Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor

Sizin diliniz yok mu?Siz söyleyin.hatta opmeyin

Benim 3,5 yaşındaki oğlum da böyle, çürük olmasın diyor diş doktorundan korkuyorum demiyor da

Vallahi babam 60 yaşında hala dişini fırçalamaz geçen nasıl olduysa diş doktoruna gitmiş temizlesinler diye Dr. bakamamış bile amca ağzının içi ne böyle demiş başından savmış. Bu kadar olmasa da benim eş de yekvücut olacağımız zaman fırçalar diyorum hadi iyisin benim sayemde dişlerin fırça görüyor.. hâlbuki eskiden hiç böyle değildi sanırım beni beğenen beğendi diye düşünüyorlar..

Yapin bunu lütfen S Sebiyy

Öyle yapıcam mecbur kırılır diye de üzülüyorum bir yandan
Kırılacaksa kırılsın. Siz usulünce bi konuşun da. Önceki gibi dişlerine özenli olsun.

Önemsemiyor demek ki ..onemseyecegini de sanmıyorum

Sen bu adamı nasil beğendin? Sen beğendiğine böyle değil miydi?Sonradan mı böyle oldu ?Aklıma ilk bu geldi .Bu yaştan sonra adama ozbakim eğitimi mi vereceksiniZ?Giyim tarzı kötü olur ,değiştirirsiniz ama bu tarzlar şeyler oturmuş şeyler .Kolay değişmez .O halinden memnun ,söylediğiniz halde devam ediyormuş .

Sanıyorum maddi durumu iyi diye berabersin evlenmeyi düşünmüyorsan bırak görme kimseye bir şey öğretemezsin ama evlenmeyi düşünüyorsan bırak gitsin şimdi böyleyse ileri de hiç çekilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…