- 19 Mayıs 2020
- 46.671
- 209.095
- 548
Olsun ama maddi durumu iyiymiş.Düşüncelerime maruz kalın la hepiniz, bu eziyeti bir ben çekmem:
Don iniyor, önce etrafa yeşil-hardal renkli bir sis dağılmaya başlıyor. Sisin değdiği çiçek soluyor, böcek ölüyor. Öyle bir zehirli foseptik kokusu. Sonra donunun arka ve ön kısımlarındaki lekeler dikkatten kaçmıyor... Tam silmemiş bulaştırmış. Sevişelim diye yayılmış yatağa...
Gözünüzde canlansın işte alın size!
Yanlis.. dis fircalama cocugun ilk disleri cikmaya basladiginda baslar.dis fırçalama egtimi 3 yaşlarda başlıyor.biraz geç kalmış bu konuda . üstelik sizin şöylemenizlede olmaz o işler.adam kendine saygı duymuyor ki
Maddi durumu gayet iyiyse, dışını fircalaticak birini tutsun, başka da önerim yok benim.
Allahım oruclu orucluArkadaşlar 4 yıllık ilişkim var.Erkek arkadaşım dişini fırçalamıyor zaten sigaradan tartar var konu açılınca birkaç kere dişçiye git falan dedim güzel bir şekilde ama gitmedi.Acikca söylesem mi yakın arkadaşıni tanıyorum ona mı söylesem o konu açsa ona.sizce?
Benim eski este fircalamazdi. Nadiren fircaladimi ne sevinirdim ya ne sacmaAyynnenn sigarada içiyor ben içmiyorum sevmiyorum bari özen gösterse,öpmek falan istemiyorum bazen gerçekten yakın arkadaşlarini tanıyorum oyoe yapıcam ya da açıkça ciddi soylicem artık.arkadaslari falan var çift takılıyoruz bazen çok güzel giyiniyolar saçları falan özenli benimkine bakıyorum sinir oluyorum. Kimse mükemmel değil tabi de bir süre sonra olmuyor
Benim geç çıktı ondanYanlis.. dis fircalama cocugun ilk disleri cikmaya basladiginda baslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?