Erkek arkadaşım dış görünüşümü beğenmiyor

Ay sen çok çirkin geliyorsun bana seni kendi yanıma yakistiramiyorum artık. Çok yakışıklı bir çocuk teklif etti kusura bakma ayrılmamız gerekiyor ama senin kalbin güzel gönlüne göre birini bulursun eminim sekerim de ayril

Artı bir

Dusuncesini kendine saklayabilirdi.sizi incitmekten korkmuyor.sende ona kusur bul durduk yere.bak bakalim ne tepki verecek.

Bence eşiniz narsist…
Ben 15 yıldan sonra kurtuldum tüm özgüvenimi posa ettikten sonra.
Ben çok güzel olmama rağmen sürekli kusur bulurdu, sürekli aşağılardı.
Sorun sizle ilgili değil onla ilgili…
Emin olun dünya güzeli de olsanız muhakkak bi eksiğinizi bulurdu bu karakterdeki

eski erkek arkadaşın olmak için kendini zorlamış ama sen hala direniyorsun

Ya sen kim köpeksiz sadrazamın sol t…. Diyip ağzına carpıp bu adamı niye terk etmiyorsun? Vallahi gelip ben vuracam.
Cnm bu tarz adamlar senij özgüvenini düsürüp kendine bagımlı hale getirmeye calısırlar .
Kendilerini bi lütüf olarak sunarlar.
Sakın ama sakın.

Konu açılalı epey olmuş, umarım ayrılmışsınızdır bu ezikten.
Muhtemelen kendi çirkinliğinin, yetersizliğinin vs farkında ve sizin de özgüveninizi yıkıp kendine mahkum hale getirmeye çalışıyor.
Narsistlerin en bilinen taktiği bu. "Sen çok çirkinsin benden başka kimse senle olmaz, o yüzden benimle olmak zorundasın" kafası.

Neden ayrılmayı düşünmüyorsun, sana değer veren birini bul bence

Özgüvenini kıran biriyle devam etmiceksin herhalde değil mi?

ayrılmak icin daha neyi bekliyorsun böylelerini kapında köpek olarak bile tutmamak gerek. Beklemedigi an da bas tekmeyi bak nasıl afallayacak.

Senin iyice özgüvenini kırıp bak sana sadece ben bakarım demeye getiriyor, kendi eziklik duygusunu bu şekilde rahatlatıyor size aşkla bakmayan bu cümleleri kuran biriyle ömür geçmez bence kesinlikle ayrılın. Çünkü sevilmek ve değer görmek çok güzel bir duygu ve bir ilişki de olmazsa olmaz

Öncelikle gerçekten seven aşık olan bir birey seni dünyadaki en mükemmel insanmış gibi görür yani başkalarının sende göremediğini görür örneğin sen vucudunda bir yerini begenmezsin ama o şey ona mükemmel birseymis gibi gelir kusur olarak dahi gormez seni dünyanın en güzel kadını gibi hissettirecek adamlarla birliktelik kur böyleleri ruh emici olur

Kesin cozum vurun tekmeyi,aglayip da sizlanmayin yoksa ileride kafayi yersiniz

Ayyy korkunç bu ne... Başka bir konuya da yazmıştım, böyle bir erkek arkadaşım olmuştu, ayrıldıktan uzun süre sonra konuştuk bana dedi ki "güzel olduğunu farketseydin beni terk ederdin." Bu dürüstlüğü göstermesine çok şaşırmıştım o zaman. Halbuki oldukça yakışıklı boylu poslu bir adamdı neden böyle deli gibi etti kendini bilmiyorum. Bir arkadaşımın eski sevgilisi de böyle kompleksten oluşan bir adam, kızı eze eze bitiremedi. Ve kız gerçekten çok güzel bir kız. Adamla aynı çevredeyiz, hala dediklerini insanlardan duyuyorum bana söyleyemiyor cesaret edemez ama kızın poposuna kadar yorum yapmış şaka gibi. Muhatap olmuyorum kendisiyle. Demem o ki bunlar hastalıklı kompleksli tipler ve uzun vadede sizi mahvederler. Bakımsız, kendini çirkin ve değersiz hisseden, sürekli aşağılanan bir kadın olur çıkarsınız. Arkadaşım o tipten ayrılınca ayrı bir parladı güzelleşti. İnsanın ışığını söndürür bunlar. Ayrılın hem de hiç vakit kaybetmeden. Hayat kısa, bu tiplerle harcamak için çok daha kısa hatta.

Böylesine katlanılmaz, vur tekmeyi. Ne kadınlık duygusu bırakır ne de güven. Bazı erkekler bu şekilde bir psikolojiye sokup diğer erkeklerden uzaklaşmanızı sağlıyor. Ahhh çok sinirlendi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…