- 23 Kasım 2010
- 1.255
- 201
Benimde erkek arkadaşım eskiden içiyordu ama yıllardır içmiyor. İrade kişilik karar..
Belki destek olmalısın. Çünkü ben oldum.
bende seviyorum destek olmak istiyorum belki allah onu ona yardim etmem icin karsima cikardi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde erkek arkadaşım eskiden içiyordu ama yıllardır içmiyor. İrade kişilik karar..
Belki destek olmalısın. Çünkü ben oldum.
Boyle anlamlari da bir tek biz kadinlar cikariyoruz.bende seviyorum destek olmak istiyorum belki allah onu ona yardim etmem icin karsima cikardi?
Denemeden bilemezsin dimi iyi şanslar canım ve mutluluklarbende seviyorum destek olmak istiyorum belki allah onu ona yardim etmem icin karsima cikardi?
Ehliyeti falan gitmez merak etmesin,bırak demiyorum ama kendinide kaptırmaArkadaslar daha yeni sordum ona mesaj atarak doktora gidelim doktor baksin tedaviye gerek varmi yokmu söylesin dedim, kan testi yaptiralim dedim. Cevabi suydu:
Noluyor nerden cikti bu ben cocuk degilim. Fakrindamisin bunu yaptirirsam ehliyetim gider dedi.
Isi icin sart ehliyet L napcagimi sasirdim
tmm işte sen elinden geleni yap eğer hala bırakmıyosa ailesi başının çaresini baksın sen artık hayatından çık seninde bi hayatın var sonuçtaben ne yapacagimi sasirdim doktora gitmiyor ehlkiyetim gider diye kan testi yaptirmiyo iste üzerine gitmeyim diyorum ama güvenemiyorum korkuyorum en son 3 hafta önce icmis ya. Benimle bulusmadan öncede icip geldigi olmus bir iki kere 5 ay icinde 3 kere icmis yani
Ehliyeti falan gitmez merak etmesin,bırak demiyorum ama kendinide kaptırma
sonuçta sen bırakırsan emin ol daha kötü olucak tedavi için ikna et,hatta tehtit et eğer tedavi olmassan seni bırakırım diye seni gerçekten seviyosa çabalar zaten emin ol.
Heee bu arada bonzai falan içmiyorsa ot biraz daha az bağımlılık yapan bir ürün bilgin olsun.
Canim bana elini uzatmis bana destek ol dedi sarildi agladi beni gercekten cok seviyor buna eminim. Cünkü eskiden hicbir kiza asik olmamis ilk askiyim ve ailesiyle tanistirdigi ilk kizim ailesi o yüzden cok hevesli sevincli. Ama korkuyorum cok korkuyorum. Ona dedim eger birakmazsan bir kere daha icersen biter iliskimiz dedim cok ciddiyim bunda dedm korkuttum gözünü ve birlikte basaracagiz deidm. Bagimli degilmis sikintidan ictigini dedi nedeni yokmus yani öyle dedi bu arada ictigi marihuana mi nedir oymus. Bana yapmicagini sözünde duracagini söyledi. Ama insan endiseleniyor. Misal bana malzemelri cöpe attigini söyledi resmini cek yolla dedm yatiyorum suan cöpümü acip fotograf cekiym dedi. Göstermedi yani. BUgün ben onun evine gideceim isten cikinca haber vermeden. ki cöpte degilsede atamasn diye. Bakcam cöpüne ama bu güvenmedigimi gsöterir ona? Bir ay sonra ailesi gelcek napcam ben? Bir ay icinde nasil yapcam bunu nasil emin olcam
bence de krizlere girecek kadar bağımlı değilse bırakılır.
ama artık öğrendiğin ve desteklemediğin için hala içerse o zaman işler kötü.
madem bağımlı değilim diyor bir daha hiç içmesin.
Esrar dumanının kendine özgü bir kokusu vardır. Bşr ortamda içilip içilmediğini kolay anlaşılır aslında. Fiziksel olarak etkileri gözlerde kızarıklık, aşırı tatlı isteği filan ama bunlar anlık etkiler, esrar kullanıp yanına gelmiyorsa anlamanın bir yolu yok bana göre.