Niye böyle ilgisizsin diye sorunca üzgün, kırgın bir sekilde özensiz giyimi ve özbakımı icin olduğunu söyleyin. Düzelirse ne âlâ, düzelmezse siz kararınızı verin.Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Bulusuyoruz saçını yapmıyor darmadağınik şakayla söyleyince beni böyle sevmiyor musun diyip dalgaya alıyor.Giyim olarak özensiz rastgele hep aynı şeyler giyor,beyaz ayakkabısi artık siyah olmuş silmiyor,bu ne hal dememe rağmen takmıyor.Sonra ilgisiz olunca bir anda niye böylesin diyor sürekli çocuğum gibi söyleyemem ki dişini fircala falan diye,bende mükemmel değilim fakat giyim diş özen gösteririm.Nasil söylerim kırmadan açıkça söylemeli miyim? Maddi durumu gayet iyi
Yok ayrılamam dersen öpüşürken dilini dişlerinde gezdir, üstteki tabakayı alırsın belki cjfjfövkf öyk kusmaya gidiyorum tamam
Burnumda tüttü kokusu, betimlemez olaydın gece geceDüşüncelerime maruz kalın la hepiniz, bu eziyeti bir ben çekmem:
Don iniyor, önce etrafa yeşil-hardal renkli bir sis dağılmaya başlıyor. Sisin değdiği çiçek soluyor, böcek ölüyor. Öyle bir zehirli foseptik kokusu. Sonra donunun arka ve ön kısımlarındaki lekeler dikkatten kaçmıyor... Tam silmemiş bulaştırmış. Sevişelim diye yayılmış yatağa...
Gözünüzde canlansın işte alın size!
Yaa lütfeen, yapma bunuDüşüncelerime maruz kalın la hepiniz, bu eziyeti bir ben çekmem:
Don iniyor, önce etrafa yeşil-hardal renkli bir sis dağılmaya başlıyor. Sisin değdiği çiçek soluyor, böcek ölüyor. Öyle bir zehirli foseptik kokusu. Sonra donunun arka ve ön kısımlarındaki lekeler dikkatten kaçmıyor... Tam silmemiş bulaştırmış. Sevişelim diye yayılmış yatağa...
Gözünüzde canlansın işte alın size!
O konularda temiz tek temiz olmadığı yer dişi
Test ettin mi emin misinO konularda temiz tek temiz olmadığı yer dişi
Ona küçük sürprizler yapıp, Usulca dudaklarına yaklaşıp HOLOSKOO diyormuş.Dişini salan mıçını da salar alıştıkça.
Off bu konunun amacı ne? Sanki 4 aylık sevgilisiniz 4 yıl olmuş 4…
Şimdi mi rahatsız ediyor bu konu? Turşu sirkeli mi olur limonlu mu konusu bile daha mantıklı. En azından kişiye göre değişir ama dişi temiz insan mı istersin konusu değişmez. Herkes temiz isterim der.
Ne midemizi bulandıyorsunuz burda?
Maddi durumu iyi derken nasıl bir iyilik? Aylık garanti 50bin üstü değilse çekmeyin Allah aşkına ayrılın ya. Her şey maddiyat mı?
Ona da çekilmez de siz maddiyat için çekiyorsunuz gibi geldi ondan dedim
Dişçiye gitse ne olur bakımını yapmazsa yine sararır özellikle sigara içiyorken. Yine çürür…Ay bide o var evet yaa
Zengin değil kıyafet alicak kadar parası var demek istedim ya da dişçiye gidicek kadar,belki parası yok yapamıyor diye yargılamayın diye
Ay etmiş işteTest ettin mi emin misin
Zengin değil dişciye gidip kıyafet alicak kadar parası var demek istedim ve soruyu begnemediyseniz yazmayın zorla cevap ver demiyor kimseOff bu konunun amacı ne? Sanki 4 aylık sevgilisiniz 4 yıl olmuş 4…
Şimdi mi rahatsız ediyor bu konu? Turşu sirkeli mi olur limonlu mu konusu bile daha mantıklı. En azından kişiye göre değişir ama dişi temiz insan mı istersin konusu değişmez. Herkes temiz isterim der.
Ne midemizi bulandıyorsunuz burda?
Maddi durumu iyi derken nasıl bir iyilik? Aylık garanti 50bin üstü değilse çekmeyin Allah aşkına ayrılın ya. Her şey maddiyat mı?
Ona da çekilmez de siz maddiyat için çekiyorsunuz gibi geldi ondan dedim
Konu sahibi değişik örgü teknikleri öğrenirse işine yarayabilirAy etmiş iştebilluru altından olsa pis herifle işim olmaz, Strobe rüyamda yeşil yeşil tüten donlar görürsem sebebi sensin.
Herhalde size zorla beğenmiyorsanız da sevgilinizle devam edin diyor birileri. Pistir, umursamazdır,iğrençtir, kokuyordur, kusturuyordur hatta…Zengin değil dişciye gidip kıyafet alicak kadar parası var demek istedim ve soruyu begnemediyseniz yazmayın zorla cevap ver demiyor kimse
aynen öyle.beyaz ayakkabıyı beyaz tutarak giyemeyen almayacak giymeyecek.uzun saçına bakamayan kadın saçını uzatmayacak .tırnaklarını temiz tutamayan uzak tırnak kullanmayacak gibi gibi.Yalnızca ilişki paralelinde değil, sosyal hayatta da bir kabul görme şeklidir temiz ve tertipli olmak.
Beyaz ayakkabı giyen temiz tutmayı bilecek.
Sigara içenin ağzının kokmama ihtimali zaten yok. Çürük çarık olmasa bile koku olur.
Ayrılın, evlenince hiç çekilmez.
Öpülmez bu bu adamın donunu düşünemedim öğkkk hep düşünürüm bu insanlarla kimler evleniyor diye ahaAğzından mi öbmüs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?