Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor

Niye böyle ilgisizsin diye sorunca üzgün, kırgın bir sekilde özensiz giyimi ve özbakımı icin olduğunu söyleyin. Düzelirse ne âlâ, düzelmezse siz kararınızı verin.

Burnumda tüttü kokusu, betimlemez olaydın gece gece

Bu kişiliğinin özensiz olduğu anlamına gelir
öğretmeni annesi babası değilsiniz

İş arkadaşım makyajı her zaman tam saçı uğraşılmış gelirdi işe hep ama geldikten 1 saat sonra ortalığı yıkardı kokusuyla yani bakımlı olmak Başka temiz olmak başka şey bu sizin anlattığınız basbaya pis yahu

Yaa lütfeen, yapma bunu begenmedim atacaktim mesajina, atmiyorum hadi üüff..

Ay bide o var evet yaa

Zengin değil kıyafet alicak kadar parası var demek istedim ya da dişçiye gidicek kadar,belki parası yok yapamıyor diye yargılamayın diye
Dişçiye gitse ne olur bakımını yapmazsa yine sararır özellikle sigara içiyorken. Yine çürür…
Ki gitse dişçi bu bakımsızlığa dolgusundan, kanal tedavisine, kaplamasına kadar neler der neler.
Daha bir kere gitmeye üşendiği dişçiye üç kere hiç gitmez.
Kontrole gitmiyorsa diş doktoru işleri bir kerede bitmiyor ne yazık ki. Hele ilk gidenin hiç bitmez.

Zengin değil dişciye gidip kıyafet alicak kadar parası var demek istedim ve soruyu begnemediyseniz yazmayın zorla cevap ver demiyor kimse

Yalnızca ilişki paralelinde değil, sosyal hayatta da bir kabul görme şeklidir temiz ve tertipli olmak.

Beyaz ayakkabı giyen temiz tutmayı bilecek.

Sigara içenin ağzının kokmama ihtimali zaten yok. Çürük çarık olmasa bile koku olur.

Ayrılın, evlenince hiç çekilmez.

Zengin değil dişciye gidip kıyafet alicak kadar parası var demek istedim ve soruyu begnemediyseniz yazmayın zorla cevap ver demiyor kimse
Herhalde size zorla beğenmiyorsanız da sevgilinizle devam edin diyor birileri. Pistir, umursamazdır,iğrençtir, kokuyordur, kusturuyordur hatta…
Ama birileri size devam et diyordur siz de etmeyin kuzum, tabii bana benziyor ooo çok iyi anlaşıyorum 4 yıldır bu pisle derseniz o başka. Zorla size kimse devam et demiyordur devam…

aynen öyle.beyaz ayakkabıyı beyaz tutarak giyemeyen almayacak giymeyecek.uzun saçına bakamayan kadın saçını uzatmayacak .tırnaklarını temiz tutamayan uzak tırnak kullanmayacak gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…