Erkek İnfertilitesi Erkek arkadasim escinsel mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Madamekatee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
17
2
1
36
Merhaba, benim 6 aydir beraber olduğum bir erkek arkadasim var.Size soracagim erkek arkadasimin davranışları. Aslinda disaridan bakıldiginda , konusmasi davranışları olsun tamamen erkek gibi ama ben ne zaman ona yakinlasmaya calissam, yani opmek istesem benden kaçıyor. Beni surekli reddediyor.Mesela hafta sonu tatile gidelim diyorum asla seninle kalmali bir yere gitmem diyor.Nedenini sordugumda ben seninle ciddi düşünüyorum o sebeple asla gidemeyiz diyor ve bozuluyor.Hayatinda benden once duzgun bir iliskisi olmamis, en fazla 1 hafta takildigi kisiler oldugunu ve en son 4 sene once biriyle cinsel anlamda beraber olduğunu söyledi.Sizce escinsel mi?

Enteresan geldi bana da. Yani ciddi düşünebilir ok ama öpmesi de anormal olmaz ki. Neden sizi sürekli reddeden birinde ısrar ediyorsunuz mutlaka kendinizi kötü hissetmenize sebep oluyor ki buradan yazma gereği duymuşsunuz. Genelde tersi olur ya hani erkek üstüne düşer kadın geri çekilir falan. İyice bi oturup konuşun bence size mi böyle yoksa gerçekten tercihi konusunda sıkıntısı mı var öğrenin.

Ya adam öpmüyo diye niye eş cinsel olsun. Neden çiftler olarak birbirinizin sınırlarına saygı duymak gerekliligi normal değil de hemen sıfat bulmaya çalışıyorsunuz

Teşekkür ederim cevabiniz için, tavsiyenizi yapacağım

Ya adam öpmüyo diye niye eş cinsel olsun. Neden çiftler olarak birbirinizin sınırlarına saygı duymak gerekliligi normal değil de hemen sıfat bulmaya çalışıyorsunuz
Opmedigi icin degil, beni sürekli ittiği ve yanimda tedirgin olduğu için düşünüyorum

Belli var bır sıkıntı 30 yaşında adam en son 4 yıl önce falan yok inanilir gibi degil

olabilir.

Önceleri iktidarsizlik sorunumu yaşıyor acaba dedim, onu da kabul edecegim ben seviyorum ama escinselse olmaz. Nasil anlayabilirim?

4 sene önce başkasıyla bir şeyler yaşamamış olsaydı kendini acaba evleneceği kişiye mi saklıyor derdim ama acaba sütten ağzı yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyor olabilir mi?

4 sene önce başkasıyla bir şeyler yaşamamış olsaydı kendini acaba evleneceği kişiye mi saklıyor derdim ama acaba sütten ağzı yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyor olabilir mi?
Yok muhafazakar biri degil, zaten amacim onunla evlenmeden beraber olmak degil ama beni opmeye bile çekinip kacmasini anlamıyorum

Bir arkadaşımın sevgilisi de aynen böyleydi. En son dört beş sene önce biriyle birlikte olmuş falan, ne öpmeye yanaşırdı ne o ne bu. Kızın ısrarıyla bir sene falan devam ettiler sonra kız yıldı ve ayrıldı. Baya bir süre sonra başka bir arkadaş eşcinsellere özel bir arkadaşlık sitesinde onun üyeliğini görmüştü. Bence hiç uzatmadan ayrılın.

Yok muhafazakar biri degil, zaten amacim onunla evlenmeden beraber olmak degil ama beni opmeye bile çekinip kacmasini anlamıyorum
Peki arkadaş çevresi nasıl. Hep kızlarla yakın arkadaşlık mı ediyor yoksa erkek erkeğe mi takılıyor? Bizim sınıfta da böyle biri vardı erkeklerle hiç takılmazdı kız gibi konuşmaya başlamıştı bir süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…