- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
gibiydi derken ne oldu sonra .Benim ki kullanıyordu.
Ben hic sikinti yapmamistim ...
Öyle filmlerde ki gibi tipte biri de değildi.
İşinde gücünde gayet düzgün biri gibiydi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gibiydi derken ne oldu sonra .Benim ki kullanıyordu.
Ben hic sikinti yapmamistim ...
Öyle filmlerde ki gibi tipte biri de değildi.
İşinde gücünde gayet düzgün biri gibiydi..
kubar sıkıştırılmışıdır. toz olarak...
Canım "arada bi içiyodur diye bişey olamaz" diyenlere bakma. Ben hem abimde hem erkek arkadaşımda bunun en ağır halini yaşadım. Ara sıra içiyor olabilir, bağımlı olmayabilir. Ona mutlaka destek ol seviyorsan. Ben sevgilimi kurtardım o bataktan. Abimi kurtaramadım. Onun istekli olması çok önemli.
gibiydi derken ne oldu sonra .
aksine bence acımasız değil. o torbacılar yüzünden kaç aile parçalanıyor sizin haberiniz var mı?Sakın sakın bulaşma.. Benim üniversiteden arkadaşımın da sevgilisi esrar kullanıyordu.. Kız ayrıldı, barıştı.. Ayrıldı, barıştı derken.. Kendini nikah masasında buldu.. Evlendiler.. Şimdi de eşi hapis de.. 2 ay önce esrar satıcılığından göz altına alınmış. Şimdi ki kanuna göre, içicilerin cezai yaptırımı 5 yıl.. Satıcıların da 10 yıldan başlıyormuş.. Arkadaşım çok kötü durum da . O kadar zor zaman geçiriyor ki.. Devlet bu konuda çok acımasız..
esrar kanda cıkmaz diye biliyorumben ne yapacagimi sasirdim doktora gitmiyor ehlkiyetim gider diye kan testi yaptirmiyo iste üzerine gitmeyim diyorum ama güvenemiyorum korkuyorum en son 3 hafta önce icmis ya. Benimle bulusmadan öncede icip geldigi olmus bir iki kere 5 ay icinde 3 kere icmis yani
Sinirlenmiş sen böyle deyince sanırım. Eğer sen bunla evlenirsen ve içmeye devam ederse hayatın kayar farkındasın değil mi? Çok büyük risk alıcaksın. Ailene söyle bence arada içtiğini ama bıraktığını falan. Baban sormuş sana, yalan söylememeliydin. Onlarda senin mutluluğunu ister sonuçtaArkadaslar daha yeni sordum ona mesaj atarak doktora gidelim doktor baksin tedaviye gerek varmi yokmu söylesin dedim, kan testi yaptiralim dedim. Cevabi suydu:
Noluyor nerden cikti bu ben cocuk degilim. Fakrindamisin bunu yaptirirsam ehliyetim gider dedi.
Isi icin sart ehliyet L napcagimi sasirdim
nerden bilceksin daha fazla içmediğini, güvenebilir misin artık? Doğru söylesede yalan gelir insana. Doktor konusunu şart koş bence. Korka korka nasıl evlenceksin, güven gitti mi sevgi ne işe yarar?ben ne yapacagimi sasirdim doktora gitmiyor ehlkiyetim gider diye kan testi yaptirmiyo iste üzerine gitmeyim diyorum ama güvenemiyorum korkuyorum en son 3 hafta önce icmis ya. Benimle bulusmadan öncede icip geldigi olmus bir iki kere 5 ay icinde 3 kere icmis yani
Iste en büyük sorun Burda, yalanla hic birseyi kapatamazsin. Acik ve net herseyi oldugu gibi konusacaksinki, karsindaki sevgilinde bu baski altinda belki daha cok azimle birakmasi icin. Aman yalanla gercegi örtersen, o yalan günün birinde basina cok büyük felaketler acar.Babam sordu kötü aliskinliklari varmi diye hayir dedim