- 5 Ocak 2020
- 269
- 354
- 53
- 38
- Konu Sahibi Madamekatee
Sağlık problemi olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemicem şimdi ben27 yaşında eşim 29 yaşında evlendik ben de eşimin ilk kız arkadasiydim. Gerçi eşim mesleği gereği etrafında pek kız yok onun da etkisi var. Eşime azıcık yakinlassam çok etkilenirdi. Yani belki o da öyledirBen 25 o 30
Yok erkek arkadaslari var , erkek gibi davranıyor ama cok samimi olduğu 7 yildir tanidigi bir erkek arkadasi var.Gunde 4 5 sefer telefonla konuşuyorlar, benden fazla onunla konuşuyorsun demistim.O da senden once daha cok konuşuyorduk demisti.Ben tanistim arkadaşıyla.Adam benden uzakta oturup bana trip atti herkes yerini bilsin falan dedi. Hatta bir sefer suratima karsi erkek arkadaşıma 7 yildan sonra bula bula bunu mi buldun dedi.O gunden sonra bir daha bir araya gelmedikPeki arkadaş çevresi nasıl. Hep kızlarla yakın arkadaşlık mı ediyor yoksa erkek erkeğe mi takılıyor? Bizim sınıfta da böyle biri vardı erkeklerle hiç takılmazdı kız gibi konuşmaya başlamıştı bir süre sonra
Bilemicem şimdi ben27 yaşında eşim 29 yaşında evlendik ben de eşimin ilk kız arkadasiydim. Gerçi eşim mesleği gereği etrafında pek kız yok onun da etkisi var. Eşime azıcık yakinlassam çok etkilenirdi. Yani belki o da öyledi
Ben de başta iktidarsizlik sorunumu yaşıyor diye düşündüm ama onunla cinsel anlamda birliktelik hic bir zman istemedim.Ben opmek istedim ondan bile kacti.Sağlık problemi olabilir mi?
Aslında bunu siz anlarsınız gibime geliyo yani kadinlarlar hoslanmiyo olsaydı itmekten ziyade tiksinme ifadesi olur diye düşünüyorum. Kendimden pay biliyorum. bi kadın bana o şekilde yanassaydi hissettiğim şey tiksinme olurdu. Hiç bi yakınlaşma olmadı mı?Oyle olmasini o kadar cok isterimki
Benim cok israrim ustune ben onu öptüm karsilik vermedi bana ve kendini kastı.Aslında bunu siz anlarsınız gibime geliyo yani kadinlarlar hoslanmiyo olsaydı itmekten ziyade tiksinme ifadesi olur diye düşünüyorum. Kendimden pay biliyorum. bi kadın bana o şekilde yanassaydi hissettiğim şey tiksinme olurdu. Hiç bi yakınlaşma olmadı mı?
Yanı eğer bir sorunu varsa ve bunu takıntı yapıyorsa işler o boyuta gelmesin diye yakinlasmiyor olabilir ama bu şekilde bir derdi varsa da sizinle paylaşmalı.Ben de başta iktidarsizlik sorunumu yaşıyor diye düşündüm ama onunla cinsel anlamda birliktelik hic bir zman istemedim.Ben opmek istedim ondan bile kacti.
Tesekkur ederim cevabiniz icin, yuzlesicem onunla30 yaşında en son 4 yıl önce cinsellik yaşamış ve sizi öpmüyor hatta siz atlıyorsunuz kucağına (avam tabirle) bir de reddediliyorsunuz. 6 aydır da birliktesiniz. Valla ben bu ülkede bu yaşta böyle erkek görmedim. Siz alın karşınıza ben öğrendim erkeklerden hoşlandığını bana söylemeliydin ben eşcinselliğe karşı değilim hatta yardımcı olup kız arkadaş rolü yapmamı istesen bi süre paravanın bile olurdum. Ama neden sakladın 6 aydır sevgilicilik oynuyoruz der. Kendimden çok emin davranır ve gerçekleri söylemeye hazır olduğunda konuşalım diyip bi süre kendi haline bırak ve inkar ederse hayır yalan söylemeyi kes diye belirtip sen düşün söylediklerimi diyip giderdim. Eğer cinsel tercihleri arasında sen yoksan bir süre sonra arayıp sana itiraf edecektir diye düşünüyorum