Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor

Offf deme öyle ya umudum var yine de
8. Senede umudu kaybedersiniz belki.
Benim de o konuda umudum var.
Ne kadar zengindi dediniz dişçiye gidecek ve kıyafet alacak kadar mı?
Nasıl bir kıyafet ve nasıl bir dişçi bu onu soralım bari diğer türlü çok geniş bir Aralık oluyor

Dişimi sahurdan sonra fırçalarım diyordum konuyu okuyunca banyoya koştum Bi kaç kere “yaklaşmadan konuş midem bulanıyor” falan de bakalım ne yapacak, sen beni sevmiyon deyip ayrılırsa belki utanır da senden sonraki kıza faydan olur

4 yıldır dişini fırçalamayan bir adamla birliktesin de bu gece mi rahatsız oldun, cidden enteresan

Acikcasi ben dis ipi kullanmayan biri ile opusmek bile istemem ama buda sorulmazki diye dusunen biriyim ☺ saka bir yana nasil bir insan bu kadar kendisine saygi duymaz ozbakimini yapmaz. Utanmasi gereken kesinlikle siz degilsiniz. O yuzden açık açık söyleyin bence.

Adamin kendine saygisi yok, size de saygisi yok. Sizin yerinizde olsam rencide edici bir konusma yapar ayrilirim. Gerçekten iğrenç. Kendinize bunu neden yapiyorsunuz?
Bi sene lisede calismistim cuma gunleri siniflara girilmiyodu kokudan saclar hep yagli. Cocuklara bakip bunlar da bi evi bi kadinla paylasacaklar yazik demistim. Kendinizi yazik konumuna dusurmeyin bence.

İgrenc nasil 4 sene dayandiniz
Anlamiyorum diş fircalamak benim icin rutin bişey yatili biyerde kalsamda diş fircasi alirim bitane asla rahat edemem.
Siz nasil tiksinmiyorsunuz adamdan

Bence kadın “maddi durumu iyi” ifadesini adamın sürekli aynı kıyafetleri giymesine “belki alamıyordur” yorumu gelirse diye yazmış ama siz bilirsiniz…

dişlerini fırçalamadığından emin misiniz? bazı insanların dişleri yüzyıllık mezar taşları gibi, yıpranmış ve kararmış görünüyor ama dişlerinin doğal rengi, yapısı öyle olamaz mı?

Allah sizi çok yaşayın emi!?

Valla sahur sahur gülmekten öldüm.

Konu sahibi üşengeçlik bu cinsin göbek adı olabilir lakin dişleri tabaka kaplayacak kadarına pislik diyoruz.
Bunu para, arkadaş uyarısı falan çözemez maalesef..

Yok yaa dişin doğal renginden kaynakli durum çok açık belli ediyor kendini pislik başka şey :/

Yok yaa dişin doğal renginden kaynakli durum çok açık belli ediyor kendini pislik başka şey :/
pek ihtimal vermiyorum işi gücü, sevgilisi olan bir düzen içinde hayata katılan birinin dişlerini fırçalamadan yaşadığına. yabanda yaşayanlar bile çalı çırpıyla dişlerini temizler. bilemiyorum. arkadaş biraz abartıyor herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…