Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor

Olsun ama maddi durumu iyiymiş.

Onu kast ederek yazdığını düşünmedim (Kendi de açıklamış).
"Bu derece bakımsız ama bu bakımsızlığı, üstü başı, ayakkabılarının hali öyle maddi durumunun yetersizliğinden değil" diye belirtmek istemiş. Adam düz pis yani. Bu arada Pislik = Fakirlik algısı da çok film bi algı, Burundi'de miyiz? Her maddi durumu olmayan pis mi yani? Neyse işte "Durumu yoktur belki" denilmesine baştan önlem. :)

İğrenç. 3 yaşındaki oğlum dişini fırçalamadan yatağa girmez. Bide sigara içiyor,küllük yalar hissiyle öpüşün ne diyim

Olabilir mümkün.

Valla 4 yıldır yürüyen bir ilişki adam 4 yıldır gönüllü paspal diye bitmez bence. Adamı alacak bi yıkayacak giydirecek, insan kılığına sokacak, bunun için bırakmayacaksa yapacak bir şeyler.

Aynen öyle konusucam kendin degisicegine inanmıyorsan açık açık söyle ona göre devam etmeyi düşünüyorum tarzı bişey dicem evlenince hic ugrasilcak şey değil gerçekten

Aynen öyle imkan varken yapmıyor demek istedim

Bence kadın “maddi durumu iyi” ifadesini adamın sürekli aynı kıyafetleri giymesine “belki alamıyordur” yorumu gelirse diye yazmış ama siz bilirsiniz…
Ay evet yaa o kadar çok parası için duruyosun yazan oldu ki.Zenginde değil yani

Hayır gülünce üst yerlerinde fircalamdigi için kremalasma tortu tabaka birikmesi olmuş.Gorunce midem bulandı zaten soğuma geldi elimi bile tutmasını istemedim yani,bide niye böylesin falan diyor.Arkaslarimizlaydik tek olsak soylicektim artık

4 yıl nasıl sabrettiniz?

Söyleyin direkt neden araya birilerini sokuyorsunuz. 4 yıldır hayatınızda bu adam neyi bekliyorsunuz

Ciddi misin peki 3 yasinda mi cikti? Hic duymadim o kadar gec cikan dis, yoksa durumu kurtarmak icin mi soyledin?
Bir yaşında çıktı ama tek tük çıktı bu parmağa geçirilen fırçalar var onla fircaliyorduk.tamami çıkınca normal fırçaya geçtik .basit olarak 3 yaş dedim.

Benim icin cok net ayrilma sebebi. Agiz kokusu olur öpülmez de o.

Ben bekarken biriyle tanışmaya gittim. Beni beklerken sigara içmiş galiba dişinde kahverengi çizgi vardı. Kalıcı mıydı anlık mıydı bilmiyorum ama onu gördükten sonra objektif olamadım. Boş muhabbet edip döndüm. Ben sigara kullanmıyorum, dişlerim beyazdır düzenli fırçalarım. Kişisel hassasiyetlerle ilgili bir konu tamamen

Yeni mi başladı bu durum? siz konuşun neden arkadaşına söyleyeceksiniz ki madem 4 yıllık berabersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…