O sebep olmamıştır.Adam zaten eşini sevse saygı duysa olsa eşini boşamayi düşünmez başkası için.Olsa olsa bahanesi olmuştur.Bu tarz adamları tekrar kabul etmek aptallıktır.Yuvayi erkek kuş yapar.Onu derim onu bilirim.Eski eş kurtulmuş daha iyisini bulur inşallah.Bazen sebep bir kadın bazen kumar bazen şiddet bazen alkol.Farketmiyor.Saglikli tatminkar anlaşılıp anlaştığın evlilik ilişki bitmiyor zaten.Yani tü kaka desem nolacakki o evlilik o zaman bitmezdi ilerde biterdi.Allah hepimize sevip sevildigimiz anlastigimiz ilişkiler versin.O ilişkinin ömrü dolmuş.Yoksa adam istemese ayrılmayı konu sahibinin lafiylami hareket edecek .Eski eşe deseki ben seni aldatacagim benden boşan saygı duyup hemen boşanır mi.Turkiyede kötü evlilikleri bir türlü bitirememe sorunumuz var . Yapışıyor uz.Yalanmi.Yok çocuklar yok anam babam ne der bitmez yani....Duygular bitince saygı bitiyor sonrası kadın kabul edip yoluna gitmezse aldatilip iş bitiyor.Ayse Fatma farketmez adam kafaya koymuş yola çıkmış bir kere..Bu adamlar aldatacak kimseyi bulamasa da o evdeki kadına hayatı zehir ediyor.Tabi bazen kadınlar da aldatıp yakalanıp boşanıyor.Her iki cinsde keşke olaylar cirkinlesmeden ayrılmayı becerebilse.Ben aldatıldım boşandım yüz göz olmadım yoluma gittim o sayfayı kapattım.Ozunde anlasamiyorduk zaten.Bende anlaştığım sevdiğim biriyle evlendim.