardı yara çıktı. içmek istemiyorum artık. ve bunu tek bşıma yapmak istiyorum. kendıme ınanıyorum ama yabancı birinin yardımına ihtyacım var. artık eski ben değilim kendımı tanıyamıyorum. Allahıma hep dua edıyrum sevgili kulunsam al beni yanına ecelimle oleyim. yoksa intahara gidiyor akıl. karmakarışığım. biri bana yol göstersin. bu genç yaşımda çürüdüm. yaşamak istiyorum ben temiz bi hayat. yardımınızın dokunacagını dusunuyorsanız. lütfen yazın bana. ihtiyacım var. yapamıorum. son olarak da bunu okuyan arkadaşlar sakın ola ki merak ettm bi kereden bsey olmaz demeyin. ibret alın benden. Allah ben ve benim gibilerin yardımcısı olsun. lütfen uzak durun. lütfen. cevap veren olursa sevinirim. hayırlı akşamlar