Erkek arkadasim esrar kullaniyormus. Nolur yardim edin akil verin!

benden sakladi ben zorlaya zorlaya buldum agzini araya araya kendi düstü oyuna ve söyledi korkmus söylemeye onu birakirim diye ilk askiyim ben onun bu arada ilk kez asik olmus

Hep öyle olur.. Ailenle sakın tanıştırma sonra daha zor olur arkadaşlık edeceksen bile resmiyete dökme işi

Yani her an her dakika yanında olduğunuz biri değilse kullanıp kullanmadığını anlamanız çok kolay değil zaten.Bu tarz maddeler beyinin sinir sistemini uyardığı için bazı insanlar mutlu olmak için çikolata yemeyi tercih ederken bazıları bu maddeleri kullanıyor.Ben açıkçası bu maddeleri kullananların tadını aldıkça zor vazgeçiceklerini düşünüyorum.

Kimseyi takip etmiyorum kullanıyor mu ne sıklıkta kullanıyor diye. Bana yalan söylemeleri için bir sebep olmayan insanların sözlerine güveniyorum sadece. Ki bu insanlar çoluk çocuk sahibi, işinde gücünde iyi yerlere gelmiş düzgün insanlar. Bağımlı olsalar bir yerden patlak verirdi heralde.

Hatta birinin yasal kullanma izni bile var, devletten temin ediyor. Onda bile anormal bir durum görmedim ben.

Benim bildiğim kadarıyla aynı şey,davranışlarınızı kontrol etmeniz zor olmuyor alkol gibi fakat içene alkolden daha fazla keyif veriyor.Sinir sisteminizi gevşetiyor.Bu yüzden bağımlılık yapıyor.Çünkü alkol gibi mide bulantısı vb. şeyler yaşatmıyor.Ben kullanmadım ama kullanan bir sürü insan var.Onllardan duyduklarım.Erkek arkadaşının sosyal güvencesi var mı çalısıyor mu?

calisiyor cok caliskan biri, nakliyat sirketinde calisiyor.

Aynen öyle, düzenli kullanan bir insan zamanla diğer uyuşturuculara geçiş yapabiliyor. Ama ayda yılda bir keyif için içenlerde görmedim öyle bir şey. Tabi bunlar benim çevremle sınırlı. Geneli aklı başında insanlar.

her üc haftada bir yani her ayda bir icmis! Iciyormsutu. 18 yasnda baslamis sonra 22 yasinda ara vermis 2-3 sene simdi bir senedir tekrar iciroyrmustu

Evet aynı şey.
Evinde OCB isimli sigara kağıtları bulursan,
Ağzı kesilmiş kola şişeleri bulursan,
İğneyle delinmiş şişe kapağı büyüklüğünde alüminyum folyo bulursan,
Kahverengiye çalan yeşil minik tohumlar kül tablalarından eksik olmaz, gazetede ayıklar, evde sürekli hazırda gazete bulursan üzerinde ayıklanmak üzere,
Kullandığı çakmağın ateş seviyesi çok yüksek olur, yaktığın zaman kocaman bir alev görürsün,
İçi çıkarılmış, sadece beyaz kağıdı kalmış "NORMAL" sigara filtreleri bulursan,
Fazlasıyla sakin davranır, konuşması yavaşlamıştır, eğer ki VİSİNE isimli göz damlası kullanmıyorsa gözleri kıpkırmızı olur. Evinde visine bulursan,
Gerekli gereksiz güler, ancak sanılanın aksine dinleme özelliği çok gelişir, çok iyi odaklanır ve söylediklerini can kulağıyla dinler, beyni resmen açılmış gibi olur.
Kapağı kullanılmış ancak içilmemiş ayran kapakları, bol bol ayran bulunur evlerinde ama küçük kutu ayranlardan.

Daha vardır mutlaka belirti ancak aklıma gelenler bunlar.

valla bu saydiklarinin hicbirini görmedim evinde. Kac kere eviini temizledim kültabaklarini vs. hic öyle ot türü birseye denk gelmedim

her üc haftada bir yani her ayda bir icmis! Iciyormsutu. 18 yasnda baslamis sonra 22 yasinda ara vermis 2-3 sene simdi bir senedir tekrar iciroyrmustu
Valla canımcım sevgilinin karakterini en iyi sen bilirsin, bağımlı mudır, değil midir? Bırakır mı bırakmaz mı? Sana ya da kendine zarar verir mi vermez mi sen bileceksin.

İlk olarak kesinlikle ara ara içtiğine bağımlı olmadığna asls inanma.
Evlilik demişsin sakın tedavi olup düzelmeden düşünme artı seni çok seven ailrsi evlenncr çok değişiyo emin ol.
Her zaman tedbirli ol ne yapacagnı bilemzsn içtiği zaman çok pis kokar baygın bakar gözleri kanlanmış gbi kıpkırmızı olur onun içinde damla alabilir çoğunlukla sarhoş gibi bakar güler bunlar varsa uzak dur derim..

yok gözleri kanli degil baygin bayginda bakmiyo görmedim hic

Valla canımcım sevgilinin karakterini en iyi sen bilirsin, bağımlı mudır, değil midir? Bırakır mı bırakmaz mı? Sana ya da kendine zarar verir mi vermez mi sen bileceksin.

cok sakin biri öyle agresif degil hic görmedim agresif oldugunu sessiz sakin iyi niyetli cidden ama kullanilmis arkadaslari tarafinsan adamlar tatile gitmis tatilini benimki ödemis

Bence ailesi sen onu duzeltirsin diye sana yamamaya calisiyorlar.

Hic bulasma, uzak dur..
Saglikli nesiller icin uyusturucuya HAYIR! !!

genckiz genckiz kaç yaşındasın bilmiyorum ama aman uzak dur

toyluğundan faydalanıp kötü bir duruma düşürebilir
bir bakmışsın sende uyuşturucu kullanmaya başlamışsın

Merhaba arkadaslar,
benim bir sorunum var. Birlikte oldugum gencin eskiden esrar kullandigini ögrendim. Kendisi yine arada bir kullanmis benim haberim olmadan. Önceden sik sik kullanmis diye duydum fakat simdi azlamis bayagi bi ayda 1 iki ayda 1 kere falan icmis. kendisine sordugumda bagimli olmadigini söyledi. Bana söz verdi birakacagini. Kendisine sordum birakmak zor olmazmi, zorlanmazmisin diye hayir dedi bagamlisi degilim. Neden ictin dedigimde sikintidan dedi yalniz yasiyor sikildigi icin icmis güya. Bana yemin etti cünkü biliyor eger birkere daha yaparsa beni kaybedecek. Yemin etti degisecegini onu yalniz birakmamami destek olmami istedi. Bende birakamadm onu. Destek olmak istiyorum ama icim icimi kemiriyor. Korkuyorum, bir ay sonra ailesi gelcek tanismaya. Babam sordu kötü aliskinliklari varmi diye hayir dedim. AIlesi cok seviyor beni. Cok seviniyorlar ogullari icin cünkü benimle beraber olmaya baslayai degisti. Eskisi gibi degil sorumluluk aliyor. Kendi ayaklarinin üzeirnde duruyor. Benim sorum sizde bana yalanmi söylüyordur bagamli oldugunu sakliyormudur yada belki duymussunuz biliyorsunuzdur nerden anlayabilirim icim icmediigni? sonucta ayni evde kalmiyoruz. Ayrica bir baslayna birdaha birakamza diye birsey varmi? yalanmi birakacam demesi?
hiç kullanmasa daha iyi değil mi ?
Esrar bağımlılık yapmaz ama uzun vadede insanın ömrünü kısaltan bir şey .
Keyif verici madde olarak geçer ama ya öteye giderse .
Eroin kokain ve benzeri şeylere heves ederse .
Ben hoş bakamıyorum bu tür şeylere .
Esrar ucuz yoldan temin edilebilen bir şey .
Kokain ve eroinle de tanışmak isterse .
Hem maddi hem manevi olarak kaldırabilecek misiniz ?

Merhaba arkadaslar,
benim bir sorunum var. Birlikte oldugum gencin eskiden esrar kullandigini ögrendim. Kendisi yine arada bir kullanmis benim haberim olmadan. Önceden sik sik kullanmis diye duydum fakat simdi azlamis bayagi bi ayda 1 iki ayda 1 kere falan icmis. kendisine sordugumda bagimli olmadigini söyledi. Bana söz verdi birakacagini. Kendisine sordum birakmak zor olmazmi, zorlanmazmisin diye hayir dedi bagamlisi degilim. Neden ictin dedigimde sikintidan dedi yalniz yasiyor sikildigi icin icmis güya. Bana yemin etti cünkü biliyor eger birkere daha yaparsa beni kaybedecek. Yemin etti degisecegini onu yalniz birakmamami destek olmami istedi. Bende birakamadm onu. Destek olmak istiyorum ama icim icimi kemiriyor. Korkuyorum, bir ay sonra ailesi gelcek tanismaya. Babam sordu kötü aliskinliklari varmi diye hayir dedim. AIlesi cok seviyor beni. Cok seviniyorlar ogullari icin cünkü benimle beraber olmaya baslayai degisti. Eskisi gibi degil sorumluluk aliyor. Kendi ayaklarinin üzeirnde duruyor. Benim sorum sizde bana yalanmi söylüyordur bagamli oldugunu sakliyormudur yada belki duymussunuz biliyorsunuzdur nerden anlayabilirim icim icmediigni? sonucta ayni evde kalmiyoruz. Ayrica bir baslayna birdaha birakamza diye birsey varmi? yalanmi birakacam demesi?
Bırakıcam diyeni , bağımlı değilim diyeni her gün görüyoruz,duyuyoruz,ama bırakanı hiiiçççç görmedik duymadık.Allah'tan kocan değil,sevgilin.

Benim ki kullanıyordu.
Ben hic sikinti yapmamistim ...
Öyle filmlerde ki gibi tipte biri de değildi.
İşinde gücünde gayet düzgün biri gibiydi..

valla bu saydiklarinin hicbirini görmedim evinde. Kac kere eviini temizledim kültabaklarini vs. hic öyle ot türü birseye denk gelmedim
Canım "arada bi içiyodur diye bişey olamaz" diyenlere bakma. Ben hem abimde hem erkek arkadaşımda bunun en ağır halini yaşadım. Ara sıra içiyor olabilir, bağımlı olmayabilir. Ona mutlaka destek ol seviyorsan. Ben sevgilimi kurtardım o bataktan. Abimi kurtaramadım. Onun istekli olması çok önemli.

Buraya yazman hata direkk bitir ayril hicmi haber okumuyorsun sen ? Sevmek seni kurtarsaydi ohoooo

X