- Konu Sahibi birseysorupcikacagim
ayrılın bu kadar net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay keşke öyle şeyler söyleseydiniz gururu bir kırılsaydı. Peki siz ne dediniz o ne dedi tamam mı dedi hemen?ay keşke şöyle diyebilseydim. olur da bana karma olur diye korkuyorum gerçi daha beter nasıl özgüven kırılır orasını düşünemiyorum bile :/
Bence sen de onu beğenmeyi bırakıp onu hayatından çıkar.Leyla ne cirkinmis ama Mecnun onu dünyanın en güzel kızı görürmüş.Eksiklerini,çirkinlikleri karşındaki görünce aşk bitermis.Hala onunla ne planlıyorsun anlamadimErkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Katılıyorum.Daha güzeline …… git de
kız kardeşler demişsin, bak kardeşim, ben senin yerinde olsam 1 saniyeden fazla yanımda yöremde tutmam bu adamı. bu ne terbiyesizliktir.Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Ay dötüm... Yaş odunla vurasım geliyor böyle hıyarlara. Cidden buna kaldığını mi düşünüyorsun? Erkek dedigin sevdigine iltifat edecek, güzel ve ayrıcalıklı hissettirecek. Bu erkek değil, bildiğin odun. At gitsin be bacım.Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Kisaymis.Ben fiziksel olarak ona hiç eleştiride bulunmadım ama bir keresinde dayanamadım keşke boyun daha uzun olsaydı (ben 1.70 o 1.72) dedim yüzü düştü ben halimden gayet memnunum elli küsür kişiyle birlikteliğim oldu kimse şikayet etmedi gibi şeyler söyledi
Kesin erkek arkadaşın (!) görsel olarak senin aşağında kalan ya da kaldığını düşünen biridir ki aşağılık kompleksine kapılıp seni dindirmeye çalışıyor.Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Ay bırak onu. Şimdiden. Öyle yaparsa ileride neler yapar.Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Kaç kurtul yoksa öz güvenini benliğini kaybediceksin böyle bir insanla ömür değil hafta grçmezErkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Öncelikle narsist değil onu söyleyeyim, narsistlik böyle bir şey değil. Bu, tipik öküz erkek sendromu. Konuyu okurken diyordum kesin kısa erkek diye şaşırtmadı. Kısa erkeklerde inanılmaz bir şekilcilik ve öfke problemi var. Kendi fiziklerini beğenmezler ama yansıtma yolu ile karşılarındakilere bir kulp bulurlar illa onu değersizleştirme isterler. Senin özgüvenini kırmak isterler. Napolyon sendromu gibi bir şey. Araştırabilirsin. Tabii her kısa erkek böyledir demiyorum ama seninkinin sözleri, tavırları uyuyor.Ben fiziksel olarak ona hiç eleştiride bulunmadım ama bir keresinde dayanamadım keşke boyun daha uzun olsaydı (ben 1.70 o 1.72) dedim yüzü düştü ben halimden gayet memnunum elli küsür kişiyle birlikteliğim oldu kimse şikayet etmedi gibi şeyler söyledi
Ayrılmayı düşünmezmisin ?Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler